Προς το περιεχόμενο

Alan Wake (Xbox360)

psilos2000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καθολου ακυρο, μπροστα στα exclusive της SONY δεν εχει τιποτα και θα πω μονο ενα ονομα. GT5. Το Alan Wake ακριβως επειδη ειναι μεγαλη παραγωγη το κρατησαν "exclusive" για X360 για να φενεται στο τελος της χρονιας οτι -κατι- ειχε και αυτο απο ποιοτικα exclusive παιχνιδια. Οπως λεει και ο John, η remedy ειχε "διχτυα" στο PC κοινο και εκει η MS τους την εκανε.

Θα βγει και στο PC. Και δε νομιζω να τους χάλασε τόσο budget και support που πήρε η Remedy απ' τη ms.

---------- Προσθήκη στις 07:24 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 07:19 ----------

το 300000 απο που βγαινει?

ακομη και τοσες να ειναι οι πωλησεις παλι χαλια ειναι

δεν ειναι δυνατον να το συγκρινουμε με βαση τι καναν 'πατατες' του στυλ λοστ πλανετ. Μιλαμε για ενα απο τα πιο αναμενομενα παιχνιδια της χρονιας και οχι για ενα movie game

το παιχνιδι φτιαχνοταν 5 χρονια με μεγαλο budget και υποστηριξη απο μικροσοφτ οποτε με τετοιες πωλησεις μαλλον δεν βγαζει τα λεφτα του.

εκει στην ρεμεντι ας αρχισουν να μαθαινουν πως φτιαχνοντε τα χοτ ντογκς

ισως τελικα τους χρειαστει:lol:

http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=245729

πρωτα ομως να βγαλουν το πορτ για πισι:devil:

300000 στην 1η βδομάδα το θεωρείς χάλια? Σκέψου πως το Lost Planet 2 με πωλήσεις 88000 την 1η βδομάδα έχει πουλήσει πάνω από ένα εκατομμύριο αντίτυπα.

Όπως είπα και στ προηγούμενο ποστ μου, το AW θα φτάσει και θα ξεπεράσει το 1.000.000 πωλήσεις, και για ένα μικρό studio, όπως η Remedy, αυτό είναι αρκετό για να βγάλει τα λεφτά του. Χώρια που θα το βγάλουν και στο PC - όπως γράφεται στα επίσημα φόρουμ του παιχνιδιού.

Πάντως ανεξάρτητα απ' τις πωλήσεις, το παιχνίδι απλά τα σπάει...φοβερό..! (με πιασε πάλι ο ενθουσιασμός). Τρομερό σενάριο για μένα, πολύ βαθύ...τα καλύτερα γραφικά σε 360, πολύ καλή μηχανή, μοναδικά εφέ φωτισμού, και ωραίες ιδέες στο gameplay.

• Απαντ. 399
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

@ikaruga

και εγω δεν πιστευα οτι θα κάνει μεγαλες πωλησεις το αλαν αλλα για διαφορετικους λογους

bad timing/ελαχιστη διαφημιση:-)

Παιζει και αυτο το ρολο του αλλα δεν μιλαμε για παιχνιδι που εμφανιστηκε απο το πουθενα.

Δημοσ.

μπορει καποιος να μου πει αν το παιχνιδι ειναι κυριως στο σκοταδι με τον φακο στο χερι οπως δειχνουν τα περισσοτερα βιντεακια?

Δημοσ.
μπορει καποιος να μου πει αν το παιχνιδι ειναι κυριως στο σκοταδι με τον φακο στο χερι οπως δειχνουν τα περισσοτερα βιντεακια?

Kατά 90% ναι...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

My Xbox---->system settings---->Memory----->Επιλεγεις το save που θελεις απο το hdd,πατας copy ή move(πρεπει να'ναι το αντιστοιχο cut) και διαλεγεις το memory unit.

Δημοσ.

Σωστος, αλλα μου λεει οτι ηδη υπαρχει save, επειδη το Normal το επαιξα στο memory unit, ενω to nightmare το σωζω στο hdd. Δεν γινεται και τα 2 να συνυπαρχουν απο ενα μερος? Δηλαδη να εχω στο memory unit, Και το ολοκληρωμενο save του Normal, αλλα και αυτο που παιζω τωρα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...