_DiMoN_ Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Η αντικαταβολή είναι από τις πιο επικύνδυνες μεθόδους....Διότι μπορεί να σου στείλει πέτρες...Ενώ με paypal έχεις ασφάλεια.. Αν κοιτάξετε στο ebay θα δείτε πόσο φθηνά τα έχουν όλα τα παιχνίδια!! Βέβαια ο [email protected] ούτε στο paypal έχει λογαριασμό, ούτε στο google τον βρίσκω πουθενά! π.χ. Τα δύο παιχνίδια που ανέφερε, μπορείτε να τα βρείτε στο eBay μαζί με έξοδα αποστολής 52€ και το Sony Memory stick 2gb 45€
hralman Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 τι λετε ρε παιδια? η αντικαταβολη η πιο επικινδυνη? αν εχεις τετοιο φοβο, ανοιξε το δεμα σου πριν πληρωσεις και ελεγξε το. Εχεις ολο το δικαιωμα. Και αμα δεν ειναι αυτα που ζητησες, δε πληρωνεις δεκαρα. Αντιθετως, το να δινεις πιστωτικες καρτες απο δω κι απο κει το θεωρω πιο επικινδυνο. Καλη λυση γι'αυτο ειναι μονο οι προπληρωμενες πιστωτικες που εχουν εξαπλωθει αρκετα τελευταια.
ItsToasted Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Ma giati oxi? Mou les ti thes, paw, "xtipaw" ena magazi soufronontas oti mou zitises kai sto stelnw, einai kai 100% kerdos!
666 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 παιδιά συμβαίνει ένα πολύ παράξενο φαινόμενο.αυτά που λέει ο φίλος dimon έχει απόλυτο δίκιο!ο [email protected] δεν έχει λογαριασμό paypal!!!!!!!!!ε τότε για πες μας βρε axealxxx πως πλήρωσες;;;;;
hralman Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Χμ... axealxxx μηπως εφτιαξες τελευταια ενα λογαριασμο στο hotmail με ονομα ultimateseller και ψαχνεις πελατες?
_DiMoN_ Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 π.χ. Τα δύο παιχνίδια που ανέφερε, μπορείτε να τα βρείτε στο eBay μαζί με έξοδα αποστολής 52€ και το Sony Memory stick 2gb 45€ ==97€ Αν μάλιστα τα βρείτε όλα από ένα μαγαζί θα πέσει κάτω από 90€ Οπότε η τιμή είναι λογική.... Δεν υπάρχει αντικαταβολή από εξωτερικό.. Δεν μπορείς να το ανοίξεις και μετά να πληρώσεις.
666 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 δηλαδή hralman μας λες ότι αυτός ο axealxxx και η διεύθηνση ultimateseller είναι το ίδιο;;;;;;;;;;;
hralman Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Χαχαχα δε ξερω, μεταξυ σοβαρου κι αστειου το ειπα, αλλα το παλλικαρι πιο πανω μας ειπε οτι πληρωσε μεσω paypal, σε εναν ανυπαρκτο λογαριασμο. Εσυ τι συμπεραινεις? Και δε ρωταω με υποννοια οτι το παιδι που εθεσε το θεμα κανει απαραιτητα καποια πονηρια. Απλα ρωταω εσεις τι συμπεραινετε? Υπαρχει καποια αλλη εξηγηση? Παντως ειναι και νεο μελος στο insomnia, μονο 8 posts ειδα νομιζω
666 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 να σημειώσω ότι ο dimon πάλι έχει δίκιο!!και εγώ έψαξα στο ebay και βρήκα αυτά τα προιόντα που λέει ο axealxxx σε παρόμοιες τιμές (συγκεκριμένα όλα αυτά τα βρήκα 96Ε μαζί τα μεταφορικά)!
666 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 ζητάω συγνώμη που για μία ακόμη φορά παρεμβένω στην συζήτηση αλλά σαν να μου φαίνονται σωστά τα λόγια του φίλου hralman!!!!είμαι πραγματικά πάρα πολύ περίεργος να δω τι έχει να πει ο axealxxx για αυτό που πρώτος βρήκε ο dimon (δηλαδή ότι η διεύθηνση που μας είπε δεν έχει λογαριασμό paypal). αυτή η ιστορία βρομάει από χιλιόμετρα!!!!!!!!!!!
