Προς το περιεχόμενο

Alan Wake (Xbox360)

psilos2000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλά πόσες ώρες έπαιζες;; :fear::fear:

οντως, τελικα το παιχνιδι ποσες ωρες ειναι γενικα σε νορμαλ?

• Απαντ. 399
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
παλίκαρε εγώ πάντα όταν δεν έχει το iso .dvd αρχείο δημιουργώ ένα μόνος μου ,έτσι έκανα και τώρα για να μπει το σωστο layer break,δεν ξέρω αν το iso το έχει αυτόματα,πάντος εγώ που δημιούργησα και μετά το έγραψα δεν είχα πρόβλημα.ίσως να φταίει αυτό

και τη global εκδοση που κατέβασα. και είχε μέσα .dvd αρχέιο και που έβαλα χθες βράδυ 1,60 firmware non stealth, που τα παίζει όλα.

εκανα unrar, το έγραψα ( χωρίς να το περάσω απο agbx) και πάλι δεν έπαιζε.

γ@μω τη #$%$^#&*(&*@@#$%&()!@#$$%^!

Δημοσ.

finished και απο μένα,6 chapter τελικά σύνολο,η ιστορία ξεκινάει με πολύ μυστήριο και γενικά σε ενδιαφέρει να δεις τι γίνεται παρακάτω,στο τέλος όμως ξενερώνεις , τα chapter 5-6 είναι πολύ τραγικά.... φοβερό παιχνίδι αλλα θα προτιμούσα πιο ενδιαφέρον ending.

Δημοσ.
προσοχη με τα σποιλερς..πολλα ειπες και εσυ!

δεν είπα κάτι που να γίνεται στο παιχνίδι,απλά είπα οτι έχει 6 chapter ,σιγά το σπόιλερ :-D

Δημοσ.

Μέχρις στιγμής είναι από τα καλύτερα παιχνίδια που έχω παίξει στο 360. Απίστευτη ατμόσφαιρα και πολύ πολύ ενδιαφέρουσα πλοκή. Ελπίζω να συνεχίσει έτσι μέχρι το τέλος. Άξιζε η αναμονή πιστεύω.

Δημοσ.

Ρε παιδιά το τερμάτισα μόλις και δεν κατάλαβα τίποτα! Ήταν όνειρο? Ήταν πραγματικότητα? Τί παίχτηκε?

Δημοσ.
Ρε παιδιά το τερμάτισα μόλις και δεν κατάλαβα τίποτα! Ήταν όνειρο? Ήταν πραγματικότητα? Τί παίχτηκε?

τεράστιο σπόιλερ ιστορίας ,μην το δείτε αν δεν το τερματήσατε

ήταν πραγματικότητα,σκότωσες την γυναίκα με τις σκιές,σώθηκε η alice αλλα ο άλαν πιάστηκε στο δίχτυ της γυναίκας σκιάς (μάλλον)και συνεχίζει να γράφει το βιβλίο αντί να πάει στην alice(δλδ κάνει αυτό που του είχε πει να κάνει η γυναίκα σκια).αυτά κατάλαβα εγώ τελος πάντων.

εμένα άλλο με χάλασε,ο τύπος με την κάσκα δύτη τι ρόλο βαράει???χαχαχαχα καλά μιλάμε απο το 5 episode και μετά το παιχνίδι χαλάει εντελώς,δεν πα να βάζανε και εξωγήινους μέσα καλύτερα θα ήταν απο αυτό το τέλος.

Δημοσ.

το παιχνδι ειναι κορυφη οτι καλυτερο εχω δει μεχρι τωρα και σε θεμα σεναριου μια χαρα ειναι σε κραταει τουλαχιστον μεχρι το επ 6 δεν με εχει κουρασγ λογικα σημερα το τελειωνω

παρα πολυ καλο !

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...