Steven Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Ευχαριστώ.... Που το ξέθαψες το topic? Axxx μου θυμίζεις ωραίες εποχές... 03.06.06... Σε λίγο έχουμ επέτειο...:p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpartsi Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Πές μας όμως αν σε απόσταση σχεδόν ενός χρόνου από την αγορά οι εντυπώσεις σου είναι ακόμα θετικές;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mixalis8 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 θετικότατες..... τώρα περιμένω να δω τα πρώτα εμφανή αποτελέσματα από το update για την μπαταρία που έβγαλε η apple...... αξίζει παιδία αυτό το MACBOOK όλα τα λεφτά.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Steven Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Ακόμα θετικότατες... κατάλαβα τι μου έλειπε.. Δεν ξέρω πως είναι το άσπρο, αλλά πάντως στο μαύρο φαίνονται αρκετά οι δαχυλιές πάνω...ειδικά τώρα το καλοκαίρι που είναι και ιδρωμένα τα χέρια μας αφήνει πράγμα... Αλλά τι να κάνουμε..Λίγο καθάρισμα παραπάνω... 1 μειον θα πω που το έχω ξαναπει... Θα ήθελα να ήταν λίγο πιο ελαφρύ... Δεν είναι βαρύ προς Θεού, πιο ελαφρύ από τους ανταγωνιστές του είναι νομίζω, αλλά θα ήθελα να του λείπουν καμιά 300αρα γραμμάρια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mixalis8 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 δαχτυλιές???? εγώ με το άσπρο πάντως δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Steven Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 λογικό δεν είναι στο μαύρο να φαίνονται πολύ πιο έντονα από το άσπρο?. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Θα ήθελα να ήταν λίγο πιο ελαφρύ... Δεν είναι βαρύ προς Θεού, πιο ελαφρύ από τους ανταγωνιστές του είναι νομίζω, αλλά θα ήθελα να του λείπουν καμιά 300αρα γραμμάρια... Βασικα ειναι με διαφορα το πιο βαρυ 13.3" που κυκλοφορει στην αγορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Steven Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Ναι ε?? Δεν το ήξερα. Κι εμένα μου φαίνεται βαρύ για 13.3.. Τι να κάνουμε..Δεν μπορούν να είναι όλα τέλεια.. Ας ελπίσουμε στο μέλλον να πέσει το βάρος τους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mixalis8 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 αλλα με διαφορα το καλύτερο laptop απ'ολα.... είναι 100.000.000.000.000 φορές καλύτερο από όλα τα υπόλοιπα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thresher Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Να συμφωνήσω με όλα όσα έχετε πει και με το παραπάνω Στο άσπρο δεν φαίνονται η δαχτυλιές αλλά ότι τρίχα και σκονίτσα να έχει φαίνετε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.