Προς το περιεχόμενο

Πώς θα έχω περισσότερα GB???

kostastnt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάποτε θα υπάρξει τρόπος να αποθηκεύουμε οπουδήποτε.Π.χ σεντόνια τούβλα χαρτί υγείας πολυθρόνες κουβάδες με νερό.

Μόνο έτσι θα σωθούμε.

• Απαντ. 127
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Κάποτε θα υπάρξει τρόπος να αποθηκεύουμε οπουδήποτε.Π.χ σεντόνια τούβλα χαρτί υγείας πολυθρόνες κουβάδες με νερό.

Και την τρέλα που μας δέρνει....:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

Επομένως ανακεφαλεώνουμε:

1)Σκληρούς για έυκολη πρόσβαση

2)DVD backup κάθε Σάββατο και είσαι άρχοντας.

Έτσι,έτσι...

Δημοσ.

Μόνο έτσι θα σωθούμε.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

Παιδιά προτείνω σε όλους να σταματήσουμε να τσακωνόμαστε για το αν είναι καλύτερα να αποθηκεύουμε σε δίσκους ή σε DVD.Το έχουμε ψιλογμσει το θέμα νομίζω...Ο ένας λέει το μακρύ του και ο άλλος το κοντό του...:mrgreen:

Εγώ λέω για τελευταία φόρα ότι και οι δύο τρόποι λήψης backup είναι αποτελεσματικοί,αλλά συγχρόνως κρύβουν και κινδύνους απώλειας δεδομένων.Βέβαια οικονομικώς συμφέρουν τα DVD,αλλά καλύτερα να μην το συνεχίσουμε το θέμα...Με το να αποδείξουμε ποιος έχει δίκιο και ποιος όχι δεν καταφέρνουμε τίποτα.Απλά χαλάμε τις καρδιές μας και το χρόνο μας άδικα...:| :|

Δημοσ.
Παιδιά προτείνω σε όλους να σταματήσουμε να τσακωνόμαστε για το αν είναι καλύτερα να αποθηκεύουμε σε δίσκους ή σε DVD.Το έχουμε ψιλογμσει το θέμα νομίζω...Ο ένας λέει το μακρύ του και ο άλλος το κοντό του...:mrgreen:

Εγώ λέω για τελευταία φόρα ότι και οι δύο τρόποι λήψης backup είναι αποτελεσματικοί' date='αλλά συγχρόνως κρύβουν και κινδύνους απώλειας δεδομένων.Βέβαια οικονομικώς συμφέρουν τα DVD,αλλά καλύτερα να μην το συνεχίσουμε το θέμα...Με το να αποδείξουμε ποιος έχει δίκιο και ποιος όχι δεν καταφέρνουμε τίποτα.Απλά χαλάμε τις καρδιές μας και το χρόνο μας άδικα...:| :|[/quote']

Etsi Bravo!!!!

O kathenas afto pou nomizei sostotero

Telos

Δημοσ.

Σωστά... ειπώθηκαν κάποια πράγματα, κάποιοι μάθαμε και κάτι, ας κάνει ότι καταλαβαίνει καλύτερο ο καθένας....

ωρα να πάμε για κανα ποτάκι....:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Δημοσ.

Ποτάκι?ποτό και οδήγηση σκοτώνουν μια φιλία,και κανένα back up δεν σε σώζει.

Πάντως καλό είναι να μην τσιγκουνευόμαστε για αντίγραφα(και όχι μόνο ένα)γιατί είναι μεγάλη πίκρα να χάσουμε δεδομένα που μαζεύουμε χρόνια.

Διπλό back up και λίγο είναι.

Δημοσ.
Ποτάκι?ποτό και οδήγηση σκοτώνουν μια φιλία,και κανένα back up δεν σε σώζει.

Σωστά!!!

Γι' αυτό ποτο με μετρο και πεζο-2 μιας και τα πιο κοντινά μπαράκια είναι 3 λεπτα από το σπίτι μου (με τα πόδια)....:-D :-D :-D

Δημοσ.

tha isixazame oloi mas ean erxosoun avrio ke mas eleges oti exis piasi virus ke xathikan ola apo tous diskous sou. epomenos exoume akomi 1 xrono to kefali mas isixo mexri na katevasis ta idia pali. :-D :-D :-D

ime ke ego tis gnomis tou fileserver.

to na girevis ta dvd sou sinexia ke na ta vazis mesa sto dvd rom den ine efkolo alla theli ligo xrono. eksalou kathe fora gdernonte ke iparxi fthora.

alla pali ke me tous diskous den mporis na apofigis tin fthora.

kalo ine na exis arketous mikrous diskous me ta dedomena sou epano giati ean pathi kati o megalos diskos px 300gb tote ta xanis ola. tha protina 150gb or 250gb.

file server mporis na ftiaksis polla.

ta lefta anevenoun simfona me tis apetisis sou.

ke na kseris oti i ikonomikoteri lisi den ine pantote i kaliteri. kalitera dose liga xrimata perisotera na ise safe.

ti ginete me blue ray? simferi? den to kitaksa kala to thema gia pestemou...

efxaristo.

Δημοσ.

ti ginete me blue ray? simferi? den to kitaksa kala to thema gia pestemou...

efxaristo.

Πιστεύω ότι τα blue ray είναι μαμάτη ιδέα,όμως θα χρειαστούν και γερά DVD-recorders...:-|

Δημοσ.
Σωστά!!!

