Προς το περιεχόμενο

Η ωρα της καταρευσης.....

tornado

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΗΡΘΕ!

Χθες ενα απο τα πισι που εχω σπιτι μου, καταρευσε.

Δεν ανοιγει - δεν ανοιγει!

Θελω λοιπον με αυτο το ποστ να καταθεσω την εμπειρια μου μηπως και φανει καπου χρησιμο.

Στο πισι ειχα εγκαταστησει το Acronis True Image.

Συνεχεια λοιπον μου επαιρνε ιματζ του δισκου.

Εφτιαξα και ενα rescue disk και την ημερα που κλασανε ολα εβαλα μπροστα.

Το Acronis μου επανεφερε το αρχικο μου ιματζ σε 12 λεπτα.

Νομιζω ειναι μια καλη υποθεση ξαλαφρωματος....

Μονο λιγα προβληματα:

Δεν μου εβλεπε τα αρχεια τα οποια τα ειχα αποθηκευσει σε αλλο δισκο.

Ετσι αναγκαστηκα να τα κανω DVD και να τα φορτωνω απο εκει.

Σημειωση: Ο δισκος ηταν ενας WD Dynamic....

Οποτε συμβουλευω καθε χρηστη να φροντιζει μολις στηνει το πισι του να εχει κατα νου τετοιες εφαρμογες αν θελει να μην εχει μπελαδες αργοτερα.

1. Μολις στηθει το πισι με τα βασικα του προγραμματα, παιρνουμε ενα πρωτο ιματζ και το γραφουμε σε DVD.

2. Στην συνεχεια ανανεωνουμε τα ιματζ πχ ανα βδομαδα, σε ξεχωριστο δισκο παντα για λογους ασφαλειας.

Νομιζω οτι σε καθε χοντρο κρασαρισμα, ο καθενας θα ηθελε σε 10-15 λεπτακια να εχει ετοιμο το πισακι του να συνεχιζει να δουλευει.

Το Acronis με εβγαλε ασπροπροσωπο...

:-D :-D :-D

Τελος,

σημερα κρασαρε το δευτερο πισι μου το οποιο ηταν βοηθητικο, δεν με ενοχλησε πολυ. Σκεφτειτε ομως τι χαμαλικι εχω να φαω που δεν φροντισα να εχω ιματζ.... τουλαχιστον 2 ωρες στη τσεπη.

Καλημερα σε ολους.....

Δημοσ.

εχμμμ ναι καπως ετσι....

μολις εστησα και το δευτερο πισι....

τεσπα τελος καλο - ολα καλα.

Για να μην ανοιγω δευτερο ποστ, μηπως ξερει κανεις καποιο προγραμμα που να με ενημερωνει για την θερμοκρασια της cpu και γενικα για το εσωτερικο του κουτιου???

αν εχει και καποιο alarm ακομα καλυτερα.....

Θα πω ενα κουφο που δεν ξερω αν το εχει ξαναπαθει κανεις.

Κινδυνευσα να χασω το πισι.

Ενα καλωδιο που περισευε (μαλλον αυτο που πηγαινει στο φλοπυ) ειχε μπλεξει με το φαν της cpu....

Οποτε.... κλαψς.... σταματησε να την παγωνει και για αυτο κρασαρε.

Απορω μαλιστα πως δεν καηκε.....

Για αυτο τωρα ψαχνω ενα καλο προγραμματακι να με ειδοποιει για τετοια προβληματα.

Αν μπορει καποιος να με βοηθησει....

Δημοσ.

Δοκίμασε το PC Wizard 2005.Εγώ αυτό έχω και λέει τα πάντα.Θερμοκρασίες του σκληρού, της κάρτας γραφικών, της mobo και άλλα πολλά!:wink:

Δημοσ.

Και γω το everest το ultimate χρησιμοποιω το τελευταιο και τα δειχνει μια χαρα ολα αλλα το motherboard monitor εχει αναφερθει πολλες φορες εδω και νομιζα οτι θα ναι το απολυτο. Τελικα απατη μου βγηκε...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...