Alcoholic Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Καλημέρα, έχω το εξής: ένας γνωστός μου ελεύθερος επαγγελματίας θέλει να εγκαταστήσει ένα τηλεφωνικό κέντρο στο γραφείο του με τα εξής χαρακτηριστικά: * 1-isdn εξωτερική γραμμή * 4-αναλογικά εσωτερικά τηλέφωνα * η χρήση θα είναι η εξής: - το ένα νούμερο του isdn να χτυπάει σε όλα (4) τα τηλέφωνα - και το άλλο να χτυπάει σε ένα μόνο (1/4), στο οποίο όμως να χτυπάει και ο πρώτος αριθμός - να έχει τη δυνατότητα να γυρίζει ένα τηλεφώνημα (αφού απαντήσουνε) σε άλλη συσκευή δεν τον ενδιαφέρουν δυνατότητες αυτόματης απάντησης και αυτόματης δρομολόγησης σε κάποια συσκευή ανάλογα με την ώρα κτλ. Από την άλλη, επειδή μου ζήτησε να τον βοηθήσω (και δεν ξέρω από αυτά) φαντάζομαι ότι θα είναι πιο εύκολο στην διαχείριση αν μαναντζάρεται από πρόγραμμα σε Η/Υ (στα αγγλικά φυσικά) Έχει κάποιος ασχοληθεί με κάτι παρόμοιο..?? Καμμιά ιδέα/πρόταση....?? Αν έχει κάποιος και συγκεκριμμένο προϊόν να προτείνει ευπρόσδεκτο...... Ευχαριστώ προκαταβολικά και ελπίζω στην ανταπόκρισή σας
Highlander Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Εγώ δουλεύω τα Elmeg της Funkwerk. Το ICT46 κάνει όλα αυτά που θες. Νομίζω όμως ότι είναι λίγο ακριβό γι' αυτά που ζητάς (αν και το προτείνω). Οπότε πας στο T240 ή στο T444 που υποστηρίζει και VoIP. Οι άνθρωποι στην Logitel είναι συνεργάσιμοι και θα σε βοηθήσουν αρκετά πιστεύω. Όλα τα κέντρα πλέον, ανεξαρτήτως εταιρίας, παραμετροποιούνται με pc και αρκετά εύκολα.
Alcoholic Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 euxaristw polu! o,ti akribws epsaxna, na'sai kala.
gontzi` Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Εγώ δουλεύω τα Elmeg της Funkwerk.Το ICT46 κάνει όλα αυτά που θες. Νομίζω όμως ότι είναι λίγο ακριβό γι' αυτά που ζητάς (αν και το προτείνω). Οπότε πας στο T240 ή στο T444 που υποστηρίζει και VoIP. Οι άνθρωποι στην Logitel είναι συνεργάσιμοι και θα σε βοηθήσουν αρκετά πιστεύω. Όλα τα κέντρα πλέον, ανεξαρτήτως εταιρίας, παραμετροποιούνται με pc και αρκετά εύκολα. βρε παιδιά δεν βοηθάτε και μέν που τα έχω κάνει άστα να πάνε? μόλις πήρα ΄ςνα τηλ. κέντρο elmeg T444 και έχω μπερδευτει. Βάζω στο netmode απο πίσω (U γραμμη) την δισρματη γραμμη του ΟΤΕ.Στην συνέχεια από το So του netmode πάω ένα UTP καλώδιο στην Sexternal του Elmeg. Tέλος απο της 2 κλέμες τις α/b1 υποδοχές συνδέω το δυσίρματο τηλεφωνικό καλώδιο της μπρίζας μου. Το θέμα είναι ότι δεν παίρνω σήμα στο τηλεφωνό μου. ΒΟΗΘΕΙΑ....
titikos46 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 βρε παιδιά δεν βοηθάτε και μέν που τα έχω κάνει άστα να πάνε? μόλις πήρα ΄ςνα τηλ. κέντρο elmeg T444 και έχω μπερδευτει. Βάζω στο netmode απο πίσω (U γραμμη) την δισρματη γραμμη του ΟΤΕ.Στην συνέχεια από το So του netmode πάω ένα UTP καλώδιο στην Sexternal του Elmeg. Tέλος απο της 2 κλέμες τις α/b1 υποδοχές συνδέω το δυσίρματο τηλεφωνικό καλώδιο της μπρίζας μου. Το θέμα είναι ότι δεν παίρνω σήμα στο τηλεφωνό μου. ΒΟΗΘΕΙΑ.... Φιλε ο προηγουμενος ειπε οτι εργαζετε στην ιδια εταιρια που εχεις το προβλημα καλεσε τους να σε βοηθησουν απο οτι εχω ακουσει ειναι καλη εταιρια.
Highlander Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Άσχετα αν το Netmod είναι συνδεμένο στο τηλ.κέντρο θα έπρεπε να παίρνεις σήμα στη συσκευή σου. Θα πρέπει να δεις λίγο τις συνδέσεις.
broko Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Γεια σας. Εχω ενα elmeg T444 και 2 msn αριθμους. Απο αυτους θέλω οταν παιρνει καποιος στον πρωτο αριθμο, να πηγαινει κατευθειαν στο φαξ. Για παραδειγμα εχω το 2101000000 και το 2101000001 σαν mσν και εχω εσωτερικα τηλεφωνα το 20 (isdn) to 10 (ενα κανονικο τηλ) και το 11 (φαξ). Πώς σεταρω το T444 ώστε το 2101000001 να πηγαινει στο 11(φαξ) ? Ευχαριστω!
Highlander Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Μέσα από το Software Θα πας στο Call Distribution και θα ορίσεις ότι το MSN θα χτυπάει στο εσωτερικό (internal) 11. Εννοείται πως μέσα στο κέντρο έχει ορίσει ότι έχεις MSN. Αν δεν τα καταφέρεις, βάλε ενα teamviewer ή κάτι αντίστοιχο να στο κάνω εγώ.
broko Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Σ'ευχαριστώ πολύ Highlander! Κατάφερα να το ρυθμίσω επιτελους με τις οδηγείες σου! Σ'ευχαριστώ!
Physics_Rulez Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Μου έχει σπάσει τα νεύρα το elmeg. Πέταμα θέλει.
Highlander Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Ποιο μοντέλο έχεις και τι πρόβλημα σου παρουσιάζει ; Αν είναι να το πετάξεις να φέρω δικό μου κάδο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.