Γι' αυτό ποτο με μετρο και πεζο-2 μιας και τα πιο κοντινά μπαράκια είναι 3 λεπτα από το σπίτι μου (με τα πόδια)....:-D :-D :-D

Me too...:mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.
Endaxei esy to violi violaki!!!

Re megale poso kanei 70+40?.....pou andistixi se timi enos DVD recorder piotiko kai eponimo kai se diskakia ton 300Gb?

Ade na sou po ego.110€ kanei file mou.

Ade na sto valo 90€ gia na min se kataxodepso me ta piotika pare kai kamia patata me ena 50ariko na sou kakarosi meta apo 200 engrafes.

Poso kanei enas disko 300Gb? 100€?

E!!!ade geia!!!!

Meta apo ola afta katse esy kai grafe se DVD kai me 2x taxitites oste na min exeis sto melon provlima.

Φίλε polidis βαριέσαι να κάνεις τις πράξεις απ' ότι βλέπω. Άς βάλουμε και το DVD recorder (που άντε χαλάει στα 300GB) μέσα στον υπολογισμό που έκανα! Έχουμε λοιπόν:

Δίσκος 300GB = €100 στεγνά

Δισκάκια 300GB = 64x0' date='40 = 25,6+50 = €75,6 [για όσους μπερδεύονται οι πράξεις είναι: δισκάκια (64) x τιμή του ενός (0,40) = 25,6 + DVD recorder (50)]

Τράβα ξεμπέρδευε παλίκαρε.. Αυτό που ήθελα να πώ το καταλάβανε αρκετοί και αυτό που ήθελες να πείς το έκανες σαλάτα.

P.s.Tha sinfoniso me merikous en meri pou lene oti o sindiasmos dvd kai diskon einai oti kalitero.Ego tha elega diskon kai CD-R(einai pio anthektika apo ta dvd)

Ο χριστός κι η παναγιά να με συγχωρέσει που παρακαλάω να σε είχα μπροστά μου να σε ταΐσω DVDιά και CDιά να μου πείς ποιά είναι η διαφορά τους στην πάροδο του χρόνου!

Και επαναλαμβάνω: αν προτιμάς τους δίσκους, αγόραζε δίσκους.

Δημοσ.

@giankyr να το προχωρήσω λίγο;

Τα Tayo (θεωρητικά ότι καλύτερο μπορείς να πάρεις) κάνουν 30 λεπτά οπότε βάλε Δισκάκια 300GB = 64x0.30=€19+50(*)=69€

Ας υποθέσουμε ότι τα dvd-rs πεθαίνουν στα 64 τους (είμαι καλόπιστος τι να κάνουμε), για να δούμε τότε το κόστος:

*Αν κάψεις 64 dvds σε λιγότερο από 2 χρόνια (ποιός hardcore downloader/pc user δεν καίει 300G σε 2 χρόνια?) πέφτεις μέσα στην εγγύηση (π.χ. NEC) οπότε το 50άρι ΔΕΝ το δίνεις, επιστρέφεις το dvdr και ή στο επισκευάζουν ή στο αλλάζουν πάντως δεν πληρώνεις. Αρα 69-50=€19 για 300GB! Καλά δεν τα λέω?

Disclaimer: Ο καθένας μπορεί να καίει-γράφει ότι γουστάρει (και tapes αν θέλει) απλά σχολιάζουμε το κόστος, για να μην έχουμε αψημαχίες...

Δημοσ.
Τράβα ξεμπέρδευε παλίκαρε.. Αυτό που ήθελα να πώ το καταλάβανε αρκετοί και αυτό που ήθελες να πείς το έκανες σαλάτα.

Ο χριστός κι η παναγιά να με συγχωρέσει που παρακαλάω να σε είχα μπροστά μου να σε ταΐσω DVDιά και CDιά να μου πείς ποιά είναι η διαφορά τους στην πάροδο του χρόνου!

Και επαναλαμβάνω: αν προτιμάς τους δίσκους' date=' αγόραζε δίσκους.[/quote']

Em kala leo den katalaveneis afta pou diavazeis.

Re file ego ipa.

Sta teleftea 4-5 xronia pou grafo ta arxeia mou se DVD exo xalasei 2 dvd recorders pou to kostos tous kanei:

Ena Aopen=110

ena LG =89

an sou valo kai kana 70ari ta diskakia mas kanoun sinolo=270 ?

Kai oso gia tin engiisi pou leei o filos pio pano pia engieisi meta tin engiisi kakaronane ta recorders.

Ego den milisa gia kostos minon i mexri ena 2 xronia ego milisa gia makroprothesmi apothikefsi arxeion pio sinferi pio poli.

Esi exeis tin endiposi oti an arxeiseis apo tora na apothikeveis se dvd kai ego se diskous esena to kostos meta apo 10 xronia tha einai ligotero apo mena?

Ego sou leo sta idia epipeda tha imaste.

Esy tha alaxeis 3 recorders eno ego me 2 diskous tha mino.

E!!!!!Aman pia

To stamatao edo den sinexizo giati opios den leei na katalavei mou tin spaei.

Eipame grafe esy se DVD na grafo ego se diskous kai na imaste omorfa kai orea.

Telos apo mena edo.

Opios katalave katalave

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...