kwstas_211 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Εχω μια γραμμη adsl στα 384 με παροχεα τον ΟΤΕ χωρις ομως λογαριασμο στην otenet(συνδεση).Τωρα θελω να μεταβω στη forthnet με 1024.Μπορει να μου πει καποιος την διαδικασια?Πρεπει να παρω ενα τηλεφωνο στη forthnet αυτοι θα αναβαθμισουν την πορτα μου σε 1024 ή πρεπει να κλεισω τη γραμμη μεσω οτε και μετα να αναλαβει η forthnet?
Sephir Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Εφόσον έχεις γραμμή στον ΟΤΕ, τότε πρέπει να μιλήσεις με τον ΟΤΕ και να ζητήσεις αναβάθμιση της γραμμής σε 1024 και στη συνέχεια να πάρεις μια συνδρομή 1024 στη Forthnet. Αν ενδιαφέρεσαι όμως για κάποιο πακέτο Forthnet με ειδικές τιμές, το οποίο πακέτο περιλαμβάνει γραμμή DSL μέσα στη προσφόρα, το πιο πιθανό είναι ότι θα χρειαστεί να διακόψεις τη γραμμή που έχεις στον ΟΤΕ και να ξεκινήσει η διαδικασία ενεργοποίησης μιας καινούριας που θα ανήκει στη Forthnet, κάτι που δεν συνιστώ με τον πανικό που γίνεται τελευταία με τις αιτήσεις ADSL, καθώς η όλη διαδικασία, αν είσαι τυχερός, μπορεί να πάρει εβδομάδες...
stathi02 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Min kaneis to lathos pou kaname oloi, efoson exeis grammi sto onoma sou tha se simvouleua ego. Kane to proto pou anaferei o sephir kai as einai parapano ta lefta, min vretheis pro ekplikseon. (mi diathesimes portes gia paradeigma)
k_w_t Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Και γω συμφωνω με τον stathi02 αν αφησεις την γραμμη για λιγο θα πεσουν τα κορακια για την πορτα που χρησιμοποιεις!!
caveneo Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Είναι διαφορετικές οι πόρτες για για 384 ταχύτητα και 1024;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.