Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας!

Αυτό είναι το πρώτο τόπικ μου!Δεν ακούω χειροκρότημα :P

Απλά ήθελα να πω και τη δική μου πικρή ιστορία μετά την αίτηση...

Στο μαγαζί μου δήλωσαν ότι θα πάρει 10-15 μέρες η ενεργοποιηση της σύνδεσης.Πέρναγε ο καιρός...Πέρασαν 10 μέρες,πέρασαν 15...Πήρα τηλέφωνο να μάθω τι γίνετε...Μια χαρά μου λέγανε αλλά δε μπορούσαν να μου πουν και ημερομηνία ενεργοποίησης γιατί δεν είχανε ενημέρωση...Περνάνε 20 μέρες πάλι εγώ τηλ εκεί...Γεια σας τι κάνετε κλπ τι γίνετε η dsl μου;Εμ ξέρετε η περιοχή σας έχει πρόβλημα με τα ports και πρέπει να γίνει αναβάθμιση...Μετά απο δύο μέρες πήρα πάλι τηλέφωνο είχε λυθεί το πρόβλημα είχα πάρει το port μου και πλέον ήμουν στον κατανεμητή (αν γράφετε ετσι <:P) περίμενα για άλλες 8 εργάσιμες μέρες-και οι υπόλοιπες εργάσιμες ήταν... Πήρα τηλ έξαλλη για άκομη μια φορά και νευρίασα κι άλλο γιατί λέγανε τα κλασικά ΝΑΙ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ.Κοπελιά το ξέρω ότι έχω δίκιο...Για να μην πω κι άλλα h αντιεπαγγελματικότητα τους ήταν τραγική αν ήμουν άτομο που δεν γνώριζε περί διαδικασιών dsl ίσως να μην έπαιρνα χαμπάρι.Κανείς δε πήρε τηλέφωνο να ενημερώσει για το πρόβλημα...Πέρασαν 28 εργάσιμες μέρες και έπρεπε να παίρνω έγω τηλ...Πάντως πίστευα ότι επειδή είναι ΟΤΕΝΕΤ ίσως να είναι οι διαδικασίες συντομότερες αλλά...διαβάσατε και μόνοι σας....Πείτε μου είχα άδικο;;; :?

Πάντως σαν πακέτο συμφέρει γιατί έχει προσφορές χαμηλές...

Δημοσ.

Αυτό ακριβώς το πακέτο πήρα κι εγώ πρόσφατα και εμένα μου ενεργοποιήθηκε σε 7 εργάσιμες μέρες.

Όσο για τις πόρτες που λες ότι δεν είχε,δεν φταίει η ΟΤΕΝΕΤ αλλά ο ΟΤΕ.

Δημοσ.
Αυτό ακριβώς το πακέτο πήρα κι εγώ πρόσφατα και εμένα μου ενεργοποιήθηκε σε 7 εργάσιμες μέρες.

Όσο για τις πόρτες που λες ότι δεν είχε' date='δεν φταίει η ΟΤΕΝΕΤ αλλά ο ΟΤΕ.[/quote']

Kαι μετά τις 15 μέρες το ανακάλυψαν...?Ξέρω ότι η otenet δεν είναι ΟΤΕ αλλά είναι δική της εταιρεία,right?:)

Δημοσ.

το προβλημα με τις πορτες ειναι κλασικο!δυστηχως δε μπορει κανεις να κανει τιποτα παρα να περιμενει τον οτε (δηλαδη το μαστρομητσο το τεχνικο να αφησει τη φραπα και να παει νε βαλει μια πλακετα για να δωσει πορτες)!!

εγω να δεις τη τραβηξα με τη vivodi η οποια κυνηγιεται και απο τον οτε , το μονο που εκανα ηταν να περνω μια φορα τη μερα τηλεφωνο τον οτε και τη vivodi ........οχι οτι εκανα τιποτα απλα ειχα καποιον να κραζω και περναγε η ωρα τελικα μετα απο 20 μερες μπηκε η πορτα και ησυχασα !!!!

ολα αυτα εχουν να κανουν με τις δεσμευσεις για φθηνο internet που τελικα το εκαναν φθηνο , γιατι αμα δε μπορεις να βαλεις καθολου μαζευεις και λεφτα !!!αυτο ειναι το φθηνο internet!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...