georgepre10 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 λοιπόν: είμαστε δύο όροφοι. στον πρώτο όροφο υπάρχει ενάς υπολογιστής και στον δεύτερο δύο που μοιράζονται μία 512. και οι τρεις είναι συνδεμένοι με καλώδια μέσω hub. Αυτοί οι τρεις υπολογιστές θέλω να συνδεθούν με ένα άλλο pc που είναι 100 μέτρα μακριά και εννοείται πως δεν θα γίνει με καλώδια. Αυτός ο απομακρυσμένος υπολογιστής έχει επίσης μία 512. Θέλω να τους συνδέσω όλους σε ένα δίκτυο για να παίζουμε pro evolution 4. Με τους τρεις όλα οκ. με τον τέταρτο? καμία ιδέα? σκέφτομαι κανένα πρόγραμμα που να κάνει κάποιο virtual lan αλλά δεν ξέρω αν λειτουργήσει(πχ hamachi)
mvar Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 ασυρματη συνδεση με 2 Access Point σε bridge mode σκεφτηκατε; υπαρχει οπτικη επαφη καταρχας;
apressas Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 hamachi το εχω δοκιμασει δουλεύει μαλιστα εχω και δικο μου δικτυο με αρκετο πραμα μεσα ( τα μελη του forum μου )
citizen Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Αν είναι δυνατή η ασυρματη σύνδεση, είναι καλυτερα. Μεσω ADSL στα 128 , θα αρκέσει ? (Οι γραμμές είναι 512 download αλλα η ταχύτητα περιορίζεται στη ταχύτητα του upload μεταξύ σας) Για virtual lan θα σου προτείνω και το openvpn
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.