Προς το περιεχόμενο

Πώς θα έχω περισσότερα GB???

kostastnt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@getty χρυσόστομε να σε φιλήσω!!!!

Kai oso gia tin engiisi pou leei o filos pio pano pia engieisi meta tin engiisi kakaronane ta recorders.

ΚΟΛΛΗΜΕΝΕ.-

Esi exeis tin endiposi oti an arxeiseis apo tora na apothikeveis se dvd kai ego se diskous esena to kostos meta apo 10 xronia tha einai ligotero apo mena?

Ναι.

Και επαναλαμβάνω: αν προτιμάς τους δίσκους, αγόραζε δίσκους.

• Απαντ. 127
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγω ειμαι υπερ των DVD.... και αυτο γιατι οι δισκοι ειναι ευαισθητοι μηχανισμοι. Φανταστειτε οτι απο μια πατατα της ΔΕΗ μπορεις να κλαις κανα χρονο.... πραγμα οχι απιθανο στη Ελλαδα.

Θα σας πω κατι αλλο για να το αντιληφθητε,

τα σοβαρα περιοδικα που το backup ειναι must καταρχην κρατανε τα αρχεια τους στους δισκους τους.....

Στην συνεχεια ΒΓΑΖΟΥΝ 2 αντιγραφα cd η dvd αναλογα το χωρο, και τα αποθηκευουν σε ξεχωριστο χωρο σε περιπτωση πυρκαιας η σεισμου να καταστραφει μονο το ενα.

Καπου διαβαζα να δινεται τα αρχεια σε φιλους για να περνετε αμα τα χασετε τα δικα σας. Πολυ σωστος τροπος, φιλη μου η οποια εχασε 200 gb δισκο τα ειχε μοιρασει προ μηνως σε 10 ατομα...... Τα βρηκε ολα συν κατι αλλα......

αν και τωρα με το blue ray.....

:D

Δημοσ.

Λοιπόν,αφού το συνεχίζετε,ας ξαναμπώ κι εγώ στη "μάχη" :mrgreen: :mrgreen:

Οι απόψεις μου:

1)Το DVD είναι πιο ανθεκτικό από το CD

2)To DVD είναι πιο ανθεκτικό από έναν σκληρό δίσκο.

3)Το backup σε DVD κοστίζει λιγότερο από το backup σε σκληρούς δίσκους.

4)Ο κίνδυνος απώλειας δεδομένων είναι μεγαλύτερος στους σκληρούς δίσκους από ό,τι στα DVD

5)Ο σκληρός δίσκος είναι πιο εύχρηστος στη λήψη backup από τα DVD

6)Ο σκληρός δίσκος συμφέρει όταν θες να αποθηκεύσεις μεγάλο όγκο δεδομένων άνετα και γρήγορα.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Και οι δύο τρόποι λήψης backup έχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα.Άρα ο συνδυασμός τους(πολλά data σε δίσκους,τα καλύτερα σε ποιοτικά DVD) is the best way!!:wink: :wink:

Δημοσ.
Λοιπόν' date='αφού το συνεχίζετε,ας ξαναμπώ κι εγώ στη "μάχη" :mrgreen: :mrgreen:

Οι απόψεις μου:

1)Το DVD είναι πιο ανθεκτικό από το CD

2)To DVD είναι πιο ανθεκτικό από έναν σκληρό δίσκο.

3)Το backup σε DVD κοστίζει λιγότερο από το backup σε σκληρούς δίσκους.

4)Ο κίνδυνος απώλειας δεδομένων είναι μεγαλύτερος στους σκληρούς δίσκους από ό,τι στα DVD

5)Ο σκληρός δίσκος είναι πιο εύχρηστος στη λήψη backup από τα DVD

6)Ο σκληρός δίσκος συμφέρει όταν θες να αποθηκεύσεις μεγάλο όγκο δεδομένων άνετα και γρήγορα.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Και οι δύο τρόποι λήψης backup έχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα.Άρα ο συνδυασμός τους(πολλά data σε δίσκους,τα καλύτερα σε ποιοτικά DVD) is the best way!!:wink: :wink:[/quote']

Σωστός!!!!Με εξέρεση το γεγονός ότι το CD είναι πιο ανθεκτικό από το DVD.Αλλά στα ίδια κειμένονται.

Δημοσ.

Αντε να "τραγουδισω" κι εγω σ' αυτο το thread...

Τα DVD λογω μεγαλυτερης πυκνοτητας εγγραφης των δεδομενων, ειναι λιγοτερο ανθεκτικα απο τα CD.

Με λιγα λογια μια χαρακια σ' ενα CD θα σου φαει x δεδομενα, ενω η ιδια χαρακια στο DVD θα σου φαει 4x δεδομενα.

Κι επιτελους μαθετε να χρησιμοποιειτε τις σωστες λεξεις:

Τι σημαινει BACKUP: (Ελληνιστι Αντιγραφο ασφαλειας)

Ειναι η αντιγραφη των δεδομενων που εχουμε ηδη στους δισκους μας σε ξεχωριστο μεσο, μακρια απο τον Η/Υ.

Τετοια μεσα ειναι: AIT, LTO, DDS.

Τι σημαινει ARCHIVE: (Ελληνιστι Αρχειοθετηση)

Η μεταφορα καποιων δεδομενων σε ξεχωριστο μεσο, με σκοπο την μακροχρονη αποθηκευση τους. Το πιο συνηθισμενο μεσο για archiving ειναι το UDO.

Να σημειωσω οτι τα δεδομενα που κανουμε backup, ειναι δεδομενα που χρησιμοποιουμε καθε μερα. Βρισκονται live στο συστημα μας και απλα τα αντιγραφουμε καπου αλλου για ασφαλεια.

Τα δεδομενα που αρχειοθετουμε, ειναι δεδομενα που δεν χρειαζομαστε ανα πασα στιγμη, απλα πρεπει να υπαρχουν καπου για λογους αρχειου.

Για να τελειωσω, καμια αντιγραφη σε κανενα συστημα δισκων (RAID) οσο ασφαλες κι αν ειναι, δεν θεωρηται backup (ουτε και archive βεβαια).

Αν πραγματικα σας ενδιαφερουν τα δεδομενα σας, βαλτε τα σε ταινιες.

Δημοσ.

Ναι...η ακριβής εξήγηση της λέξης backup μας μάρανε...Ωραία,όχι backup,μέσα αποθήκευσης δεδομένων.ΟΚ τώρα??:mrgreen: :mrgreen:

Και σε τελική ανάλυση έχει δίκιο ο dimon,το off topic το έχουμε ξεσκίσει...Ο καθένας ας αποθηκεύει όπου θέλει...:| :|

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...