Προς το περιεχόμενο

Alan Wake (Xbox360)

psilos2000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
To ιδιο μπορει να ειπωθει κ για τα PS3 fanboys αντιστοιχα - απο την μια δεν βλεπουνε διαφορα κ δεν τους νοιαζουν τα γραφικα οταν μιλαμε για multiplatforms και απο την αλλη οταν μιλαμε για exclusives και γενικοτερα console wars το μεγαλυτερο επιχειρημα ειναι τα ανωτερα γραφικα του Cell οποτε μην ψαχνεις να βρεις λογικη πουθενα - εδω ισχυει οτι μας συμφερει.

Εγω δεν μιλησα γενικα για fanboys αλλα για συγκεκριμενα ατομα που πανω στο ιδιο θεμα(ενα pixel λιγοτερο ενα περισσοτερο) κανουν κωλοτουμπα.Αυτους δλδ που θεωρουν σημαντικες τις διαφορες αυτες οποτε τους συμφερει και οταν δεν τους συμφερει,θεωρουν οτι ο σωστος gamer δεν πρεπει να τα κοιταει αυτα.Εγω ειμαι στους 2ους σταθερα.

Ειναι αστειο λοιπον για μενα να γινονται αναλυσεις επι αναλυσεων,αλλα και τοσα ποστς απλα για να μειωσουμε(γιατι για αυτον τον λογο γινεται τοσος χαμος στην ουσια) ενα παιχνιδι οπως το Alan Wake,που ετσι και αλλιως εχει σουπερ γραφικα αλλα φαινεται και σουπερ γενικοτερα.

Δεν ειμαι κατα αυτων των αναλυσεων(ισα ισα μου αρεσει να μαθαινω τις τεχνικες λεπτομεριες ενος παιχνιδιου),αλλα κατα της τεραστιας σημασιας που δινουμε σε αυτες.

Οταν μιλαμε για διαφορες ενος ιδιου παιχνιδιου,μιλαμε συνηθως για μικρες διαφορες,δεν ειναι το ιδιο η διαφορα ας πουμε της εκδοσης Tomb Raider για τις 2 κονσολες και η διαφορα του ιδιου του παιχνιδιου(Tomb Raider) με το Uncharted2.Καμια σχεση.Στα multiplatform μιλαμε για το ιδιο παιχνιδι,ενω το Uncharted 2 ή το GoW3 ας πουμε θα ηταν πολυ διαφορετικα αν δεν εκμεταλευονταν τις δυνατοτητες του ps3.

Γι αυτο λοιπον δεν μπορουν να μπουν στην ιδια ζυγαρια οι διαφορες των multiplatform με αυτες των exclusive.

Οπως και να χει, αν ενα game με χειροτερα γραφικα ηταν καλυτερη εμπειρια απο το U2,θα γουσταρα το πρωτο εννοειται.Αλλα η αληθεια ειναι οτι τα γραφικα και το τι βλεπεις να γινεται ταυτοχρονα στην οθονη(πχ σκηνες οπως αυτη του τρενου), ειναι ενα επιπλεον οπλο για να ανεβασεις την εμπειρια ενος παιχνιδιου.

• Απαντ. 399
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εγω δεν μιλησα γενικα για fanboys αλλα για συγκεκριμενα ατομα που πανω στο ιδιο θεμα(ενα pixel λιγοτερο ενα περισσοτερο) κανουν κωλοτουμπα.Αυτους δλδ που θεωρουν σημαντικες τις διαφορες αυτες οποτε τους συμφερει και οταν δεν τους συμφερει,θεωρουν οτι ο σωστος gamer δεν πρεπει να τα κοιταει αυτα.Εγω ειμαι στους 2ους σταθερα.

Ειναι αστειο λοιπον για μενα να γινονται αναλυσεις επι αναλυσεων,αλλα και τοσα ποστς απλα για να μειωσουμε(γιατι για αυτον τον λογο γινεται τοσος χαμος στην ουσια) ενα παιχνιδι οπως το Alan Wake,που ετσι και αλλιως εχει σουπερ γραφικα αλλα φαινεται και σουπερ γενικοτερα.

Δεν ειμαι κατα αυτων των αναλυσεων(ισα ισα μου αρεσει να μαθαινω τις τεχνικες λεπτομεριες ενος παιχνιδιου),αλλα κατα της τεραστιας σημασιας που δινουμε σε αυτες.

Οταν μιλαμε για διαφορες ενος ιδιου παιχνιδιου,μιλαμε συνηθως για μικρες διαφορες,δεν ειναι το ιδιο η διαφορα ας πουμε της εκδοσης Tomb Raider για τις 2 κονσολες και η διαφορα του ιδιου του παιχνιδιου(Tomb Raider) με το Uncharted2.Καμια σχεση.Στα multiplatform μιλαμε για το ιδιο παιχνιδι,ενω το Uncharted 2 ή το GoW3 ας πουμε θα ηταν πολυ διαφορετικα αν δεν εκμεταλευονταν τις δυνατοτητες του ps3.

