Προς το περιεχόμενο

Εδώ γράφουμε το μεγαλύτερο Trasfer Rate που είχαμε ποτέ με τη σύνδεσή μας!!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά, εδώ γράψτε το μεγαλύτερο transfer rate που είχατε ποτε, τι σύνδεση χρησιμοποιήσατε, ποιος ήταν ο παροχέας και σε ποια περιοχή.

• Απαντ. 90
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν είναι photoshop product. Είναι 230kb/s, πραγματικά και σταθερά για όλη την ώρα του downloading. Η σύνδεση αυτή έγινε στο κέντρο της Αθήνας (Αμπελόκηποι), τον Νοέμβριο του 2004. Τα στοιχεία της σύνδεσης είναι άγνωστα γιατί η σύνδεσή έγινε μέσω WiFi....... κλεμένη από γειτονική υπηρεσία.Καλό??????

Για του λόγου το αληθές επισυνάπτω το σχετικό screenshot από το DAP την στιγμή του downloading.

post-9542-129062933453_thumb.gif

Δημοσ.

42,5 kilobyte/sec με adsl 384. Εχω δοκιμασει με demo απο forthnet, otenet, vivodi, hol. Ολα την ιδια ταχυτητα. Εδω στη Λευκαδα δεν εχει πολυς κοσμος DSL και δεν ειναι φορτωμενα DSLAM γι' αυτο παει συνεχεια με το μεγιστο που μπορει να πιασει το 384. Μερικοι θα πουν οτι επιασαν 100 kilobyte/sec με 384 αλλα θα κανουν το τραγικο λαθος να κοιταζουν τις πλαστες ταχυτητες που λενε οι download managers.

Ο takistmr εχει μπερδεψει τα kbps με τα KB/s που δεν ειναι το ιδιο. kbps ειναι kilobit/sec ενω KB/sec ειναι kilobyte/sec.

H μεγαλυτερη ταχυτητα που εχω κατεβασει ειναι 10 MegaByte/sec στη σχολη μου. Γενικα στα πανεπιστημια οι συνδεσεις ειναι ταχυτατες.

Δημοσ.

1.6Mb/s!!! Me SDSL vivo 2mbit/2mbit.Prin apo kamia vdomada to diktio tis vivo ta eixe "paiksei" den kserw gia poio logo kai kateuaza les kai eixa 12mbit sidesi! (eepivevaiomeno kai apo speed test).Distixos to vradi ksanaeftiakse :<

Δημοσ.

3082bm.jpg

2.87Mbps download / 314Kbps upload (τεσταρισμένα)

Ασύρματο Φοιτητικό Δίκτυο Ηρακλείου. Ως φοιτητής έχω δίκτυο από το

πανεπιστήμιο. Πρόσφατη αναβάθμιση του University Backbone με Αθήνα σε

1 GBps έφερε τα παραπάνω αποτελέσματα. Μέχρι τότε, max d/l speed ήταν

50kb/s.

Η ταχύτητα ξεκίνησε στο 1.8MB/s και σταμάτησε στα, παραπάνω, 308kb/s

μέχρι που τελειώσε.

υγ. Οι ταχύτητες του dc από πίσω δε θυμάμαι πόσο ήταν :(

Δημοσ.

Εγω παιδια με 512 απο hol βγαζω μαχιμουμ 52 κ download μαζι βεβαια με 10κ upload. Και ολα αυτα απο emule.

Tιποτα ιδιαιτερο απλα μου κανει εντυπωση οτι κραταει την ταχυτητα σταθερη σε αυτες τις τιμες για πολλες ωρες/μερες.....

Δημοσ.

Παιδια αν θελετε να λετε και απο ποιο μερος τα κανατε αυτα(θα βοηθουσε:) )

Εγω θυμαμαι οταν ειχα 384 γραμμη ote/forthnet isp ειχα πιασει max 42-43 αλλα το κλασικο ηταν 38-39...

Περαια/Θεσσαλονικης...

Τωρα τα πραγματα ειναι πολυυυ πιο τραγικα...

Δημοσ.
lol me 512??? afou einai 2-3 secs to trasfer !!!!! plasmatiko einai.............

Se sena proekipse afto edo esto kai plasmatiko?(to xero pou einai plasmatiko)

Afto mas elipe na min einai.

Ola einai plasmatika osa ypervenoun ti sindesi mas.

Ali fora omos den to xana ida giafto mou fanike paraxeno ekini ti stigmi.

Δημοσ.
Se sena proekipse afto edo esto kai plasmatiko?(to xero pou einai plasmatiko)

Afto mas elipe na min einai.

Ola einai plasmatika osa ypervenoun ti sindesi mas.

Ali fora omos den to xana ida giafto mou fanike paraxeno ekini ti stigmi.

giafto akrivws to eipa file polidis, to thema einai stathera poso pianei o kathenas apoti lene kai ta posts pio panw....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...