Dins Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2001 Καλημέρα σε όλους.<P>Ένας φίλος μου, έσωσε ένα αρχείο του Excel με το ίδιο όνομα με ένα παλαιό (αφού προηγουμένως πάτησε "ναι" στην ερώτηση για την αντικατάσταση). Το θέμα είναι ότι μου κατέστρεψε το παλαιό αρχείο, το οποίο ήταν για εμένα πολύ σημαντικό .<P>Υπάρχει κάποιος τρόπος να ανακτηθεί το παλαιό αρχείο ; (που χλωμό το βλέπω)<P>Δεκτές όλες οι απόψεις.<P>Ευχαριστώ Dins.
Blackman Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2001 File mou dysthxws den mporeis na kaneis tipota.
Dins Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2001 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2001 Φίλε Blackman και εγώ αυτή την εντύπωση έχω. Απλός ρωτάω γιατί ίσως να υπάρχει κάποιο utility ή πρόγραμμα που να δίνει αυτή τη δυνατότητα.<P>Πάντως σ'ευχαριστώ.<P>Dins
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2001 Δεν θελω να κανω τον εξυπνο αλλα θα πω κατι παλιο αλλα σοφο .Κρατατε backup στα αρχεια .... Ειδικα αρχεια του word,excel κλπ χωρανε ακομα και σε δισκετα.
Dins Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2001 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2001 Θα συμφωνήσω μαζί σου φίλε platano. Έλα όμως<BR>που κατά διαολική σύμπτωση δεν είχα κρατήσει backup για το συγκεκριμένο αρχείο. <BR>Το συγκεκριμένο αρχείο ήταν περίπου 5ΜΒ και έπρεπε να κάψω νέο CD για να το κρατήσω Backup (και είχα προγραμματίσει να το κάνω Σαββατοκύριακο για να είχα μαζέψει και άλλα αρχεία).<BR>Τι να κάνω όμως, που ο φίλος μου δεν έχει μεγάλη εμπερία από ΗΥ ; <P>Τέλος πάντον.<P>Το θέμα είναι, τώρα εαν μπορώ να κάνω κάτι.<BR>(που όπως έχω πει και παραπάνω χλωμό το βλέπω)<P>Dins
Blackman Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2001 To overwrite einai xeirotero apo to delete...<P>sto delete mporeis me kapoio tropo na kaneis restore kai me poly mikrh pithanotita na anakthseis auta pou exases...<BR>sto overwrite...ta bafeis mayra
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.