ikaruga24 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Ετσι τετοια να ακουω να αρχισω να ψηνω απο τωρα το φιλαρακι μου να μου να κανουμε μια τραμπα με το PS3 για να το χαρω και εγω (και αυτος το Demon Souls που σκυλιασε μιλαμε).
polakis21 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Μακραν game of the year! Το παιχνιδι ειναι απιστευτο σε ολα του! Γραφικα, ηχος, ατμοσφαιρα, χεσιμο, θριλερ, σεναριο, δομη χαρακτηρων, χειρισμος! Ολα τελεια!!! Απιστευτη δουλεια...
Tilemaxx Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Το Eurogamer του έβαλε 7 λόγω έλλειψης πρωτοτυπίας. (Σύμφωνα με τα λεγόμενα του).
polakis21 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Πάντως αν δεν έχεις Home Theater δεν μπορείς να απολαύσεις αυτό το αριστούργημα...
polakis21 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 πλυ χαμηλη βαθμολογια για τετοιο παιχνιδι..! Ποιός ασχολείται μωρέ με το τραγικό Eurogamer? Δες όλα τα άλλα site που το αποθεώνουν...
Socratis_g Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 υπάρχει κάποιος που να πάτσαρε την RF έκδοση και να του επαιξε?
konsolakias Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Έχει βαθμούς δυσκολίας; Είναι παιχνίδι που το ξαναπαίζεις; Video reviews του παιχνιδιού υπάρχουν εδώ http://www.blog4games.gr
darhe13 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 υπάρχει κάποιος που να πάτσαρε την RF έκδοση και να του επαιξε? ναι εγω..!ασχετο!8,6 στο gametrailers...
ikaruga24 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Ποιός ασχολείται μωρέ με το τραγικό Eurogamer? Δες όλα τα άλλα site που το αποθεώνουν... Χωρις να θελω να πω τιποτα για το παιχνιδι απλα να θυμισω και τα review για το Dragon Age (the RPG genre redefined και αλλα τετοια γραφικα σχολια) που το αποθεωνανε σε review και μας βγηκε μετριοτητα με τα ολα της. Τα review που βλεπω μας δινουν ενα πολυ καλο παιχνιδι (με βαση τα review παντα) αλλα τιποτα το εξαιρετικο. Αναμενουμε και review απο το Edge να δουμε και τη δικη τους πλευρα, τουλαχιστον θα διαβασουμε μερικα πραγματικα ευστοχα σχολια και πραγματικοτητες.
Socratis_g Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 και εγω... ρε παιδιά πείτε μου τι σκατά κάνατε? το πάτσαρα με το 360wavespather και το έγραψα κανονικά όπως κάθε παιχνίδι και τίποτα clone cd - pioneer kai imgburn - nec και στις 2 περιπτώσεις έφαγα άκυρο.
darhe13 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 ρε παιδιά πείτε μου τι σκατά κάνατε? το πάτσαρα με το 360wavespather και το έγραψα κανονικά όπως κάθε παιχνίδι και τίποτα clone cd - pioneer kai imgburn - nec και στις 2 περιπτώσεις έφαγα άκυρο. Alan.Wake.RF.XBOX360-ApocaBCG για αυτο λεω εγω...το συγκεκριμενο δεν εχει image file πρεπει να το περασεις απο abgx για να σου φτιαξει..!κ μετα κ εγω εκανα αυτα πυ εκανες κ εσυ...!
Tilemaxx Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Μου φαίνεται θα έχουμε άλλο ενα Uncharted 2. Ένα πολύ καλό παιχνίδι και τίποτα παραπάνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.