Προς το περιεχόμενο

ΑΝΤΙ ΤΟΥ System Mechanics

kostaspap

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ηθελα να ρωτησω τι προτεινεται για αντι κατασταση του system mechanics,το οποιο με βολεψε μεν αλλα ειναι πολυ βαρυ και κουραστικο.Χρησιμοποιω και το ζονε αλαρμ σαν antivirus.Καθε προταση ειναι ευπροσδεκτη!Ευχαριστω!

Δημοσ.

Ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις παιδια.Απλα θα ηθελα να ρωτησω αν για να ειμαι πληρως καλλυμμενος πρεπει να χρησιμοποιησω και τα δυο μαζι?Περιλαμβανουν και λειτουργιες antispyware?

Δημοσ.
Θα ηθελα να ρωτησω τι προτεινεται για αντι κατασταση του system mechanics,το οποιο με βολεψε μεν αλλα ειναι πολυ βαρυ και κουραστικο.Χρησιμοποιω και το ζονε αλαρμ σαν antivirus.Καθε προταση ειναι ευπροσδεκτη!Ευχαριστω!

registry mechanic 5

πολύ καλός καθαριστής , αλλα χρήση με μεγάλη προσοχή !

Δημοσ.
registry mechanic 5

πολύ καλός καθαριστής ' date=' αλλα χρήση με μεγάλη προσοχή ![/quote']

Den tha to lega kalos kattharistis tha to elega apla katharistis pousou g@m@ ta windows gia plaka!!!

Δημοσ.

Οταν δεν ξέρεις να χειριστείς καλά το πρόγραμμα , λογικό ειναι να σου ρημαζει ta windows.

Tο εχω δύο χρόνια και ποτέ δεν μου έκανε ζημιά ! γιατί απλά επιλέγω εγώ τι θα σβήσω και οχι το registry machanic.

Δημοσ.

σε όλα τα 'εκκαθαριστικά' προγράμματα χρειάζεται χεράκι. Δεν υπάρχει καθαριστικό πρόγραμμα που να μην σβήνει επομένως πρέπει πάντα να ξερεις , τι σβηνει? οεο! τι σβηνει?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...