Προς το περιεχόμενο

Alan Wake (Xbox360)

psilos2000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια συγνωμη ,αλλα οσοι το ειδατε πειτε μια γνωμη......

εμενα γιατι απο το πρωτο λεπτο μου επεσαν τα σαγονια κατω?

Τι φωτισμος ειναι αυτος?????τι ατμοσφαιρα??????

Μακραν οτι καλυτερο εχω παιξει για φετος.

• Απαντ. 399
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

καλά αυτοί στο eurogamer είναι εντελώς άκυροι,ενα απο τα λίγα παιχνίδια polished μη shooter και το βάλανε 7... γενικά ότι αρέσει σε μένα το κατακρεουργούν.

μια χαρά παίζει και απο μένα η βέρσιον του apocalipce απο bc.

game of the year? hell yeah. πρέπει να βγεί κάτι φοβερό για να αλλάξω άποψη.απίστευτο παιχνίδι

ρε παιδιά πείτε μου τι σκατά κάνατε?

το πάτσαρα με το 360wavespather και το έγραψα κανονικά όπως κάθε παιχνίδι και τίποτα

clone cd - pioneer

kai

imgburn - nec

και στις 2 περιπτώσεις έφαγα άκυρο.

παλίκαρε εγώ πάντα όταν δεν έχει το iso .dvd αρχείο δημιουργώ ένα μόνος μου ,έτσι έκανα και τώρα για να μπει το σωστο layer break,δεν ξέρω αν το iso το έχει αυτόματα,πάντος εγώ που δημιούργησα και μετά το έγραψα δεν είχα πρόβλημα.ίσως να φταίει αυτό

Δημοσ.
καλά αυτοί στο eurogamer είναι εντελώς άκυροι,ενα απο τα λίγα παιχνίδια polished μη shooter και το βάλανε 7... γενικά ότι αρέσει σε μένα το κατακρεουργούν.

μια χαρά παίζει και απο μένα η βέρσιον του apocalipce απο bc.

game of the year? hell yeah. πρέπει να βγεί κάτι φοβερό για να αλλάξω άποψη.απίστευτο παιχνίδι

παλίκαρε εγώ πάντα όταν δεν έχει το iso .dvd αρχείο δημιουργώ ένα μόνος μου ,έτσι έκανα και τώρα για να μπει το σωστο layer break,δεν ξέρω αν το iso το έχει αυτόματα,πάντος εγώ που δημιούργησα και μετά το έγραψα δεν είχα πρόβλημα.ίσως να φταίει αυτό

μη shooter?

Δημοσ.

Προσωπικα παντως δεν περιμενα ποτε κανενα Edge και κανενα Eurogamer να μου πουνε αν ειναι καλο ενα παιχνιδι ή οχι...

Αντε γαμω την εφημερια μου λιγες ωρες ακομα να παω να το λιωσω!

Δημοσ.

polished μη shooter? Το 9/10 που εβαλε στο Heavy rain, τι genre είναι το Heavy rain?

΄Οτι ναναι ποστάρουμε πλέον...

Δημοσ.

εκανα update και το fw επιτελους, αντε να μπαινω και λιγο live μιας και ειχα να πιασω την κονσολα παρα πολυ καιρο :D

Δημοσ.

Σύμπτωση οτι το review του Eurogamer κάνει η Ellie Gibson προηγούμενα review της οποίας είναι το DoA Paradise και το Just Dance? Την στιγμή που στο Resi5 Desperate Escape έβαλαν 8?

Στα fora γίνεται χαμός με το εμετικό κείμενο του Eurogamer.

Δημοσ.

Τι ακριβως γραφει δηλαδη το κειμενο του eurogamer που δεν γραφουν στα αλλα δηλαδη? 3 review διαβασα μεχρι στιγμης (Eurogamer, IGN kαι Gametrailers) και τα 3 το ιδιο πραγμα λενε πανω κατω. Η διαφορα ειναι στο τελικο σκορ και το ποσο "πειραζουν" τα μειωνεκτικα στοιχεια του τιτλου τον καθε reviewer.

Δημοσ.

Είναι γεμάτο ειρωνεία και καθόλου αναφορά στο character developing παρά μόνο το κατηγορεί για έλλειψη πρωτοτυπίας.

Δημοσ.

Κανεις λαθος, λεει μπολικα για το character development απο το τελος περιπου της σελιδας 2 ως και σχεδον το τελος της σελιδας 3 απο το τετρασελιδο review. Τι διαολο? Το προσπερασαν αυτο το κομματι και πηγαν αμεσως αμεσως στο τελος για τα τελευταια σχολια και το σκορ?

Δημοσ.

το τελειωσα το απογευμα..εμενα μου αρεσε.!τα γραφικα ειναι οτι καλυτερο εχει το 360 μεχρι στιγμης!

Δημοσ.
το τελειωσα το απογευμα..εμενα μου αρεσε.!τα γραφικα ειναι οτι καλυτερο εχει το 360 μεχρι στιγμης!

Καλά πόσες ώρες έπαιζες;; :fear::fear:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...