Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με το ποντίκι

Lomar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και 2 μέρες δε λειτουργεί το εσωτερικό ποντίκι (καταδεικτικό ή όπως αλλιώς το λένε) του φορητού μου (Acer Aspire 5652 WLMi) και το απίστευτο είναι πως χάλασε στο άσχετο, τη μιά στιγμή λειτουργούσε και την άλλη όχι!

Τώρα χρησιμοποιώ ένα usb ενός φίλου μου όσπου να το πάρω στο Γερμανό και να δούν τι μπορούν να κάνουν.

Το πρόβλημα είναι: τα καταδεικτικά των φορητών χαλάνε-φθείρονται γενικά ή παίζει να είναι απλώς εργοστασιακό πρόβλημα;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

δεν έχω ξανακούσει να χαλάει το touchpad σε καινούριο μοντέλο, αλλά συμβαίνουν αυτά δυστυχώς, γι΄αυτό υπάρχει και η εγγύηση όμως στο Γερμανό γιατί να το πας δεν κατάλαβα? ακόμα και αν το πήρες από κει δεν έχει σημασία γιατί δεν μπορούν να κάνουν τίποτα πρέπει να το πας στην αντιπροσωπία, πάρε το 801-500-2000 ή στείλε email στο [email protected] και συννενοήσου μαζί τους

Δημοσ.

Και πριν το πας, 1. ψάξε να βρεις τους drivers του touchpad και πέρνα τους μία φορά, 2. Κοίτα στο config, αν έχει ξε-tickαριστεί το touchpad να φορτώνει στην αρχή και 3. σε κάποια μοντέλα στον Πίνακα Ελέγχου, υπάρχει ειδικό εικονίδιο για το touchpad όπου μπορείς να ρυθμίσεις αν θα δουλεύει ή όχι, κοίτα και εκεί.

Δημοσ.

απεγκατεστησε τους drivers και εγκατεστησε τους παλι.λογικα θα δουλεψει.ειχα το ιδιο προβλημα με το δικο μου το 5022 wlmi και δουλεψε κανονικα

Δημοσ.

thnks gia tis apantiseis, alla afto me to Fn+F7 to dokimasa mipos katalathos to patisa, tpt.

Oso gia tous drivers... ponemeni istoria, to laptop mou den eixe tpt apo cd!!!

mou eipan sto germano na kanw kati me backup, giati ithela na tou kanw format, kai pws monon etsi tha exw se cd tous drivers kai kati program tis Acer...

Kai otan pigainw stis epiloges tou touchpad, mou leei pws auti h siskeui leitourgei kanonika!

Sto germano den to paw akomi giati to xreiazomai gia na eksaskoumai ston programmatismo kai ta ilektronika (Pacific C kai Multisim 7), logw eksetastikis...

Thnks polu pantws gia tin voitheia! :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...