manosbnb Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 H κατασταση με τα αγαπημενα μου mp3 εχει αρχισει να ξεφευγει.... εχω αυτη τη στιγμη 1,5 ΤΒ και σημερα παρελαβα αλλα 800 gb. εχω βρει τον ιδανικο τροπο (για εμενα) να τα ταξινομω και να τα ακουω στο pc μου. το προβλημα... τα mp3 ειναι σε φακελους χυμα σε δισκους, το προγραμμα που τα ακουω κανει libraries και τα καλω βασει artist genre κτλ... το θεμα μου ειναι πως θελω να καψω ενα cd mp3 πχ με 600 mb ποπ μουσικης πως θα μπορεσω να επιλεξω μονο ποπ? δεν ειναι δυνατον να μπω στους φακελους γιατι ειναι χιλιαδες και να ξεκινησω να επιλεγω...
alexpeykh Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Αν θυμαμαι καλα στο Musicmatch Jukebox μπορουσες να καταταξεις τα τραγουδια στη music library αναλογα με το ειδος τους και οταν βρεις αυτα που θελεις να ακουσεις με διπλο κλικ να τα βαλεις στην playlist .Το καλο με το προγραμμα αυτο ηταν οτι σου παρειχε επιλογη να περασεις τα τραγουδια που ειχες περασει στην playlist κατευθειαν σε cd to opoio απο οτι καταλαβα ειναι αυτο που θες !!!!
Steven1985 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 WWWWWWWWWWWWWWWWWWWooooooooooooooooWWWWWWWWWWW!!! 2,3 TB??? Τα ακούς όλα;
worldcitizen Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 To iTunes κάνει κάτι τέτοια, κι είναι πολύ πιο ελαφρύ απο το MusicMatch.. EDIT: Πρόσεξε όμως τις ρυθμίσεις και το copy to library..
aliaser Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 pou ta apothikeueis re file???? Se diskous? Backup?
silverthan Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Όποιος έχει πολύ πιπέρι, βάζει και στα λάχανα...
punky Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Το καλύτερο πρόγραμμα που έχω βρει και χρόνια πλέον χρησιμοποιώ για την ταπεινή συλλογή μου των 100GB, είναι το media monkey Εφόσον έχεις ήδη περασμένο το genre στα tags των Mp3 σου, είναι πανεύκολο να κάνεις ότι θες. Πχ φτιάχνεις ένα smart playlist που του λες να σου φέρει όλα τα pop τραγούδια ΚΑΙ να έχει όριο τα 600 ΜΒ. Αν κάνεις χρήση και του rating (βαθμολογείς δηλαδή τα τραγούδια σε κλίμακα από 1 έως 5) μπορείς να του πεις να σου φέρει τα pop ΚΑΙ με βαμολογία 3+ και με όριο τα 600ΜΒ. Μετά απλά κάνεις burn σε CD αυτό το playlist. Αλήθεια ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιείς τώρα και δεν σου φέρνει τα τραγούδια ανά genre?
lefstef Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Να ρωτήσω και εγώ κάτι για το media monkey. Αν έχεις φορτώσει στις λίστες όλα τα mp3 μετά πως σώζεις αυτή την λίστα για να την επαναφέρεις σε περίπτωση format;
punky Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Να ρωτήσω και εγώ κάτι για το media monkey. Αν έχεις φορτώσει στις λίστες όλα τα mp3 μετά πως σώζεις αυτή την λίστα για να την επαναφέρεις σε περίπτωση format; Sorry για την καθυστέρηση, ψηνόμουν ολημερίς πάνω σε ένα φουσκωτό Δεν είμαι σίγουρος ότι καταλαβαίνω την ερώτηση. Εννοείς αν δεν έχεις χάσει τα mp3 αλλά τα έχεις κάνει backup κάπου αλλού; Το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνεις rescan τα folders με ένα κλικ. Σε λίγα λεπτά η λίστα επαναφέρεται καθώς τα tags που διαβάζει δεν χάνονται.
NOPSTRIM Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 H κατασταση με τα αγαπημενα μου mp3 εχει αρχισει να ξεφευγει.... εχω αυτη τη στιγμη 1,5 ΤΒ και σημερα παρελαβα αλλα 800 gb. Megale pou ta vrikes ola auta???
lefstef Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά δεν κατάλαβες τι ρώτησα. Πες ότι κάνω format, μετά κάνω εγκατάσταση το πρόγραμμα και για να περάσω πάλι τις λίστες θέλεί την ίδια χρονοβόρα διαδικασία με την πρώτη φορά ή μπορώ να τις έχω σώσει κάπου και να τις πάρει αμέσως;
christos_0b Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Otan les agaphmena enoeis ta mp3's genika k oxi oti ta tb pou exeis einai ola apo agaphmena sou tragoudia etsi? Kati allo : Egw exw 50-60 Gb se hdd k backup dvds k pali 1-2 Gb na einai dipla-tripla komatia me idio i diaforetiko titlo,esy posa 8a exeis??? P.s :Skopeueis pote na katseis na ta metonomaseis ola me ton idio tropo k na ta taksinomhseis analogws?An nai tote kaly tyxh!
punky Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά δεν κατάλαβες τι ρώτησα. Πες ότι κάνω format, μετά κάνω εγκατάσταση το πρόγραμμα και για να περάσω πάλι τις λίστες θέλεί την ίδια χρονοβόρα διαδικασία με την πρώτη φορά ή μπορώ να τις έχω σώσει κάπου και να τις πάρει αμέσως; Εννοείς να κάνει format και να επαναφέρεις τα mp3 ΑΚΡΙΒΩΣ στα ίδια folder που τα είχες πριν το format? Ναι, θα τα δει το mediamonkey χωρις rescan εφόσον έχεις πάρει backup πρώτα το folder του Mediamonkey που δημιουργείται μέσα στο MyMusic folder του χρήστη. Δεν καταλαβαίνω τη χρησιμότητα πάντως. Καλύτερα να κάνεις ένα ολιγόλεπτο rescan για παν ενδεχόμενο.
ppetr Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Τι να πούνε και τα ταπεινά μας 207GB? Το WMP δε γράφει κιόλας;
lefstef Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Ευχαριστώ punky για την απάντηση, με κάλυψες. Δεν ήξερα ότι δημιουργεί folder μέσα στο MyMusic.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.