ikaruga24 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Aπλα και αυτο σαν το God of War 3 ειναι οτι πρεπει για rental. Καλυτερα να πληρωσεις ενα παιχνιδι και να μην το τελειωσεις παρα να το τελειωσεις και να πεις "τι αυτο ηταν??? FFFFFFUUUUUUU!!!!"
john2gr Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 32 players MP. Ο ένας θα είναι ο Alan και οι 31 τα φαντάσματα. Σκοπός; Να ψοφήσει ο Alan PS: Το super weapon του Alan θα είναι το στρώσιμο μιας τσόχας και την συμμετοχή των φαντασμάτων. Έτσι και φέρει 31 στο αντίστοιχο παιχνίδι κερδίζει με flawless victory και +1 level
Tilemaxx Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 αν είναι 10 ώρες ποιοτικό single gaming το έχω παντελώς χεσμένο το multiplayer κομμάτι...ευτυχώς που δεν είδαμε κανά άκυρο capture the flag mode όπως έχει γίνει με άλλα παιχνίδια που βάλανε multi χωρίς να κολλάει Και το Resident Evil 4 είχε ποιοτικό SP αλλά έκλαιγα τα λεφτάκια μου μετά το πρώτο playthrough...
hollow_83 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Αλλοι παλι κλαινε τα λεφτα τους οταν ενα παιχνιδι εχει 5 ωρες sp και παταει στο mp για να πουλησει. Οπως εχουμε πει ειναι θεμα γουστου και αποψεις απολυταρχικες του στυλ μονο για νοικιασμα δεν εχουν νοημα. Ο καθενας εχει απλα την γνωμη του για τον εαυτο του και μονο. ---------- Προσθήκη στις 18:40 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:39 ---------- Αλλοι παλι κλαινε τα λεφτα τους οταν ενα παιχνιδι εχει 5 ωρες sp και παταει στο mp για να πουλησει. Οπως εχουμε πει ειναι θεμα γουστου και αποψεις απολυταρχικες του στυλ μονο για νοικιασμα δεν εχουν νοημα. Ο καθενας εχει απλα την γνωμη του για τον εαυτο του και μονο.
dr_thodt Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Και το Resident Evil 4 είχε ποιοτικό SP αλλά έκλαιγα τα λεφτάκια μου μετά το πρώτο playthrough... Eκλαιγες τα λεφτα σου με το επος που λεγεται RE4? πρωτη φορα ακουω κατι τετοιο...anyway εγω θα συμφωνησω με τον ultra για ακομα μια φορα, αν το παιχνιδι ειναι καλο και εχεις λογο να το ξαναπαιξεις (unlockables, collectives, εξυπνα achievements) δεν βλεπω που ειναι το προβλημα...αν υπολογισουμε οτι το παιχνιδι ακουγεται να ειναι 10-15 ωρες αναλογα το ψαξιμο κ τον ρυθμο του καθενος στην normal δυσκολια εμενα προσωπικα μια χαρα μου ακουγεται. Kατι σχολια του τυπου "ειναι 10 ωρες κ δεν το αγοραζω γιατι θα κλαιω τα λεφτα μου" μου θυμιζουν τον λογο γιατι μερικα εκπληκτικα παιχνιδια (δες ZOE2, ICO, SoTC, Fatal Frame, Panzer Dragoon Orta κ.λ.π.) πατωσαν σε πωλησεις και τωρα μερικοι - που συνηθως ειναι οι ιδιοι που δεν τα αγορασαν οταν επρεπε - παρακαλανε για sequels.
ikaruga24 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Και το Resident Evil 4 είχε ποιοτικό SP αλλά έκλαιγα τα λεφτάκια μου μετά το πρώτο playthrough... Ειχε ομως ενα 18-20 ωρο SP. Παραπονο δεν εχω με τοσες ωρες τετιου ειδους SP. Με 10 ωρες ομως (με το ζορι) εχω ενα θεμα ως το ποσο αξιζει τα λεφτα του. Σαν ποσο δυσκολο ειναι να κανουν το SP -τουλαχιστον- 15 ωριτσες δηλαδη?
