kostaspap Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Θα ηθελα να ρωτησω τι προτεινεται για αντι κατασταση του system mechanics,το οποιο με βολεψε μεν αλλα ειναι πολυ βαρυ και κουραστικο.Χρησιμοποιω και το ζονε αλαρμ σαν antivirus.Καθε προταση ειναι ευπροσδεκτη!Ευχαριστω!
tsakonas Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 tune up utilities (payware) ccleaner (freeware) kai ta dio polu kala kat eme!
panoulis23 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 kai ta dyo afta pou proteine o tsakonas einai poly kala ergaleia.
Dklearhos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 auta pou proteinei o tsakonas kai proeraitika ta jv16 powertools
kostaspap Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις παιδια.Απλα θα ηθελα να ρωτησω αν για να ειμαι πληρως καλλυμμενος πρεπει να χρησιμοποιησω και τα δυο μαζι?Περιλαμβανουν και λειτουργιες antispyware?
realestate Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Θα ηθελα να ρωτησω τι προτεινεται για αντι κατασταση του system mechanics,το οποιο με βολεψε μεν αλλα ειναι πολυ βαρυ και κουραστικο.Χρησιμοποιω και το ζονε αλαρμ σαν antivirus.Καθε προταση ειναι ευπροσδεκτη!Ευχαριστω! registry mechanic 5 πολύ καλός καθαριστής , αλλα χρήση με μεγάλη προσοχή !
Iliaszou Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 registry mechanic 5πολύ καλός καθαριστής ' date=' αλλα χρήση με μεγάλη προσοχή ![/quote'] Den tha to lega kalos kattharistis tha to elega apla katharistis pousou g@m@ ta windows gia plaka!!!
realestate Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Οταν δεν ξέρεις να χειριστείς καλά το πρόγραμμα , λογικό ειναι να σου ρημαζει ta windows. Tο εχω δύο χρόνια και ποτέ δεν μου έκανε ζημιά ! γιατί απλά επιλέγω εγώ τι θα σβήσω και οχι το registry machanic.
cybereddie Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 σε όλα τα 'εκκαθαριστικά' προγράμματα χρειάζεται χεράκι. Δεν υπάρχει καθαριστικό πρόγραμμα που να μην σβήνει επομένως πρέπει πάντα να ξερεις , τι σβηνει? οεο! τι σβηνει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.