Snolly Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Ανα καιρούς πετυχαίνω posts του φίλου IKARIWTHS (τώρα κοίταγα στην ενότητα Linux γιατί ψήθηκα να βάλω κι εγώ -έχω προσπαθήσει στο παρελθόν αλλά όλο κάτι έλειπε και μέχρι να το φτιάξω τα γ@μούσα όλα-) και βλέπω πως έτσι ακριβώς λειτουργώ κι εγώ. Τα Windows παλιά μου τέχνη κόσκινο τα ξέρω καλύτερα από όσο με ξέρει η μάνα μου. Τα βαρέθηκα. Μετά έπιασα το OS X και μετα OSx86 "πειρατίλα". Όσο είχα προβλήματα εκεί (δεν έβρισκε την κάρτα γραφικών, δεν δούλευαν κάποια άλλα πράγματα) ήμουν μέσα στην πόρωση να τα φτιάξω. Μέχρι και βιβλίο αγόρασα για να γράψω software για mac για κάτι που δεν έβρισκα άλλο software να το κάνει. Τώρα που και το OSx86 παίζει μια χαρά και λειτουργεί ρολόι κάτι πρέπει να βρω να καταπιαστώ... Τελικά μου φαίνεται δεν απολαμβάνω ενα OS όταν λειτουργεί αλλά μέχρι να το κάνω να λειτουργήσει. Το σκεφτόμουν πολύ τις προάλλες, ξέρω να κάνω σχεδόν τα πάντα (μεγάλη κουβέντα) με τους υπολογιστές. Ξέρω να χρησιμοποιώ ΕΝΑ ΚΑΡΟ προγράμματα. Και πάλι όλα αυτά μου προξενούν ενδιαφέρον μόνο όταν κάτι δεν πάει καλά. Αυτή τη στιγμή έχω 5 OS Win, OS X, Linux σεταρισμένα ΤΕΛΕΙΑ, ένα laptop με Win2K Server του γραφείου και ένα Pocket PC και σε ένα δίσκο τα ΠΙΣΤΑ beta 2 και συγχρονίζονται ΟΛΑ μεταξύ τους σωστά, επαφές, emails, ραντεβού κέρατα. ΟΛΑ. Η μουσική μου είναι ΠΛΗΡΩΣ ταξινομημένη στο iTunes και τα tags περιέχουν μέχρι και το στυλ του καλλιτέχνη για να φτιάχνω smart playlists (με το software που ανέφερα πως έγραψα πριν). ΟΛΑ λειτουργούν σωστά, δεν έχω κρασαρίσματα, δεν έχω να βρω και να βάλω άλλο software, δεν έχω καμιά ιδέα για να γράψω software και στην ουσία ακούω μουσική, παίζω WoW στο σπίτι και γράφω κώδικα μόνο στη δουλειά. Τι γίνεται τώρα; Μήπως χάνω το νόημα και την ουσία του "χρησιμοποιώ έναν υπολογιστή" ή αυτό είναι το νόημα και η ουσία; Είναι σα να έχεις γκόμενα τη σκλεναρίκοβα που βλέπει μαζί σου μπάλα και πίνει μπύρες, καλεί τη φίλη της τη βουλβουρνίκοβα και κάνετε πάρτυ στο κρεβάτι, σε αφήνει και ρεμαλιάζεις με τους φίλους σου και εσύ αναπολείς τη Ρούλα τη γεματούλα που σου έπρηζε τα @@ και δεν σου καθόταν κι εύκολα. Δεν ξέρω πως σκέφτεστε εσείς (που κατα πλειοψηφεία είστε πορωμένοι με την τεχνολογία) και πολύ θέλω να το μάθω.
mazda Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Αν θελεις....εμπεριες απο O/S να σου δωσω το OS2 Warp της IBM.
