nzeppos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Παιδιά, χρειάζομαι τη βοήθειά σας. Έχω μια pci κάρτα Acard AEC-6890 που παίρνει sata δίσκους κι έχω ένα πρόβλημα. Της έχω βάλει έναν καινούριο 300άρι Maxtor, αφορμάριστο και δεν μπορώ να τον δω στo My Computer. Τον καταλαβαίνει η κάρτα όταν μπουτάρει το pc, φαίνεται και στο device manager των winXP αλλά -μάλλον επειδή θέλει format- δεν εμφανίζεται στο My Computer και άρα δεν μπορώ να του κάνω τίποτα. Δοκίμασα μια quick-erase επιλογή που έχει η εν λόγω κάρτα (εμφανίζεται πριν φορτώσουν τα windows) και απλώς κόλλησαν τα πάντα. Καμιά ιδέα?
nikoskon Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Έναρξη->Προγράμματα->Εργαλεία Διαχείρησης->Διαχείριση Υπολογιστή->Αποθήκευση->Διαχείριση Δίσκων
nzeppos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Δεν το ήξερα αυτό. Το βρήκα κάπου στο internet μισό λεπτό πριν δω την απάντηση σου αδερφέ, όμως παρ'όλ'αυτά σε χιλιοευχαριστώ, να'σαι καλά για τη βοήθεια! (όλα τα λεφτά το signature σου, DT rulez)
nikoskon Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Παρακαλώ. Ψάξου λίγο με τα Εργαλεία Διαχείρησης.Θα σου λύσουν τα χέρια σε πολλές περιπτώσεις. (Συμφωνώ! )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.