Γι αυτο λοιπον δεν μπορουν να μπουν στην ιδια ζυγαρια οι διαφορες των multiplatform με αυτες των exclusive.

Οπως και να χει, αν ενα game με χειροτερα γραφικα ηταν καλυτερη εμπειρια απο το U2,θα γουσταρα το πρωτο εννοειται.Αλλα η αληθεια ειναι οτι τα γραφικα και το τι βλεπεις να γινεται ταυτοχρονα στην οθονη(πχ σκηνες οπως αυτη του τρενου), ειναι ενα επιπλεον οπλο για να ανεβασεις την εμπειρια ενος παιχνιδιου.

Δεν βλεπω που διαφωνουμε...εγω μιλησα για τα ατομα που δεν τους ενδιαφερουν τα γραφικα αλλα ξαφνικα γινονται tech experts (PS3) κ εσυ μιλησες για ατομα που κανουν πως τους ενδιαφερουν τα γραφικα κ μετα γινονται just gamers (360) - και οι 2 βραζουνε στο ιδιο καζανι και ειναι το ιδιο ενοχλητικοι...ο anamenos τουλαχιστον παραδεχτηκε οτι τον απογοητευσε το 540p του πραγματος αλλα κατι τετοιο δεν θα τον σταματησει απο το να παιξει το παιχνιδι κατι το οποιο ειναι και απολυτα λογικο.

Τις περισσοτερες φορες τα comparisons των multiplatform παιχνιδιων ποσταρονται για να δουν μερικοι οτι τα μηχανηματα ειναι πιο κοντα απο θεμα επεξεργαστικης ισχυς απο οτι νομιζουν...και να μειωθει το 360 sucks OMG!Cell OMG!τροπαρι...και τα 2 μηχανηματα εχουν τα θετικα κ τα αρνητικα τους κ ειναι στο χερι του καθε developer πως θα χειριστει το καθε παιχνιδι κ ποια θετικα θα χρησιμοποιησει.

Eπισης δεν ειδα να μειωνει καποιος το παιχνιδι επειδη ειναι sub-HD, εδω ουτε ο skanjos δεν τρολλαρε (μεχρι τωρα...οταν το παιξει ειναι πολυ πιθανο να αρχισει τα δικα του παλι - δες Conviction) που ειναι γνωστο οτι μισει οτιδηποτε 360 related εκτος του Lost Odyssey. :P

Δημοσ.

lost odyssey/tales of vesperia/gears2/forza3/halo3 αυτά θεωρώ παιχνιδάρες απο το 360 (καθαρά exclusives ,όχι mass effect κτλπ)τα ace combat 6/mushimo futari v1,5/espalugda2/geometry wars2(live title)είναι τοπ του είδους τους και για μένα κορυφή(αλλα παιχνίδια περίουργου γούστου),όσο για τα υπόλοιπα exclusives δεν τα μισώ ,αλλα τα θεωρώ μέτρια τουλάχιστον παιχνίδια και δεν αξίζουν να ασχοληθώ.

το άλαν wake όμως είναι παιχνίδι του γούστου μου,και το περιμένω πως και πως,τέτοιο hype έχω μόνο για το gears3 για 360 games.

όσο για το conviction δεν είναι 360 game,είναι pc/360 και σύντομα ps3 game.το γεγονός οτι είναι 5 ώρες το campaign δεν με ευχαριστεί πως να το κάνουμε.μαζί με το αλαν wake ήταν απο τα παιχνίδια που περίμενα φέτος πιο πολύ και δεν έφτασε τις προσδοκίες μου.

Δημοσ.
lost odyssey/tales of vesperia/gears2/forza3/halo3 αυτά θεωρώ παιχνιδάρες απο το 360 (καθαρά exclusives ,όχι mass effect κτλπ)τα ace combat 6/mushimo futari v1,5/espalugda2/geometry wars2(live title)είναι τοπ του είδους τους και για μένα κορυφή(αλλα παιχνίδια περίουργου γούστου),όσο για τα υπόλοιπα exclusives δεν τα μισώ ,αλλα τα θεωρώ μέτρια τουλάχιστον παιχνίδια και δεν αξίζουν να ασχοληθώ.

το άλαν wake όμως είναι παιχνίδι του γούστου μου,και το περιμένω πως και πως,τέτοιο hype έχω μόνο για το gears3 για 360 games.

όσο για το conviction δεν είναι 360 game,είναι pc/360 και σύντομα ps3 game.το γεγονός οτι είναι 5 ώρες το campaign δεν με ευχαριστεί πως να το κάνουμε.μαζί με το αλαν wake ήταν απο τα παιχνίδια που περίμενα φέτος πιο πολύ και δεν έφτασε τις προσδοκίες μου.

