Προς το περιεχόμενο

Δολοφονία Άλεξ

Kandinsky

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έλα τώρα ρε Lucifer, κι εσύ τώρα το γυρίζεις στο ότι κάνουμε εμείς είναι σκατά! Έχεις ζήσει με τέτοιους ανθρώπους, σου έχουν πει ιστορίες για άλλα μέρη? Ξέρεις πολλά κράτη να δίνουν τόσα δικαιώματα?

Και σας παρακαλώ, μην τολμήσει κάποιος να θεωρήσει ότι με τα λεγόμενά μου προσπαθώ να βάλλω κατά των μεταναστών, ίσα ίσα χαίρομαι που είμαι σε μια χώρα που ξέρει να δείχνει ανθρωπιά.

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν είναι ό,τι κάνουμε σκατά. Ούτε λέω πως αυτό που το κάνουμε σκατά, δεν υπάρχουν άλλοι που το κάνουν χειρότερα. Αυτό που δεν ανέχομαι είναι η επανάπαυση σε αυτό το γεγονός. Πόσο δύσκολο είναι να δούμε πως "δεν είμαστε ούτε Σουηδία, ούτε Σομαλία, έχουμε και περιθώρια να γίνουμε χειρότεροι, και περιθώρια να γίνουμε καλύτεροι. Γιατί να μένουμε στάσιμοι?"

Δλδ έλεος, excelsior γαμώ.

Δημοσ.

Όταν το παιδάκι το μόνο που ακούει απο την μάνα του είναι " δεν θα αργήσω" κάθε βράδυ που βγαίνει στα κλάμπ τι να σου κάνει το παιδί που θα βγεί βλαμμένο με την καλή έννοια:neutral: Το μόνο που κάνει ένα παιδί καλο ή κακό ξεκινά και τελειώνει απο τους γονείς. Δεν εννοώ να το παραχαιδεύουν αλλα να του λένε τι ειναι σωστό και τι λάθος, τι πρέπει και τι όχι..

Δημοσ.

ΟΚ Λου, έτσι ναι, πάω πάσο. Απλά σκέψου αυτό: πόσοι οικονομικοί μετανάστες έχουν φτάσει στη Σουηδία? Στο συγκεκριμένο θέμα πίστεψέ με είμαστε σε πολύ καλή θέση, σίγουρα μπορούμε καλύτερα... σε άλλα δυστυχώς είναι που συμφωνώ πως πάμε κατά διαό...χμμ.. κατά εσένα :D

Δημοσ.
Δεν είναι ό' date='τι κάνουμε σκατά. Ούτε λέω πως αυτό που το κάνουμε σκατά, δεν υπάρχουν άλλοι που το κάνουν χειρότερα. Αυτό που δεν ανέχομαι είναι η επανάπαυση σε αυτό το γεγονός. Πόσο δύσκολο είναι να δούμε πως "δεν είμαστε ούτε Σουηδία, ούτε Σομαλία, έχουμε και περιθώρια να γίνουμε χειρότεροι, και περιθώρια να γίνουμε καλύτεροι. Γιατί να μένουμε στάσιμοι?"

[/quote']

Ρε Luci,

Το παραπανω

με το

Αυτοί οι γονείς είναι ο μέσος Έλληνας. Απαίδευτοι, χωρίς κουλτούρα και σούργελα, φοβισμένα ανθρωπάκια.

δεν σου φαινεται οτι απεχει?

Δημοσ.
Απλά σκέψου αυτό: πόσοι οικονομικοί μετανάστες έχουν φτάσει στη Σουηδία?

Αρκετοί, σύνορα με Ρωσσία γαρ. Αλλά οκ, εκεί οι άνθρωποι το έχουν υπο έλεγχο, έχουν ποσοστά επιτρεπόμενων μεταναστών και ιστορίες. Εδώ μοιράζουμε πράσινες κάρτες για να κερδίσει το κόμμα μας τις εκλογές.

Δημοσ.

Α, ωραία, τώρα μιλάμε σωστά. Παλεύει κάποιος μια ζωή για να πάρει ας πούμε ένα σπίτι και έρχεται κάποιος άλλος που δεν πάλεψε ποτέ για αυτήν τη χώρα και του δίνουν σχεδόν τσάμπα σπίτι (άτοκο δάνειο για 30 χρόνια) επειδή ξαφνικά μπορεί να ψηφίσει από το πουθενά, ε, το να βλέπει τέτοιους ανθρώπους κάπως καχύποπτα, μάλλον ψιλοδικαιολογείται. Και ΔΕΝ φταίει αυτός...

Δημοσ.

