DrLo Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 άΝομίζω ότι' date=' χωρίς να αποκλείεται ο Άλεξ να ήταν ένα χαρισματικό παιδί, κανείς δε μπορεί να ξέρει ούτε να χαρακτηρίζει ανθρώπους που ούτε καν γνωρίζει, πολύ περισσότερο αν πρόκειται για παιδι. [/quote'] Δεν έχω δει πουθένα καμία είδηση που να αναφέρει τις εθνικότητες των παιδιών. Απ' ότι έχω καταλάβει είναι κάτι που κρατείται μυστικό. Αν έχεις πηγές καλώς. Όσο για το "βλαχόσπορος"' date=' περά από το ότι από τη μία έχουμε ένα ήσυχο παιδάκι, με καλλιεργημένους γονείς κτλ κτλ [b']και από την άλλη 5 φονιάδες -μια αρκετά χαώδης διαφορά μπορώ να πω-, [/b]ακόμα και αν είχα λόγους να αμφισβητήσω το πόσο χαρισματικό παιδάκι ήταν ο Άλεξ και οποιοσδήποτε άλλος (που δεν έχω), τι είδους ανωτερότητα μπορεί να έχει το οικογενειακό περιβάλλον κάποιου, από το οποίο αντλείται το συμπέρασμα πως όποιον δεν γουστάρω επειδή πήρε 10 και εγώ 9, τον σκοτώνω? Εμένα πάντως μου φέρνει στο μυαλό το (σύνηθες για το άρειο ελληνικό σκεπτικό) "ο γείτονας έχει 5 γελάδες και εγώ 4, αντί να αγοράσω μια και να φτιαχτώ, θα πάω να του σκοτώσω 2 για να 'μαι καλύτερος". 1234567890
antreaslam Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Είμαι ευτυχής μέσα στη δυστυχία μου που 2 από τους 5 συνολικά δράστες (αν τους πιστέψουμε τελικά) είναι ελληνόσποροι (για να χρησιμοποιήσω μια προσφιλή μας αισθητικά λέξη όταν καλούμαστε να χαρακτηρίσουμε τους ξενόφερτους "bad seeds")' date=' αλλιώς τώρα το thread θα είχε αναλωθεί στα λογύδρια περί των κακών, σατανικών, βρωμερών και σιχαμένων μεταναστών που διαθέτουν εγγενώς κι ανεπτυγμένο στο ζενίθ το εγκληματικό στοιχείο. Αυτή η μικρή κοινωνία της Βέροιας, που δεν αποτελεί τίποτα περισσότερο από μια μικρογραφία της σύγχρονης Ελλάδας, μπορεί έστω κι εκ των υστέρων να δείξει ψήγματα μεταμέλειας απέναντι στην ένοχη σιωπή της και να βοηθήσει έμπρακτα τη δόλια μάνα, που είναι -το επαναλαμβάνω- η πλέον αξιοπρεπής εικόνα αυτού του αποτρόπαιου σκηνικού.[/quote'] μηπως ειδες ειδησεις στον ΑΝΤ1 χθες? απο τα 5 παιδια, ποιανου τους συγγενεις εβγαλαν στον αερα?ελα τωρα που δεν ξερεις... "ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΚΑΙ ΘΕΙΑ ΤΟΥ Α-Λ-Β-Α-Ν-Ο-Υ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ"... αν βεβαια εβγαζαν τη δικη μου μητερα,που ειμαι ελληνας, θα ελεγαν : "τι λεει η μητερα κ θεια του μικρου αντρεα"... οχι του ελληνα αντρεα! ουτε θα χρησιμοποιουσαν στον τιτλο τη λεξη δολοφονια! ο ρατσισμος απο εκει ξεκιναει !τι εμεινε σε καποιους? οτι τον μικρο,τον σκοτωσε αλβανος! μακαρι να δειξουν μεταμελεια,γιατι μονο η ΑΡΜΟΝΙΚΗ συνβιωση μας συμφερει με τους μεταναστες,κ ελπιζω να το καταλαβουε συντομα αυτο... μια χαμενη ζωη για το τιποτα...με (πιθανους) δολοφονους 11χρονα παιδακια... με (πιθανους)συνεργους γονεις,για την αποκρυψη του εγκληματος!!!γινομαστε αμερικα κυριες κ κυριοι (αλλα φυσικα, ξεκιναμε την αντιγραφη απο τα ασχημα)!!! φταιχτες?ΠΟΛΛΟΙ! οικογενειες,τροπος ζωης, μεσα ενημερωσης, καθηγητες,δασκαλοι,αστυνομια... Ποιος πιστευει οτι κατι θα διορθωθει??? ΠΟΤΕ διορθωθηκε κατι μετα απο μια τραγωδια? σε 1-2 εβδομαδες, ολα θα ξεχαστουν...θα βρεθει αλλο θεμα στις ειδησεις,και η δομη κοινωνιας--πολιτειας κ σχολειου,θα παραμεινει ως εχει....ΣΑΠΙΑ!
Lucifer Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 DrLo δεν εννοήσα. Kindly elaborate. Είμαι και από μαραθώνιο και ξεπαρθένιασμα από Prison Break και παίζει να χάνω συχνότητες.
