Προς το περιεχόμενο

Το εκλεισαν και αυτο λογω πν. δικαιωματων

dkangel000039

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αμα σφυρίζεις ένα σκοπό στο μπάνιο χωρίς να έχεις το τραγούδι σε CD, είναι νόμιμο άραγε;

αρκει να μη σε ακουσουν αλλοι και πεσει καρφωτη:lol:

α ρε πειρατεια που τους χρειαζεται...

Δημοσ.
οκ thanks το βρηκα ευκολα-ελπιζω να μη κλεισει και αυτο!

η πειρατεια σκοτωνει τη μουσικη

η βλακεια που τους δερνει τι σκοτωνει?

οχι αλλοι leftallica$$$$$$$$

!!copyrighted μηνυμα!!

δλδ αναπαράγοντας το μήνυμα σου,που είναι copyrighted μπορείς να με διώξεις ποινικά?(πλάκα κάνω :mrgreen: :mrgreen: )

απλά αίσχος,εκεί θα φτάσουμε...να φοβόμαστε να σφυρίξουμε ένα τραγούδι μην τυχόν και το ακούσει ο διπλανός και θεωρηθεί δημόσια αναπαραγωγή....

FFS στο μεγαλείο του

!!copyrighted μηνυμα!! (χαχαχα πλάκα έχει,ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ QUOTE ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΜΥΝΗΣΗ)

Δημοσ.
δλδ αναπαράγοντας το μήνυμα σου' date='που είναι copyrighted μπορείς να με διώξεις ποινικά?(πλάκα κάνω :mrgreen: :mrgreen: )

απλά αίσχος,εκεί θα φτάσουμε...να φοβόμαστε να σφυρίξουμε ένα τραγούδι μην τυχόν και το ακούσει ο διπλανός και θεωρηθεί δημόσια αναπαραγωγή....

FFS στο μεγαλείο του

!!copyrighted μηνυμα!! (χαχαχα πλάκα έχει,ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ QUOTE ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΜΥΝΗΣΗ)[/quote']

εχω καλο δικηγορο....:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Συγνώμη, αλλά μου επιτρέπετε να κάνω μια αδιάκριτη ερώτηση?

Ολοι ξέρουμε sites forums κλπ, που άλλα λιγότερο και άλλα αποκλειστικά και μόνο έχουν full cd games προγράμματα cracks..

Αυτά πως και υπάρχουν χρόνια, και δεν είναι στο Γκουαντάναμο οι υπεύθυνοι?

Δημοσ.
Συγνώμη' date=' αλλά μου επιτρέπετε να κάνω μια αδιάκριτη ερώτηση?

Ολοι ξέρουμε sites forums κλπ, που άλλα λιγότερο και άλλα αποκλειστικά και μόνο έχουν full cd games προγράμματα cracks..

Αυτά πως και υπάρχουν χρόνια, και δεν είναι στο Γκουαντάναμο οι υπεύθυνοι? [/color']

υπάρχει και το hosting made in china, i suppose

Δημοσ.

Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω εγώ είναι γιατί κάποια site κλείνουν ή δέχονται περιορισμούς ενώ κάποια άλλα όχι... Κλασσικό παράδειγμα το http://www.kithara.gr που δεν τους αφήνουν να δείξουν τα λόγια ενω το http://www.kithara.vu δείχνει τα λόγια κανονικά.

• Moderators
Δημοσ.

Μηπως εχει σχεση με αυτο που λεμε παραπανω?(hosting στην ελλαδα vs hosting στην βουλγαρια)

Δημοσ.

Πάντως ταμπλατούρες για οποιοδήποτε όργανο και φορμά (πχ .tab, .crd, .gp4, .gp5, .ptb) μπορείτε να βρίσκετε στο 911tabs που είναι ψαχτήρι για ταμπλατούρες.

Πάντως δεν είναι καινούργιο φαινόμενο το κλείσιμο σελίδων με ταμπλατούρες, καθως εδώ και αρκετούς μήνες έχει σταματήσει και το Mike's Guitar Site τη δημοσιοποίηση ταμπλατούρων. Ίσως το μοναδικό site που είχε ΟΛΟΣΩΣΤΕΣ ταμπλατούρες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...