Συγνώμη για το απανωτό, αλλά βλέπω χαρδαβέλλα+νικολούλη... 20 λεπτά τώρα που ξεκίνησε η εκπομπή το μόνο που ακούγεται είναι ένας συνδικαλιστής δάσκαλος, που παλεύει να περάσει το σύνολο των δασκάλων στο απυρόβλητο αρνούμενος ότι συμβαίνουν πράγματα κατηγγειλμένα. Απλά λυπηρό.

Δημοσ.

Πάμε πάλι. Εγώ κουράστηκα, αυτός δεν κουράστηκε, κωλοξένοι.

Τόσο δύσκολο είναι να κοιτάτε την δουλειά σας?

Δημοσ.

Βλέπετε ΑΛΤΕΡ; Αν όχι, για βάλτε να δείτε... Άκουσα το εξής κορυφαίο απ'τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας των δασκάλων: όλα ξεκινούν απ'την πολιτική!

Ή εγώ έχω πρόβλημα με τα αυτιά μου, ή αυτή είναι η αλήθεια! :shock:

Δημοσ.

Τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει ο κόσμος δεν πρόκειται να καλυτερέψει ποτέ αντίθετα θα χειροτερεύει!!

Συζητάν για τα σχολεία και τον τρόμο που υπάρχει εκεί!!

Δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα σε λίγο καιρό θα έχουν ξεχαστεί τα πάντα!!!

Όλα είναι θέμα παιδείας!!!

Δημοσ.

Είμαι ευτυχής μέσα στη δυστυχία μου που 2 από τους 5 συνολικά δράστες (αν τους πιστέψουμε τελικά) είναι ελληνόσποροι (για να χρησιμοποιήσω μια προσφιλή μας αισθητικά λέξη όταν καλούμαστε να χαρακτηρίσουμε τους ξενόφερτους "bad seeds"), αλλιώς τώρα το thread θα είχε αναλωθεί στα λογύδρια περί των κακών, σατανικών, βρωμερών και σιχαμένων μεταναστών που διαθέτουν εγγενώς κι ανεπτυγμένο στο ζενίθ το εγκληματικό στοιχείο.

Αυτή η μικρή κοινωνία της Βέροιας, που δεν αποτελεί τίποτα περισσότερο από μια μικρογραφία της σύγχρονης Ελλάδας, μπορεί έστω κι εκ των υστέρων να δείξει ψήγματα μεταμέλειας απέναντι στην ένοχη σιωπή της και να βοηθήσει έμπρακτα τη δόλια μάνα, που είναι -το επαναλαμβάνω- η πλέον αξιοπρεπής εικόνα αυτού του αποτρόπαιου σκηνικού.

Δημοσ.

Εγω δεν ξερω τι να πω για τον πιτσιρικα που αν και ειδα λιγα πραγματα γι'αυτον στα κωλοκαναλα φανηκε οτι ηταν διαφορετικος απο τα υπολοιπα και το μονο που μου ερχεται ειναι ενα τραγουδακι του Ασιμου αφιερωμενο.

Βαρέθηκα (Άσιμος)

Βαρέθηκα τη μίζερη μου φύση

κανένας πια δε λέει να ξεκουνήσει

κανένας πια δε λέει να ξεκουνήσει

αναμφιβόλως δε με χωράει ο τόπος ρε παιδιά.

Βαρέθηκα να λέω πως θα αλλάξει

το σύστημα μας έχει επιτάξει

τα λόγια μοναχά μας απομείναν κι οι θεωρίες

στην πράξη μας χαλάνε οι θεσμοί.

Βαρέθηκα τα ίδια και τα ίδια,

τα δάκρυα να κάνω μπιχλιμπίδια,

απόκληρα απομείναμε πουλάκια κυνηγημένα

με ξεπουπουλιασμένα τα φτερά.

Βαρέθηκα κι αυτό το μονοπάτι

ακόμα και σα βρω κάνα κομμάτι

πώς είναι δυνατό να μαστουριάζεις εξηγησέ μου

άμα σου περιφράξαν την καρδιά.

Συνέχεια μου έρχεσαι από πίσω

δεν έχω πια το σάλιο να σε φτύσω

πως γίνεται στον ένα παλαβιάρη εξηγησέ μου

κουτόχορτο χιλιάδες να βοσκάν.

Τελος αν και δεν γουσταρω τις ευχες ευχομαι τα παιδια των ρατσιστων απεναντι σε καθε διαφορετικο να την βρουν απο αλλους ρατσιστες.

Δημοσ.
Τελος αν και δεν γουσταρω τις ευχες ευχομαι τα παιδια των ρατσιστων απεναντι σε καθε διαφορετικο να την βρουν απο αλλους ρατσιστες.

Για να συνεχίζεται ο κύκλος? Το θέμα είναι τα παιδιά των ρατσιστών να "φτύσουν" τα πιστεύω των γονιών τους. Όχι να τους δωθούν δικαιολογίες για να τα συνεχίσουν...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...