Προς το περιεχόμενο

Erwthsh gia svchost.exe (meta apo search)

Blackie

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους! Αφού έκανα search στο forum μου έχει μείνει μια απορία. Παρατήρησα πως το svchost στο network service έτρεχε στην port 1412, η οποία είναι ανοιχτή για το DC++, το αντιλήφθηκα μόλις πήγα να το ανοίξω και έβγαλε αναφορά πως μια άλλη εφαρμογή χρησιμοποιεί την port. Το θέμα είναι πως δε ξέρω αν είναι δυνατό να υπάρχει κάτι "ύπουλο" πίσω απ' αυτό, γιατί χρησιμοποίησε μια port που δεν έχει ξαναχρησιμοποιήσει και οι περισσότεροι users την έχουν ανοιχτή (λόγω DC++). Να ανησυχώ ή θεωρείται κάτι φυσιολογικό; Πως μπορώ να δω που συνδέεται; Ποια services δεν ειναι απαραίτητα ώστε να τα απενεργοποιήσω (π.χ. υπηρεσία μηνυμάτων);

Δημοσ.

Καλημέρα φίλε και σ'ευχαριστώ! Αυτό που λες το έκανα και παρατήρησα πως μια ip τρέχει απ'το telnet. Εκείνη την ώρα είχα το DC++, να ανησυχώ ή είναι κάτι φυσιολογικό; Την προηγούμενη φορά πάντως που ήταν απασχολημένη η port του DC++ ενώ το είχα κλειστό το Kaspersky δεν την είχε στη λίστα των χρησιμοποιημένων ports. Πέραν τούτου ποιες υπηρεσίες να απενεργοποιήσω; Ξέχασα να αναφέρω πως έχω SP 1.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...