Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με το Ubuntu 6.06 LTS...


xaxa1982

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πρόβληματα παίδες,βοηθήστε!

1)Έχω βάλει το Ubuntu 6.06 LTS και έχω το εξής πρόβλημα.Στην κάρτα wireless που έχω,φορτώνει αυτόματα ένας driver που δεν δουλεύει και όταν πάω να βάλω τον driver που δουλεύει,τότε γίνεται conflict και παγώνουν τα πάντα στην οθόνη.Μπορεί να μου πει κάποιος πώς θα μπορέσω να απενεργοποιήσω αυτόν τον driver που βάζει από default,για να δουλέψει σωστά?

2)Συνδέω την κάρτα δικτύου με το router μου και δεν μπορώ να δω Internet,γιατί?Πρέπει να ρυθμίσω κάτι?Κανονικά αφού έχει κανονικά driver,δεν θα έπρεπε να γινόταν κανονικά η σύνδεση όταν έβαζα το καλώδιο του δικτύου στην κάρτα δικτύου?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1. Δες αν το module που φορτώνει είναι μέσα στο /etc/modules και αν είναι σβήσ'το.

2. Σέταρε κατάλληλα το /etc/network/interfaces. Πχ. αν η κάρτα δικτύου σου είναι η eth0 και θέλεις dhcp πρόσθεσε στο αρχείο τα εξής (το πιο πιθανό είναι να χρειαστείς το map eth0 και το iface eth0 inet dhcp,τα άλλα θα υπάρχουν):

>mapping hotplug
script grep
map eth0

iface eth0 inet dhcp

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για να μην ανοιγω καινουργο θεμα θα γραψω εδω το προβλημα μου. Οταν ξεκιναω το live cd της εν λογω διανομης καποια στιγμη κολαει και μου γραφει οτι υπαρχει προβλημα με την καρτα γραφικων μαλλον δεν την υποστηριζει ( ATI x800xl). Μπορει να κανενας να μου πει αν μπορω να το διορθωσω αυτο? Οταν επιλεγω Vga drivers in safe mode, αφου φορτωσει το λειτουργικο σβηνει η οθονη και μπαινει στο stand by...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...