dkangel000039 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Αμα σφυρίζεις ένα σκοπό στο μπάνιο χωρίς να έχεις το τραγούδι σε CD, είναι νόμιμο άραγε; αρκει να μη σε ακουσουν αλλοι και πεσει καρφωτη α ρε πειρατεια που τους χρειαζεται...
Xvipes Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 οκ thanks το βρηκα ευκολα-ελπιζω να μη κλεισει και αυτο! η πειρατεια σκοτωνει τη μουσικη η βλακεια που τους δερνει τι σκοτωνει? οχι αλλοι leftallica$$$$$$$$ !!copyrighted μηνυμα!! δλδ αναπαράγοντας το μήνυμα σου,που είναι copyrighted μπορείς να με διώξεις ποινικά?(πλάκα κάνω :mrgreen: ) απλά αίσχος,εκεί θα φτάσουμε...να φοβόμαστε να σφυρίξουμε ένα τραγούδι μην τυχόν και το ακούσει ο διπλανός και θεωρηθεί δημόσια αναπαραγωγή.... FFS στο μεγαλείο του !!copyrighted μηνυμα!! (χαχαχα πλάκα έχει,ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ QUOTE ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΜΥΝΗΣΗ)
Forensick Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 δλδ αναπαράγοντας το μήνυμα σου' date='που είναι copyrighted μπορείς να με διώξεις ποινικά?(πλάκα κάνω :mrgreen: ) απλά αίσχος,εκεί θα φτάσουμε...να φοβόμαστε να σφυρίξουμε ένα τραγούδι μην τυχόν και το ακούσει ο διπλανός και θεωρηθεί δημόσια αναπαραγωγή.... FFS στο μεγαλείο του !!copyrighted μηνυμα!! (χαχαχα πλάκα έχει,ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ QUOTE ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΜΥΝΗΣΗ)[/quote'] εχω καλο δικηγορο.... :mrgreen:
_BASSstarlet_ Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Συγνώμη, αλλά μου επιτρέπετε να κάνω μια αδιάκριτη ερώτηση? Ολοι ξέρουμε sites forums κλπ, που άλλα λιγότερο και άλλα αποκλειστικά και μόνο έχουν full cd games προγράμματα cracks.. Αυτά πως και υπάρχουν χρόνια, και δεν είναι στο Γκουαντάναμο οι υπεύθυνοι?
punky Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Συγνώμη' date=' αλλά μου επιτρέπετε να κάνω μια αδιάκριτη ερώτηση?Ολοι ξέρουμε sites forums κλπ, που άλλα λιγότερο και άλλα αποκλειστικά και μόνο έχουν full cd games προγράμματα cracks.. Αυτά πως και υπάρχουν χρόνια, και δεν είναι στο Γκουαντάναμο οι υπεύθυνοι? [/color'] υπάρχει και το hosting made in china, i suppose
Moderators Gi0 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Moderators Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Και netherlands επισης,αν ειμαι σωστος:wink:
Sellers Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω εγώ είναι γιατί κάποια site κλείνουν ή δέχονται περιορισμούς ενώ κάποια άλλα όχι... Κλασσικό παράδειγμα το http://www.kithara.gr που δεν τους αφήνουν να δείξουν τα λόγια ενω το http://www.kithara.vu δείχνει τα λόγια κανονικά.
Moderators Gi0 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Moderators Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Μηπως εχει σχεση με αυτο που λεμε παραπανω?(hosting στην ελλαδα vs hosting στην βουλγαρια)
thanocaster Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Πάντως ταμπλατούρες για οποιοδήποτε όργανο και φορμά (πχ .tab, .crd, .gp4, .gp5, .ptb) μπορείτε να βρίσκετε στο 911tabs που είναι ψαχτήρι για ταμπλατούρες. Πάντως δεν είναι καινούργιο φαινόμενο το κλείσιμο σελίδων με ταμπλατούρες, καθως εδώ και αρκετούς μήνες έχει σταματήσει και το Mike's Guitar Site τη δημοσιοποίηση ταμπλατούρων. Ίσως το μοναδικό site που είχε ΟΛΟΣΩΣΤΕΣ ταμπλατούρες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.