Directx Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Αυτό που με προβληματίζει είναι πως ολόκληρη η κοινή γνώμη όπως και οι αρχές έχουν εγκλωβισθεί στην περίπτωση δολοφονίας του θύματος από συνομήλικους του, εικασία που πρόβαλε πρώτη στην εκπομπή της γνωστή δημοσιογράφος, όμως από την στιγμή που τα στοιχεία δεν συνηγορούν στην στοιχειοθέτηση αδιάσειστης κατηγορίας και δεδομένου ότι οι αρχικές καταθέσεις αναιρούνται επί την βάση πως οι ανακρινόμενοι φοβήθηκαν και λόγο ηλικίας είπαν ψέματα ( προβάλανε ουσιαστικά αυτό που ήθελαν να ακούσουν οι αρχές ~πόσες φορές τα παιδία δεν λένε αυτό που θέλουν να ακούσουν οι ενήλικες όταν τα πιέζουν; ) οπότε ανακαλούν, δίχως να αποκλείω τίποτε και δεδομένου ότι σκοπός είναι να βρεθεί η αλήθεια και όχι απλά να οδηγηθούν σε «σωφρονιστικά» ιδρύματα οι φερόμενοι δράστες, αναρωτιέμαι μήπως τελικά έχει συμβεί κάτι άλλο στο παιδί από άλλους ενόχους και υπό διαφορετικές συνθήκες. Όπως και να έχει σήμερα από ότι άκουσα θα γίνουν νέες εξετάσεις στα εγκληματολογικά εργαστήρια ορισμένων άλλων ευρημάτων οπότε θα δούμε .. ως τότε βέβαια προτιμώ να μην αφορίζω και να χαρακτηρίζω κανέναν δολοφόνο, ειδικά ανήλικο, πριν οι έρευνες επιβεβαιώσουν την συγκεκριμένη πιθανότητα.
g1annis Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Είναι γνωστή μια ιστορία (στην Αγγλία νόμίζω έγινε) που μετά από ένα ανάλογο περιστατικό σε ένα χωριό ξακίνησε μια υστερία τεραστίων διαστάσεων. Παιδάκια έβγαιναν το ένα μετά το άλλο και λέγανε ότι τα κακοποιούσαν, τα βίαζαν κλπ. 2 κάτοικοι του χωριού αυτοκτόνησαν και μόνο στις κατηγορίες αφού τους ξεφτίλισαν σε όλο το χωριό, και μάλιστα με καταθέσεις των ίδιων των θυμάτων υποτίθεται των παιδιών. Απολαλύφθηκε ότι όλη η ιστορία ήταν ψέμμα, και απλά ο πούστης ο εισαγγελέας-ανακριτης τι στο διάολο είχε πιέσει τόσο τα παιδιά που σπάσανε. Αυτόν τον πουσταρχο (φοβερός τραγουδιστής) έπρεπε να τον κρεμάσουνε ή όχι? Χθες μια έγκυρη ψυχολόγος, έλεγε επί λέξει "στην περιοχή αυτή τα παιδιά κάνουν σατανιστικές εκδηλώσεις αντί για Θανάση" και έκπλικτος ο Αυτιάς "ώπα, τι είναι αυτό που λες"? Τα βλακόμουτρα και τα δύο. Ή μήπως δε θυμάστε τον άλλο τον τύπο στην Ελλάδα προπερσυ στην εκπομπή μιας κάριας που τον έβγαλε παιδεραστή και πήγε ο τύπος και αυτοκτόνησε. Τελικά όχι μόνο ήταν αθώος, αλλά είχε και κάποιου τύπου καθυστέρηση. Να μην ανεχόμαστε τα κανάλια να παίζουνε τον ρόλο του δικαστή. Αυτό που λέει ο antreaslam παραπάνω είναι σωστό: όταν μιλάει η μανούλα του παιδιού από την Αλβανία, ο υπέρτιτλος είναι "τι λέει η μάνα του αλβανου κατηγορούμενου για τη δολοφονία". όταν μιλάει η μάνα του έλληνα λέει "τι λεέι η μάνα του μικρού μαθητή για την εξαφάνιση" Για να δούμε τι έχει να αποκαλυφθεί ακόμα.
sam sam Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 παντωσ το παραγαμησαν τα καναλια λεσ και πρωτη φορα ειναι παιδια να πουλαναι σταμπουκα σε αλλα....απλα εδω εγινε μαλλον καποιο ατυχιμα. ο γ1αννισ εχει δικιο... στο κατω κατω τα χαλια μασ τα αλλα δεν τα βλεπουμε.... ποσα παιδια εχουν πε8ανει απο ασιτια και ναρκωτικα τισ τελευταιεσ 5 μερεσ?????? μιλισε κανελασ μαλακασ μεγαλο-δημοσιογραφοσ για αυτο? κανενε τιποτα οι παρα8υρακιδεσ για τα αλλα παιδια που ζουν? εχει δωσει κανεισ τουσ εστω και 5 $ για αυτα τα παιδια??? οχι
sam sam Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 παντωσ εγω ενα πραγμα ευχομαι αν τελικα πε8ανε να το εχει φαει καποιοσ αλλοσ και τα παιδια να ειναι α8οα.... να τουσ δω τοτε...τι 8α λενε... 8α πει ακνεισ τουσ "MORA MOY SORY"........
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.