Προς το περιεχόμενο

APARADEKTO to e-shop... toylaxiston...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδια αφου η προσφορα ηταν για ολα τα καταστηατα πληροφορικης και η τιμη ειναι ιδια γιατι δεν το περνατε απο το κομπιουτεραδικο της γειτονιας σας?

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αγορά TFT LG μέσω e-shop 600 Km μακρια απο Αθήνα και παράδωση σε 2 μέρες στο e-shop point κάτω απο τα πόδια μου.Η τιμή 60€ κάτω απο την τοπική αγορά!Με τέτοιες συνθήκες κάποια λάθη είναι ανεκτά

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, πάντως από το e-shop του Άργους είμαι υπερ-ευχαριστημένος!!Μέχρι και καφεδάκι με κερνάνε όποτε περνάω..

Δημοσ.

Εγω προσωπικα μια φορα περιμενα στα γραφεια στο Χαλανδρι 2 ωρες για μια αλλαγη και απο τοτε δεν ξαναγορασα τιποτα απο κει!

Για ολους μας ο χρονος ειναι χρημα και δεν μπορουν να το καταλαβουν!

Δημοσ.

Εγώ μάλλον διαφωνώ με πολλούς από τους συμμετέχοντες στη συζήτηση... Μήπως έχουμε χάσει την αίσθηση του τι είναι σοβαρό και "απαράδεκτο" στη ζωή μας; Και μη μου πείτε ότι για κάποιους η ταχύτητα και η άμεση εξυπηρέτηση είναι αναγκαιότητα λόγω δουλειάς κτλ. Αν υπάρχει το στοιχείο του επείγοντος, το αντιμετωπίζουμε σωστότερα και όχι με τηλέφωνα σε ηλεκτρονικά μαγαζιά... Τα e-shops σε παγκόσμιο επίπεδο κρύβουν σχεδόν πάντοτε ένα ρίσκο. Για διαβάστε τα ψιλά γράμματα και τους όρους συνεργασίας. Κατά τη δική μου γνώμη δεν υπάρχει καμία απάτη. Προσωπικά, αν θέλω κάτι, μ' αρέσει να κατέβω στα μαγαζιά και να ψάξω, να δω, να ακουμπήσω αυτό που θέλω να αγοράσω. Από την άλλη, ναι, έχω ψωνίσει από το eshop διότι πολλές φορές είναι φθηνότερο από άλλα μαγαζιά. Κι όσο για το λάθος στον έλεγχο αποθήκης, τι να πω... Σε ανάλογη περίπτωση, παλιότερα, σε κατάστημα μεγαθήριο της εποχής, μου είχαν δώσει modem 33.600 σε συσκευασία 56. Το ανακάλυψα όταν πήγα σπίτι και όταν διαμαρτυρήθηκα μου είπαν ότι ήθελα να τους εξαπατήσω... Τι θέλω να πω; Ότι ο αγοραστής είναι έτσι κι αλλιώς εκτεθειμένος σε κινδύνους, οπότε είναι υποχρεωμένος εκ των προτέρων να παίρνει κάποια μέτρα αυτοπροστασίας και όχι εκ των υστέρων να διαμαρτύρεται. Τώρα, αν για χάρη της μειωμένης τιμής, παίρνουμε το ρίσκο μας, καλό είναι να αποδεχόμαστε ότι παίξαμε και χάσαμε...

Δημοσ.

Οι παραγγελιες μεσω Internet γινονται και κυριως για να γλυτωνουμε χρονο και κοπο! Τα 5-10 euro μπορει να μην ειναι το μεγαλο κερδος αλλα ο χρονος που κερδιζουμε ειναι!

Απο το επιχειρηματια που δεν προλαβαινει μεχρι τον courier που δουλευει με 4 euro την ωρα!

Αν νομιζουν οτι ειμαστε ρεμπελοι και οτι εχουμε χρονο να πηγαινοερχομαστε στα γραφεια τους οποτε κανουν αυτοι καποια λαλακια ειναι απαραδεκτοι!

Αν ειχαμε ολοι χρονο θα κατεβαιναμε στην Στουρναρη και θα ψωνιζαμε απο κει!

Και για τις τιμες θα καναμε και κανενα παζαρι σε 30 μαγαζια εκει ολο και καπου θα αγοραζαμε αυτο που θελουμε στην τιμη που θελουμε

Δημοσ.