Snolly Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Αν θελεις....εμπεριες απο O/S να σου δωσω το OS2 Warp της IBM. Καλά όχι κι έτσι. Σιγά μην αρχίσω να τρυπάω και κάρτες. 01 11 0011 11101001
jeeze Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 το ίδιο πρόβλημα έχω όταν τελιώνω ένα παζλ. χάλαστα και ξαναφτιάχτα :-P
kkardo91 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Κάτσε και φτιάξε τους υπολογιστές όλων των φίλων σου για να μην βαριέσαι ή περίμενε να καταπιαστείς με windows vista
MariaTs. Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Άλλη μια καλή ιδέα είναι να δουλεύεις περιστασιακά ως τεχνικός σε κάνα κατάστημα με υπολογιστές!
gtroza Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 "ξαναφτιάξε" τον Snollygoster ! :-D (φιλικά το λέω)
m@trix Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 δώσε ένα τηλέφωνο εποικινωνίας για να βοηθάς αλλους να λύσουν τα προβληματά τους. Το σίγουρο είναι οτι θα σου σπάν τα @@ οπως τον παλιο καλο καιρο που νοσταλγεις. Σοβαρά όμως το θέμα δεν είναι οταν αγοράζει κάποιος ένα υπολογιστή να χαλάει και να διασκεδάζει με το να προσπαθεί να τον φτιάξει. Άσχετα που οι περισσότεροι εδω μεσα γουστάρουμε αυτή τη διαδικασία. Σε ζηλεύω μπορώ να πωτην αληθεια που έχεις κάνει τόσα και δεν έχεις κανένα πρόβλημα με τους υπολογιστές σου σε αντίθεση με μένα και με πολλούς αλλους. Η γνώμη μου είναι να χρησιμοποιήσεις τις γνώσεις σου να βγάλεις λεφτά και να προσπαθεις σηνέχεια καθε μέρα να αναβαθμίζεις τα μηχανηματα σου. Ε όλο και κάποιο πρόβλημα θα σου κατσει με κάποιο αγνωστο προιον....
Snolly Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Παιδιά η δουλειά μου είναι προγραμματιστής, το κάνω ήδη και μου αρέσει πολύ. Εγώ μιλάω για τη χομπιστική ενασχόληση με τους υπολογιστές το ράβε ξήλωνε λειτουργικά και software! Και ήδη μου σπαν τα @@ αυτό δεν έχει πλάκα, να βγάζεις dialers και spyware από τσοντοsites... Πλάκα έχει να έχεις κάτι καινούριο στα χέρια σου και να το σκαλίζεις...
subdee Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 αν έχεις λεφτά πειραματίσου με hardware, overclocking κτλ
silencer51 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Συμφωνώ απόλυτα Snollygoster. Όντως οταν όλα τα προβλήματα έχουν επιλυθεί, το ενδιαφέρον χάνεται... Ειναι τα κλασσικά geek-ικα τσιτάτα, π.χ. ενώ όλα τρέχουν τέλεια, να δοκιμάζεις εκείνο τον experimental driver ή να κάνεις ενα kernel recompile απλά γιατί βαριέσαι... ;-) Θυμάμαι μικρός που έφτιαχνα LEGO Technics την πόρωση τις 1-2 μέρες της κατασκευής (δεν κοιμόμουνα καν!) και μόλις τελείωνε, το κοίταζα, ξενέρωνα και το αποσυναρμολογούσα για να το ξαναφτιάξω... ;-)
grigas Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Να προτείνω να φτιάξεις μια έκδοση του SwiftAVS η οποία θα κάνει συμπίεση από DVD-9 σε DVD-5 η οποία θα τρέχει σε Win, MacOS X και Linux??
paparoupas Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Παντως εγω παντα, οταν ολα δουλευαν ρολοι στο pc εψαχνα να βρω πως δουλευει (που λεγανε καποτε και τα παιδακια οταν διελυαν κατι). Και ναι, σωστα μαντεψατε, καθε φορα τον διελυα και τον εφτιαχνα απο την αρχη -βριζοντας.
Snolly Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Να προτείνω να φτιάξεις μια έκδοση του SwiftAVS η οποία θα κάνει συμπίεση από DVD-9 σε DVD-5 η οποία θα τρέχει σε Win, MacOS X και Linux?? χμμμμμ.....
mjmj Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Snollygoster εγω θελω ενα μηχανημα να παιζει σωστα, και να μην ξανασχοληθω με σεταρισματα. Αλλα ολο κατι χτυπαει και ειμαστε συνεχεια στο ψαξιμο. Γι' αυτο σκεφτομαι να μεταπηδησω σε mac os x!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.