anamenos Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Άντε και απο εβδομάδα λογικά τα πρώτα reviews. έχω διαβάσει στο forum του AW ότι αύριο θα είναι το review του EUROGAMER, δεν ξέρω κατά πόσο αν ευσταθεί...
Tilemaxx Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Εχουν ήδη αρχίσει να σκάνε reviews απο μικρότερα sites, για IGN, Gamespot, GT κτλ θα πρέπει να περιμένουμε.
flik Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Έχω την εντύπωση πως έχει βγει. Προς το παρόν σε mu links το έχω δει. Δεν έχω καν δισκάκι, αλλά κατα πάσα πιθανότητα είναι οκ.
skanjos Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 ναι όντως βγήκε αλλα δεν είναι scene release,για του apocalipse την βέρσιον λέω. incoming χεχεχε
darhe13 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 το φερε ο θειος τρεχατεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε [ame] [/ame]
polakis21 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Το κατέβασα και τώρα γράφεται!!!!!!!! Εντυπώσεις το βράδυ γιατί θα λιώσω...
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Επιτελους μια παιχνιδαρα για το σκονισμενο XBOX360...κριμα που θα πρεπει να περιμενω μεχρι τη Πεμπτη για να το λιωσω γιατι εφημερευω!!!
skanjos Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 την γκίνια μου μέσα,αύριο και μεθαύριο είναι οι πιο γεμάτες μέρες μου και σήμερα βρήκαν να βγούν alan wake και lost planet 2 μαζί !!!!
nyne Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Το παιχνίδι απλά τα σπάει.είναι τρομαχτικο έχει στυλ σειράς μυστηρίου και δράση. Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
BucketheadGR Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Το παιχνίδι απλά δεν υπάρχει. Είναι πολύ καλύτερο από όσο φανταζόμουν... Καθόλου μονότονο, γ@μ@το σενάριο, φοβερό gameplay, απίστευτος ήχος και πάνω από όλα βλέπω κάτι που έχω να το δω πολύ καιρό: character development. (εξαίρεση το Mass Effect) Είμαι στο episode 3 και έχω "χαθεί" τελείως!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.