Βασικά όπως και σε κάθε κατάστημα έτσι και σε αυτό υπάρχουν ευχαριστημένοι πελάτες και δυσαρεστημένοι. Σίγουρα πρέπει να βελτιωθεί η εξυπηρετικότητα και η ταχύτητα των e-shop points αλλά γενικά το μαγαζι έχει πάρα μα πάρα πολλούς ευχαριστημένους πελάτες. Προσωπικά έχω παραγγείλει μικροπράματα και μη πάνω από 20 φορές και ποτέ δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα. Σίγουρα υπάρχουν και αυτοί με τα προβλήματα αλλά είναιι πολλοί λιγότεροι από τους άλλους. Μην μπερδεύουμε το γεγονός ότι εδώ ακούμε μόνο τα παράπονα. Όταν εγώ 'εχω μια πετυχημένη συναλλαγή δεν θα βγω να το πω. Αλλά αν αντιμετωπίσω πρόβλημα θα το πω. Και με τον αριθμό των πελατώ του e-shop είναι λογικό να ακούγονται πολλά παράπονα. Ένα πράμα όπως και με το ΠΛΑΙΣΙΟ δηλαδή..

Δημοσ.

Ετσι και μένα παιδιά μου αλλάξαν adsl router με καινούριο μοντέλο. πηρε 20 μερες ομως :P Γενικά έχω κάνει καμιά 15αριά αγορές και έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος

Δημοσ.

Mia fora pira kati apo to e-shop, kai afou ekana tin paragelia me pira tilefono na mou poun oti den iparxei! ELEOS einai ONLINE SHOP kai oti exei sto site tou einai kai sta rafia tou, einai san na vazei politis adia koutia sta rafia tou kai afou pas sto tamio na sou pei, perna se 10 meres pou tha to exw paragilei!!!!

Ase pou protimo ena mikro magazaki stin stournari giati vlepw ton ipalilo kai o tipos endaiferete gia ton katanaloti giati kserei oti tha klisei an mlkistei!Kai exei kai ta @@ kai leei se mia diskoli hardware erotisei "Den kserw gia auto to thema" oxi mbori isos miso na to kitaksw sto net kai tetoia!

Δημοσ.

Paraggelno astamatita apto eshop ta PANTA ta teleftaia 3-4 xronia peripou 1 fora to mina.Stin arxi i katstasi itan sxedon oneiriki.Apisteftes times,amesi eksypiretisi,amesi apostoli spiti me oudemia kathysterisi.Alla oso pernaei o kairos ta pragmata ginontai olo kai xeirotera.Panta parousiazontai provlimata.Kathysteriseis,eleipsi stock kai malista xoris enimerosi...polla,para polla.Dystixos omos oi times se kapoia proionta paramenei poly xamili ara sinexizo na pairno apo kei...mexri na vro kati kalytero.Ta eshop points pou anoiksan itan i katastrofi tous...i mallon i diki mas giati ta dika mas nevra spane.Apistefti anorganosia kai edelos asxetoi kai argosxoloi ypaliloi.

Δημοσ.

Kalo kai xriso to e-shop alla mono otan einai na tous skasis to paradaki, oti exo pari kai kostizi pano apo 50 , 100 evro to fernoun stin ora tous kai ola kala, ipa ki ego mia fora na paro kana cdaki giati variomoun na pao na paro kai afou perase mia vdomada kai i paragelia mou itan sto teliko stadio kai perimena ton kir kourier ksafnika vlepo i paragelia sas akirothike, oute idopiisi oute tipota, efxaristo poli, fenete den exoun anagi apo ta 20 mou evro , ti na po

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ego pali parageila arketes fores me antikataboli edw sto e-shop point sti Thessaloniki kai eimai apolita eyharistimenos...mia fora pou itan kleista to mesimeri kata tis 3:00 i ora kai oi ipalliloi itan mesa kai katharizan to horo, me ipan na kano kamia volta kai na peraso stis 5 eno kanonika anoigan 5:30...ego kathisa ekso apo to magazi tous, kai epeidi eipirhe filotimo me anoiksan stis 3:15 kai parelava kanonika tin paraggelia mou...ti na pw...kanena parapono mehri tora

Δημοσ.

Gia ena katastima PANTA tha iparxoun euxaristimenoi pelates kai disarestimenoi.

Einai kanonas auto.

Fantazome omos oti kanenas idioktitis den thelei na exei disarestimenous pelates... apla polles fores apo diaforous paragontes auta ginonte..

Twra gia ton filo pou leei: "oti exei stis selides tou prepei na ta exei sta rafia tou"....eee den nomizw to e-shop na exei TERASTIES apothikes gia na ta exei ola auta etoima... einai praktika adinaton

Apla o promitheutis leei oti ta exei, opote k to e-shop leei ta exei.

An tous kremasei o promitheutis.. tote einai alisida auto..

Δημοσ.

Θα μπορούσε κάποιος να μου εξηγήσει πώς γίνεται μια αγορά από το e-shop;

Έστω δηλαδή ότι έχω σταμπάρει μια οθόνη στο σαιτ τους.Από κει και πέρα τι κάνω ακριβώς;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...