Tilemaxx Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Eκλαιγες τα λεφτα σου με το επος που λεγεται RE4? πρωτη φορα ακουω κατι τετοιο...anyway εγω θα συμφωνησω με τον ultra για ακομα μια φορα, αν το παιχνιδι ειναι καλο και εχεις λογο να το ξαναπαιξεις (unlockables, collectives, εξυπνα achievements) δεν βλεπω που ειναι το προβλημα...αν υπολογισουμε οτι το παιχνιδι ακουγεται να ειναι 10-15 ωρες αναλογα το ψαξιμο κ τον ρυθμο του καθενος στην normal δυσκολια εμενα προσωπικα μια χαρα μου ακουγεται. Ειχε ομως ενα 18-20 ωρο SP. Παραπονο δεν εχω με τοσες ωρες τετιου ειδους SP. Με 10 ωρες ομως (με το ζορι) εχω ενα θεμα ως το ποσο αξιζει τα λεφτα του. Σαν ποσο δυσκολο ειναι να κανουν το SP -τουλαχιστον- 15 ωριτσες δηλαδη? Το γεγονός οτι δεν είχε replayable chapters όπως το 5 και έπρεπε να το παίξεις αναγκαστικά απο την αρχή με ενόχλησε. Το οτι είναι έπος και έχει γίνει port μέχρι και για τοστιέρες δεν το αμφισβητώ σε καμία περίπτωση, αλλά τι να το κάνω όταν η μόνη επιλογή μου μετά το τέλος ηταν το Mercenaries mini-game? Ελπίζω τουλάχιστον το Alan Wake να έχει replayable επίπεδα γιατί με 10 ώρες SP δεν με βλέπω να ασχολούμαι για πάνω απο μια εβδομάδα. Εκτός, ξαναλέω αν είναι πραγματικά εξαιρετικό και σε κάνει να θες να το ξαναπαίξεις.
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 κρίμα που είναι 540p αλλά όπως είπε και ο vortex αρχίσαμε να ξεχνάμε για τί είμαστε gamers. Ακριβως. Καποιοι θα πρεπει να σκεφτουνε σοβαρα τον λογο για τον οποιο ασχολουνται με τοση υπεραναλυση τη στιγμη που ειναι -δεδομενο- οτι το παιχνιδι διχνει υπεροχο. Αντε οι "επαγγελματιες" εχουν να κερδισουν πολλα απο αυτο αλλα ολοι οι αλλοι? Ειναι σαν να μου λεει καποιος οτι "χαλαστηκε" επειδη το Metal Gear 4 δεν ηταν true-HD παιχνιδι....δηλαδη ποσο ποιο γραφικος μπορει να γινει αυτος ο καποιος? Just enjoy the fuckin game (αν σου αρεσει φυσικα). λολ. Παιζει να ηταν και ο anamenos ο πρωτος που πανηγυρισε,σε εκεινη την ειδηση της sub-HD αναλυσης του MGS4.Τωρα πολυ καλα τα λεει και συμφωνω,αλλα καλο θα ηταν να ειμαστε λιγο σταθεροι.Γιατι συμφωνα με αυτα που εχω διαβασει απο τον anameno,τωρα θα επρεπε να τα ειχε βαψει μαυρα με την αναλυση του alan wake και οχι να μιλαει για gamers που εχουν ξεχασει γιατι ειναι gamers. Αν θυμαμαι καλα ποσταρει και παντα τις συγκρισεις του eurogamer...
anamenos Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 λολ.Παιζει να ηταν και ο anamenos ο πρωτος που πανηγυρισε,σε εκεινη την ειδηση της sub-HD αναλυσης του MGS4.Τωρα πολυ καλα τα λεει και συμφωνω,αλλα καλο θα ηταν να ειμαστε λιγο σταθεροι.Γιατι συμφωνα με αυτα που εχω διαβασει απο τον anameno,τωρα θα επρεπε να τα ειχε βαψει μαυρα με την αναλυση του alan wake και οχι να μιλαει για gamers που εχουν ξεχασει γιατι ειναι gamers. Αν θυμαμαι καλα ποσταρει και παντα τις συγκρισεις του eurogamer... Ναι δεν είναι ντροπή να παραδεχτώ και εγώ ότι υπάρχουν φάσεις που ενέδωσα στο console war , το ίδιο είχες κάνει και εσύ πάντως. Για το θέμα που ανέφερες με το MGS4 δεν ισχύει. Στο θέμα μας , ναι ίσως και αυτό που είπα ναι πάει πρωταρχικά για τον εαυτό μου, αλλά και για τόσους άλλους εδώ μέσα που προσπαθούν να αποδείξουν ότι η κονσόλα που αγόρασαν είναι καλύτερη από την κονσόλα του άλλου...