sotirisl Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 τι λετε ρε παιδια? η αντικαταβολη η πιο επικινδυνη? αν εχεις τετοιο φοβο, ανοιξε το δεμα σου πριν πληρωσεις και ελεγξε το. Εχεις ολο το δικαιωμα. Και αμα δεν ειναι αυτα που ζητησες, δε πληρωνεις δεκαρα. Αντιθετως, το να δινεις πιστωτικες καρτες απο δω κι απο κει το θεωρω πιο επικινδυνο. Καλη λυση γι'αυτο ειναι μονο οι προπληρωμενες πιστωτικες που εχουν εξαπλωθει αρκετα τελευταια. υπόψιν, σε τρια ταχυδρομεία (Ξάνθη, Αγία Παρασκευή, Παπάγου) έχουν αρνηθεί να με αφήσουν να ανοίξω δέμα αντικαταβολής αν δεν το πληρώσω πρώτα. Σε δύο περιπτώσεις μάλιστα κάλεσα τον διευθυντή ο οποίος μου είπε μια από τα ίδια.
_DiMoN_ Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 υπόψιν, σε τρια ταχυδρομεία (Ξάνθη, Αγία Παρασκευή, Παπάγου) έχουν αρνηθεί να με αφήσουν να ανοίξω δέμα αντικαταβολής αν δεν το πληρώσω πρώτα. Σε δύο περιπτώσεις μάλιστα κάλεσα τον διευθυντή ο οποίος μου είπε μια από τα ίδια. Λογικό μου φαίνεται και μάλιστα πολύ...
hralman Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 υπόψιν, σε τρια ταχυδρομεία (Ξάνθη, Αγία Παρασκευή, Παπάγου) έχουν αρνηθεί να με αφήσουν να ανοίξω δέμα αντικαταβολής αν δεν το πληρώσω πρώτα. Σε δύο περιπτώσεις μάλιστα κάλεσα τον διευθυντή ο οποίος μου είπε μια από τα ίδια. Χμ... τι να πω, ως τωρα ειχα την εντυπωση οτι μπορεις να ελεγξεις τα παντα πριν να πληρωσεις. Παντως ακομα κι ετσι να ειναι, αν το τιμολογιο/αποδειξη που σου στελνουν αναγραφει αλλα και αλλα σου εχουν στειλει, φωναζεις επι τοπου μια αστυνομια και με μαρτυρα τον οποιο υπαλληλο/διευθυντη το ανοιξες μπροστα του πιστευω μπορεις να εχεις το πανω χερι. Δε γνωριζω καλα ομως τι ισχυει σε αυτες τις περιπτωσεις, αλλα πιστευω αν επικοινωνουσαμε με το ΙΝ.ΚΑ. η καποια αρμοδια αρχη θα μας πληροφορουσαν. Ειμαι σιγουρος ομως πως καπου θα υπαρχει μια δικλειδα ασφαλειας.
hralman Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 ζητάω συγνώμη που για μία ακόμη φορά παρεμβένω στην συζήτηση αλλά σαν να μου φαίνονται σωστά τα λόγια του φίλου hralman!!!!είμαι πραγματικά πάρα πολύ περίεργος να δω τι έχει να πει ο axealxxx για αυτό που πρώτος βρήκε ο dimon (δηλαδή ότι η διεύθηνση που μας είπε δεν έχει λογαριασμό paypal). αυτή η ιστορία βρομάει από χιλιόμετρα!!!!!!!!!!! Παιδια μη παρουμε φαλαγγι το παιδι αν δε φταιει, μπορει κατι αλλο να ειναι που δεν το σκεφτηκαμε ακομα. Απλα ειπα οτι ειπα γιατι στην ελλαδαρα μας υπαρχουν πολλοι επιτηδιοι που παριστανουν τους πονηριδηδες. Παντως ο axealxxx ειναι και νεος, και εχει και περιεργο nickname, κατι που θα βαζαμε αν θελαμε να κανουμε εγγραφη 'γρηγορα-γρηγορα' ισα για να κανουμε ενα post! Δεν καταδικαζω κανεναν, απλα παρατηρησεις κανω. Και θα μου φανει ακομα πιο υποπτο αν δεν απαντησει εδω μετα απο ολα αυτα...
hralman Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Λοιπον, συγγνωμη για τα συνεχομενα post, αλλα μολις ειδα και κατι αλλο. Πηγαινετε στο δημοσιο προφιλ του φιλου μας. 3 μηνυματα συνολο, και μεσος ορος μηνυματων 3 την ημερα! Σημερα γραφτηκε, σημερα τα δημοσιευσε. Και εχει ξεκινησει μονο αυτο το topic. Πυραμιδα μου μυριζει... τα συμπερασματα δικα σας...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.