garm Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 sorry gia ta greeklish...loipon...etreksa to live cd tou dapper k itan ola mia xara...ekana to install k den exw internet!sto breezy pou eixa prin douleve mia xara..twra??kamia idea???thanx
xaxa1982 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Με κάρτα δικτύου μπαίνεις στο Internet?Έχεις ADSL?Αν ναι,τότε είσαι άτυχος γιατί τα ίδια προβλήματα είχα κι εγώ και αρκετοί άλλοι στο forum του Ubuntu.Δεν ξέρω πως λύνεται αλλά κάτι στραβό έχουν κάνει στην ρύθμιση των καρτών δικτύου και κάτι δεν έχει πάει καλά.Ψάξε στο forum του Ubuntu,ίσως να έχουν δώσει τη λύση!Δοκίμασε να μην χρησιμοποιείς DHCP και δώσε static IP,γιατί κάπου είδα ότι σε μερικούς δούλευε...
garm Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 kara diktiou,dsl,opws akrivws ta eipes..rwtisa k sto forum tou kubuntu...grapse leei pppoeconf...to ekana alla telikia egrapse pws the access concentrator of your provider does not respond...vgale kana kalwdio itan i simvouli tis konsolas...tha vgalw to dapper lew egw kalitera giati den eimai k tis ipomonis..
manik Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Εγώ πάντως δεν χρειάστηκε να ρυθμίσω τίποτα όταν έκανα εγκατάσταση εχτές το 6.06. Το router μου είναι συνδεδεμένο με ethernet. Μπήκε Internet κατ' ευθείαν ακόμα και στο LIVE CD.
garm Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 sto live k mena eixe internet,ola kala doulevan...meta to install vgike to provlima
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.