Sadako Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Καλησπέρα. Ένας φίλος(κάπως άσχετος με υπολογιστές), πήρε λάπτοπ και μου ζήτησε να του βρω κάποιο πρόγραμμα για το ιατρείο του. Απο ότι κατάλαβα, θέλει κάτι παραπάνω απο απλά να βάζει τα ραντεβού του και τέτοια, αφού κάτι τέτοιο θα μπορούσε να το κάνει και με το outlook. Μάλλον ψάχνει κάτι με δυνατότητα καταχώρησης ασθενών και άλλες λειτουργίες. Έχει κανείς να μου προτείνει κάποιο τέτοιο πρόγραμμα? Όχι απαραίτητα free..
ksp Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Exei para polla sto xwro ayto... An den apaitei kapoio freeware kai einai dia8etimenos na plirwsei pes tou na psaksei sto Iatriko Vima... exei polles sxetikes diafimiseis mesa...
Sadako Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Έχεις κανένα συγκεκριμένο να μου προτείνεις? Ίσως κανένα που έχεις χρησιμοποιήσει?? Βασικά, η κεντρική ιδέα είναι να βρω κανένα...................εχμμμ..............................shareware..
snape Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 mh xareis ,molis to deis..den to katexw to thema gia prog "...................εχμμμ..............................shareware.." de se vlepw kai polu kala .. dyskola mallon etsi apo periergeia xazepsa genika .. mias kai amesa de me endiaferei to thema.. sto mellon isws kane to kai c, i mean psakse to ligo, mpas kai vreis kati.. proxeira proxeira pare auta.. : -http://www.capterra.com/electronic-medical-record-software -http://handheld.softpedia.com/get/Educational/Medical/Handy-Patients-10573.shtml ksekina apo dw mpas kai vgaleis akrh..
Sadako Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Ξέρεις τι γίνεται? Επειδή δεν το κατέχω ΚΑΘΟΛΟΥ το θέμα(δηλαδή δεν ξέρω και τι προγράμματα υπάρχουν με "ειδικές" δυνατότητες για αυτήν ακριβώς τη χρήση), και μου έδωσε το laptop του το παιδί να του περάσω μερικά προγράμματα για να το πάρει απο βδομάδα στο ιατρείο. Και απο το να ψάχνω στο χάος, είπα τουλάχιστον να μου προτείνει κάποιος που ξέρει κανέναν τίτλο, να δω τι μπορώ να κάνω.. Θα ψάξω πάντως τα link που μου έδωσες..
realestate Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Καλησπέρα.Ένας φίλος(κάπως άσχετος με υπολογιστές)' date=' πήρε λάπτοπ και μου ζήτησε να του βρω κάποιο πρόγραμμα για το ιατρείο του. Απο ότι κατάλαβα, θέλει κάτι παραπάνω απο απλά να βάζει τα ραντεβού του και τέτοια, αφού κάτι τέτοιο θα μπορούσε να το κάνει και με το outlook. Μάλλον ψάχνει κάτι με δυνατότητα καταχώρησης ασθενών και άλλες λειτουργίες. Έχει κανείς να μου προτείνει κάποιο τέτοιο πρόγραμμα? Όχι απαραίτητα free..[/quote'] Η access δεν του κάνει ?
diaitisia Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Τι ειδικότητα έχει ο φίλος σου να δω πως μπορώ να βοηθήσω
mourlos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 enas filos giatros exei ena tetoio programma sto opoio krataei..onoma/dieuthinsi/provlima asthenous/farmakeutiki agwgi....alla dustixws einai stis Hnomenes Politeies gia seminaria auto ton kairo.....den kserw ama to viazese gia ton diko sou filo alla otan gurisei tha ton rwtisw....pantws den itan shareware...kai to xe parei apo elliniki etaireia...
Sadako Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Η access δεν του κάνει ? Το ότι είναι κάπως ΑΣΧΕΤΟΣ με υπολογιστές μήπως το προσπέρασες?? Τι σχέση έχει η ειδικότητα? Δηλαδή έχει ειδικό για οδοντιάτρους που είναι αυτός??
ksp Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Fysika kai exei diaforetika programmata, analoga me tin eidikotita... kai tis anagkes... Proteinw an 8elei na kanei epagelmatiki douleia na agorasei mia efarmogi, mias kai ekei 8a vasisei to pelatologio tou kai oxi na paei sta tyfla kai na perna stoixeia....
realestate Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Το ότι είναι κάπως ΑΣΧΕΤΟΣ με υπολογιστές μήπως το προσπέρασες?? Τι σχέση έχει η ειδικότητα? Δηλαδή έχει ειδικό για οδοντιάτρους που είναι αυτός?? Αν είναι τόσο άσχετος γιατι πήρε υπολογιστή και δεν αγόραζε ενα μπλοκάκι να κάνει και οικονομία ?
realestate Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Το ότι είναι κάπως ΑΣΧΕΤΟΣ με υπολογιστές μήπως το προσπέρασες?? Τι σχέση έχει η ειδικότητα? Δηλαδή έχει ειδικό για οδοντιάτρους που είναι αυτός?? Αν είναι τόσο άσχετος γιατι πήρε υπολογιστή και δεν αγόραζε ενα μπλοκάκι να κάνει και οικονομία ?
anaxiopistos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Τσαμπα,γενικα σπασμενο προγραμμα για οδοντιατρους δεν υπαρχει!!! Πες στον φιλο σου να δωσει μερικα ευρω (500-700) και να εχει ενα καλο προγραμμα εργαλειο για την δουλεια του. Επιστημονας και τσαμπατζης δεν κολανε.
Sadako Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Fysika kai exei diaforetika programmata' date=' analoga me tin eidikotita... kai tis anagkes... Proteinw an 8elei na kanei epagelmatiki douleia na agorasei mia efarmogi, mias kai ekei 8a vasisei to pelatologio tou kai oxi na paei sta tyfla kai na perna stoixeia....[/quote'] Έστω και για αυτό, κανένα συγκεκριμένο τίτλο έχεις να προτείνεις?? ΥΓ. Δεν υπάρχει τρόπος να κάνεις block τις εξυπνάδες στα fora,e?? Γιατί καμιά φορά είναι πολύ εκνευριστικές..
geovard Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Το κακό είναι ότι πολλοί θελουν ένα υπολογιστή χωρίς να ξέρουν τι ακριβώς πρόκειται να κάνουν με αυτόν.Απλά έτσι.Αυτό πάλι με το μπλοκάκι ε?Σίγουρη συνταγή!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.