skanjos Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 μια χαρά είναι 10 ώρες campaign,δεν χρειάζονται όλα τα παιχνίδια multiplayer,λογικά το παιχνίδι θα έχει αρκετό ψάξιμο,οι 10 ώρες μπορεί να γίνουν και 15 "δεν είναι linear 5 ώρες point to point γκούχου scc γκούχου" η ειρωνία είναι οτι μερικοί που μιλάνε για αγορά/ρεντ μπορεί να έχουν φλασαρισμένο το 360 που είσαι ρε θείο έχει γίνει gold εδώ και 3 εβδομάδες περίπου
darhe13 Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 ελα μωρη παιχνιδαρα σε περιμενω τοσα χρονιαααα...!!!!!!!!!!!!!!που εισαι θειο?????? [ame]http://www.youtube.com/watch?v=GUqjVFcVWmk[/ame]
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Ναι δεν είναι ντροπή να παραδεχτώ και εγώ ότι υπάρχουν φάσεις που ενέδωσα στο console war , το ίδιο είχες κάνει και εσύ πάντως. Για το θέμα που ανέφερες με το MGS4 δεν ισχύει. Δεν ειναι το θεμα οτι ενεδωσες στο console war(μη κανεις οτι δεν καταλαβαινεις),αλλα του ''φασκεις και αντιφασκεις'' αναλογα με το τι σε συμφερει.Αυτο δεν το ειχα κανει εγω παντως. Δεν μπορεις απο την μια να μετρας pixel-pixel και frame frame τα παιχνιδια του Ps3 και απο την αλλη να λες οτι χανουμε την ουσια οταν κοιταμε αυτα. Αποφασισε...ή το ενα ή το αλλο. Κρατα το δευτερο καλυτερα αλλα κρατα το καλα YΓ.Ναι δεν ισχυει οτι χαρηκες για την αναλυση του MGS4.. ΥΓ2.Moυ αρεσει που ακομα να χωνεψουμε οτι αυτα τα παιχνιδια θα ειναι στο 8ωρο,10ωρο ,12ωρο.Με καθε νεο μεγαλο τιτλο το ιδιο βιολι(γκρινια)... ΥΓ3.Επισης ακομα να χωνεψουμε οτι δεν ειναι απαραιτητο το multiplayer σε ολα τα παιχνιδια...
6xXx6 Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Bright Falls = ένα φιλμ-prequel του Alan Wake, γυρισμένο με βάση το στιλ του παιχνιδιού και χωρισμένο σε έξι επεισόδια, τα οποία θα διατεθούν στο Xbox Live Σκηνοθέτης του Bright Falls είναι ο Philip Van, ειδικός στις ταινίες μικρού μήκους, ενώ όπως έγινε γνωστό τα γυρίσματα έγιναν στο Όρεγκον. Episode I Episode 2
skanjos Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Bright Falls = ένα φιλμ-prequel του Alan Wake, γυρισμένο με βάση το στιλ του παιχνιδιού και χωρισμένο σε έξι επεισόδια, τα οποία θα διατεθούν στο Xbox LiveΣκηνοθέτης του Bright Falls είναι ο Philip Van, ειδικός στις ταινίες μικρού μήκους, ενώ όπως έγινε γνωστό τα γυρίσματα έγιναν στο Όρεγκον. Episode I Episode 2 ty παλίκαρε για τα λινκς.τα είδα και τα 2 .όταν άκουσα για επεισόδια νόμισα τουλάχιστον 20λεπτα.το πρώτο 5 λεπτά απο τα οποία τα 2 είναι εισαγωγή και δεν δείχνει τπτ,το 2ο 7 λεπτά αλλα πολύ περισσότερη ουσία απο το 1ο. ωραία είναι πάντος,μάρεσαν,ειδικά το 2ο.περιμένω πως και πως τα 4 υπόλοιπα να δω τι παίζει.
