Προς το περιεχόμενο

Alan Wake (Xbox360)

psilos2000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ετσι τετοια να ακουω να αρχισω να ψηνω απο τωρα το φιλαρακι μου να μου να κανουμε μια τραμπα με το PS3 για να το χαρω και εγω (και αυτος το Demon Souls που σκυλιασε μιλαμε).

• Απαντ. 399
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μακραν game of the year! Το παιχνιδι ειναι απιστευτο σε ολα του! Γραφικα, ηχος, ατμοσφαιρα, χεσιμο, θριλερ, σεναριο, δομη χαρακτηρων, χειρισμος! Ολα τελεια!!!

Απιστευτη δουλεια...

Δημοσ.
πλυ χαμηλη βαθμολογια για τετοιο παιχνιδι..!

Ποιός ασχολείται μωρέ με το τραγικό Eurogamer? Δες όλα τα άλλα site που το αποθεώνουν...

Δημοσ.
υπάρχει κάποιος που να πάτσαρε την RF έκδοση και να του επαιξε?

ναι εγω..!ασχετο!8,6 στο gametrailers...

Δημοσ.
Ποιός ασχολείται μωρέ με το τραγικό Eurogamer? Δες όλα τα άλλα site που το αποθεώνουν...

Χωρις να θελω να πω τιποτα για το παιχνιδι απλα να θυμισω και τα review για το Dragon Age (the RPG genre redefined και αλλα τετοια γραφικα σχολια) που το αποθεωνανε σε review και μας βγηκε μετριοτητα με τα ολα της.

Τα review που βλεπω μας δινουν ενα πολυ καλο παιχνιδι (με βαση τα review παντα) αλλα τιποτα το εξαιρετικο. Αναμενουμε και review απο το Edge να δουμε και τη δικη τους πλευρα, τουλαχιστον θα διαβασουμε μερικα πραγματικα ευστοχα σχολια και πραγματικοτητες.

Δημοσ.
και εγω...

ρε παιδιά πείτε μου τι σκατά κάνατε?

το πάτσαρα με το 360wavespather και το έγραψα κανονικά όπως κάθε παιχνίδι και τίποτα

clone cd - pioneer

kai

imgburn - nec

και στις 2 περιπτώσεις έφαγα άκυρο.

Δημοσ.
ρε παιδιά πείτε μου τι σκατά κάνατε?

το πάτσαρα με το 360wavespather και το έγραψα κανονικά όπως κάθε παιχνίδι και τίποτα

clone cd - pioneer

kai

imgburn - nec

και στις 2 περιπτώσεις έφαγα άκυρο.

Alan.Wake.RF.XBOX360-ApocaBCG

για αυτο λεω εγω...το συγκεκριμενο δεν εχει image file πρεπει να το περασεις απο abgx για να σου φτιαξει..!κ μετα κ εγω εκανα αυτα πυ εκανες κ εσυ...!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...