johnny21a Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Παιδια επειδη ειχα και εγω κακη εμπειρια με K-World, μια συμβουλη, μακρυα!!!!!! Χαλια υποστηριξη, χαλια drivers, ολα χαλια, και για να μην κατηγορω βεβαια την εταιρια τοσο πολυ θα πω οτι στην χωρα μας τα περισσοτερα προιοντα της K που εφερναν τα καταστηματα μαλλον ηταν απομειναρια αφου ουτε καν στο site της εταιριας δεν υπηρχαν...
johnny21a Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Κοιταξε για προιοντα της Hauppauge, ειναι ακριβοτερα απο τα K-World φυσικα αλλα ειναι εταιρια με αριστα προιοντα, πολυ εμπειρια στον χωρο και σαφως καλυτερη υποστηριξη!!!
sintalkas Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Ρε παιδια μπορω να ρωτησω κατι αυτος ο δεκτης ειναι και αναλογικος γιατι προσπαθω να βρω υβριδικο δεκτη αυτονομο αλλα ειναι πολυ ακριβοι αφου ο πιο φτηνος κανει 60 ευρωπουλα..
nick#18 Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 pinnacle ftw! εγω εχω παρει μια pinnacle pctv με ψηφιακο αποκοδικωποιητη (δε θυμαμαι μοντελο μια εξωτερικη μπλε χρωματος) και εχει βγει αστερι το μονο κακο ειναι οτι ειναι λιιιγο βαρυ το προγραμμα της...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.