dr_thodt Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Δεν ειναι το θεμα οτι ενεδωσες στο console war(μη κανεις οτι δεν καταλαβαινεις),αλλα του ''φασκεις και αντιφασκεις'' αναλογα με το τι σε συμφερει.Αυτο δεν το ειχα κανει εγω παντως.Δεν μπορεις απο την μια να μετρας pixel-pixel και frame frame τα παιχνιδια του Ps3 και απο την αλλη να λες οτι χανουμε την ουσια οταν κοιταμε αυτα. Αποφασισε...ή το ενα ή το αλλο. Κρατα το δευτερο καλυτερα αλλα κρατα το καλα YΓ.Ναι δεν ισχυει οτι χαρηκες για την αναλυση του MGS4.. ΥΓ2.Moυ αρεσει που ακομα να χωνεψουμε οτι αυτα τα παιχνιδια θα ειναι στο 8ωρο,10ωρο ,12ωρο.Με καθε νεο μεγαλο τιτλο το ιδιο βιολι(γκρινια)... ΥΓ3.Επισης ακομα να χωνεψουμε οτι δεν ειναι απαραιτητο το multiplayer σε ολα τα παιχνιδια... To ιδιο μπορει να ειπωθει κ για τα PS3 fanboys αντιστοιχα - απο την μια δεν βλεπουνε διαφορα κ δεν τους νοιαζουν τα γραφικα οταν μιλαμε για multiplatforms και απο την αλλη οταν μιλαμε για exclusives και γενικοτερα console wars το μεγαλυτερο επιχειρημα ειναι τα ανωτερα γραφικα του Cell οποτε μην ψαχνεις να βρεις λογικη πουθενα - εδω ισχυει οτι μας συμφερει. Επισης ενα παιχνιδι οπως το AW που ειναι exclusive δεν μπορει να εχει συγκρισεις γιατι δεν βγαινει σε αλλο μηχανημα οπως κ τα MGS4, R&C, Halo 3, Siren: Bloodcurse κ.λ.π. οποτε αν ειναι sub-HD ή το frame-rate σερνεται απλα το δεχεσαι κ περιμενεις να το παιξεις εφοσον δεν μπορεις να διαλεξεις την καλυτερη εκδοση αναμεσα σε 2 εκδοσεις οπως με τα multiplatforms τουλαχιστον για αυτους που εχουν κ τις 2 κονσολες. Ολους πιστευω μας νοιαζουν τα γραφικα αλλα αν ενα παιχνιδι δεν φτασει τις προσδοκιες μας στον συγκεκριμο τομεα δεν παει να πει οτι δεν θα ασχοληθουμε μαζι του μονο κ μονο γιατι δεν ειναι στα 720p ή γιατι δεν τρεχει στα 60fps...κατι τετοιο θα ηταν τελειως ηλιθιο και θα αναιρουσε τον κυριο λογο που παιζουμε videogames που φυσικα ειναι η διασκεδαση *cough* demon's souls, ninja gaiden, shinobi, ikaruga *cough*..συνηθως δηλαδη. ---------- Προσθήκη στις 14:24 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:14 ---------- Το γεγονός οτι δεν είχε replayable chapters όπως το 5 και έπρεπε να το παίξεις αναγκαστικά απο την αρχή με ενόχλησε. Το οτι είναι έπος και έχει γίνει port μέχρι και για τοστιέρες δεν το αμφισβητώ σε καμία περίπτωση, αλλά τι να το κάνω όταν η μόνη επιλογή μου μετά το τέλος ηταν το Mercenaries mini-game? Βασικα μονο κ μονο που ειχε το New Game+ που μπορουσες να παιξεις ξανα στην ιδια δυσκολια με ολες τις αναβαθμισεις απο το προηγουμενο playthrough ανεβαζε κατακορυφα το replayability του παιχνιδιου, εκτος αυτου ειχε κ το chapter με την Αda (στην εκδοση του PS2 κ Wii ειχε 2 chapters) και φυσικα κ το Professional mode...και ολα αυτα σε ενα campaign 15-20 ωρων με ρυθμο εξελιξης/gameplay που ακομα δεν εχουμε δει αντιστοιχο. Που ειναι το RE4: HD Edition Capcom?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.