Kαθαρα κ βρωμικα exclusives...anyway δεν ειμαστε στο PS3 vs 360 οποτε ας το αφησουμε εδω καλυτερα.

Μερικα πολυ ομορφα gifs απο το ΑW:

34nl2yr.gif

10frmft.gif

qp1l35.gif

2wm2v6d.gif

24pfc46.gif

Ανυπομονω να δω το παιχνιδι live στην τηλεοραση μου. :-)

Δημοσ.
Δεν βλεπω που διαφωνουμε...εγω μιλησα για τα ατομα που δεν τους ενδιαφερουν τα γραφικα αλλα ξαφνικα γινονται tech experts (PS3)

Ναι γι αυτους που δεν τους ενδιαφερουν τα γραφικα και μετα μιλανε για σουπερ γραφικα του Ps3 εχεις δικιο.(Δεν νομιζω ομως οτι υπαρχει καποιος που δεν ενδιαφερεται για γραφικα).:P

Αλλα υπαρχει και η κατηγορια αυτων που τους ενδιαφερουν τα γραφικα,αλλα δεν τους ενδιαφερουν οι μικροδιαφορες των μουλτιμπλατφορμ.

Δλδ αποθεωνουν παιχνιδια οπως το Uncharted 2 και MGS4 ή και Alan Wake για το συνολο των γραφικων τους(που ειναι κορυφαια) και δεν νοιαζονται για το Sud-hd των 2 τελευταιων,oπως δεν νοιαζονται για αντιστοιχες τετοιες διαφορες(τυπου sub-HD) των μουλτιπλατφορμ παιχνιδιων,αλλα μενουν στο συνολο γραφικων που παραμεινει το ιδιο.

Aυτο εγραψα και στο προηγουμενο ποστ μου.:-)

Τις περισσοτερες φορες τα comparisons των multiplatform παιχνιδιων ποσταρονται για να δουν μερικοι οτι τα μηχανηματα ειναι πιο κοντα απο θεμα επεξεργαστικης ισχυς απο οτι νομιζουν...

Eδω διαφωνω.Τα comparisons το μονο που δειχνουν, ειναι οτι oταν ενα παιχνιδι ειναι multiplatform, δεν εκμεταλευεται τις δυνατοτητες του ps3.Και η αποδειξη ειναι η μεγαλη διαφορα των multiplatform με τα exclusives στα γραφικα.Eκει βλεπεις αν υπαρχει διαφορα στις δυνατοτητες της καθε κονσολας.Σε παιχνιδια δλδ που εκμεταλευονται στο επακρο τις 2 κονσολες.

Παλιοτερα αυτα τα comparisons τα ποσταραν εδω για να δειξουν οτι το 360 ειναι δυνατοτερο btw...

Υπαρχει διαφορα στις δυνατοτητες των 2 κονσολων.Με το περασμα των χρονων θα δουμε ποσο μεγαλη ή ποσο μικρη ειναι αυτη η διαφορα.Προς το παρον κατ'εμε ειναι σημαντικη(δεν προκειται ποτε να την δουμε και στα multiplatform,ακομα και αν καποια στιγμη τρεχουν ολα καλυτερα στο ps3).

Eπισης δεν ειδα να μειωνει καποιος το παιχνιδι επειδη ειναι sub-HD, εδω ουτε ο skanjos δεν τρολλαρε

Δεν μιλαω μονο για εδω.Γενικα οταν ενας μεγαλος τιτλος(οπως το Alan Wake) γινει γνωστο οτι τρεχει σε sub-HD αναλυση επικρατει ενας χαμος απο ποστ,που στην πραγματικοτητα συντηρείται οχι για την ενημερωση,αλλα λογο console wars.

Δημοσ.
Ρε μαγκες εδω μεσα συζηταμε για το Alan Wake!Δεν αφηνετε λοιπον τα υπαρξιακα σας για τις κονσολιτσες σας για καποιο αλλο thread;

Ωπα ρε μαγκα κουλαρε...κουβεντα ανθρωπινη κανουμε.

ΒΤW δεν βλεπω να συνεισφερεις κ ιδιαιτερα στην συζητηση για το Alan Wake περα απο την παρατηρηση για το off-topic.

Αnyway παρε κ ενα πολυ προσφατο βιντεο με τα πρωτα 20 λεπτα του παιχνιδιου απο μια εκθεση στην Νοτια Κορεα για να εχεις να συζητας περισσοτερο για το παιχνιδι.

ΠΡΟΣΟΧΗ - SPOILERS

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=NTb8jkld-SM&feature=player_embedded]http://www.youtube.com/watch?v=NTb8jkld-SM&feature=player_embedded[/ame]

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...