Προς το περιεχόμενο

Alan Wake (Xbox360)

psilos2000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
εχουν πεθανει στα γελια γιατι ολος ο κοσμος ασχολειται με μ@λακιες ...

Λες και θα επηρεασει την εμπειρια του παιχνιδιου αν θα ειναι 640 η 720 ...

Έλα ντε, συμφωνώ απόλυτα. Εγώ προσωπικά θα το λιώσω ότι ανάλυση και να έχει...

• Απαντ. 399
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
εχουν πεθανει στα γελια γιατι ολος ο κοσμος ασχολειται με μ@λακιες ...

Λες και θα επηρεασει την εμπειρια του παιχνιδιου αν θα ειναι 640 η 720 ...

Την εμπειρια οχι αλλα σιγουρα θα επηρεασει την ποιοτητα εικονας του παιχνιδιου...ειδικα σε αυτους που εχουν οθονες μεγαλυτερες των 40" ή καθονται σχετικα κοντα στην τηλεοραση τους αν κ το scaling του 360 ειναι εξαιρετικο η διαφορα αναμεσα σε ενα sub-HD κ σε ενα 720p παιχνιδι ειναι σιγουρα αισθητη.

Δημοσ.
Την εμπειρια οχι αλλα σιγουρα θα επηρεασει την ποιοτητα εικονας του παιχνιδιου...ειδικα σε αυτους που εχουν οθονες μεγαλυτερες των 40" ή καθονται σχετικα κοντα στην τηλεοραση τους αν κ το scaling του 360 ειναι εξαιρετικό η διαφορα αναμεσα σε ενα sub-HD κ σε ενα 720p παιχνιδι ειναι σιγουρα αισθητη.

Μην ξεχνάς όμως ότι είναι το μοναδικό παιχνίδι σε ολόκληρη την γενιά που έχει 4MSAA, παίξει και αυτό το ρόλο του...

Δημοσ.
Μην ξεχνάς όμως ότι είναι το μοναδικό παιχνίδι σε ολόκληρη την γενιά που έχει 4MSAA, παίξει και αυτό το ρόλο του...

πρωτειμώ 720p και 2χ AA παρά 540p και 4χ MSAA.

όσο ποιο μικρή ανάλυση έχει τόσο ποιο Blurry θα είναι.ήδη έχουμε δει οτι έχουν βάλει Blurry effects(και δεν είναι το πρώτο παιχνίδι που το κάνει και μερικές φορές φαίνεται απίθανο.)το θέμα είναι οτι ανάλογα πόσο θολό είναι μπορεί να επιρεάσει το gaming.φυσικά την πλοκή δεν την επιρεάζει,και εγώ παίζω ακόμα 2d παιχνίδια απο το snes,φυσικά και δεν θα με χαλάσουν τα γραφικά όπως και να έχουν.

σε τέτιου είδους παιχνίδια μετράνε και τα γραφικά και φυσικά τα cinematics,για να σε απορωφήσει στην υπόθεση.

Δημοσ.

Υπαρχουν αρκετα παιχνιδια με 4xΑΑ ειδικα στο 360 οπως π.χ. τα RE5, DiRT 2, F.E.A.R. 2, Dead Rising, CoR: Dark Athena, The Darkness, NFS: PS/S/U, Virtua Fighter 5 κ.α.

Σιγουρα το 4xΑΑ θα βοηθησει στο να μην εχει πολλα jaggies το παιχνιδι αλλα κ παλι δεν μπορει να εχει την ευκρινεια που εχει ενα παιχνιδι που τρεχει στα 720p, μιλαμε για σχεδον τα μισα pixels: 980*540=529.200 1280*720=921.600..βεβαια σιγουρα θα βοηθησει οπως ειπα κ νωριτερα το παρα πολυ καλο upscaling του 360 οποτε πιστευω οτι το αποτελεσμα θα ειναι τουλαχιστον το ιδιο καλο οπως ηταν στα MW1/2, SC: Conviction και στο MGS4 στο PS3.

Δημοσ.
Νεα pixel counts:

288tdhh.jpg

dfnbsfd.jpg

WTF? :rolleyes:

Η πρωτη εικονα ειναι απο το ιδιο source με την εικονα που εκανε post ο skanjos η οποια ηταν κ η πρωτη που εδειχνε το pixel count που "εβγαζε" 547p....δηλαδη μεχρι τωρα εχουμε 3 διαφορετικες μετρησεις: 540p, 640p και 720p.

Oι pixel-counters εχουν λαλησει - το πιθανοτερο ειναι οτι εκει στην Remedy πρεπει να εχουν πεθανει στο γελιο με το μπερδεμα που επικρατει στα tech-sites. :lol:

Οι τύποι που ασχολούνται με αυτά, πρέπει οπωσδήποτε να βρουν γκόμενα...

Δημοσ.

Και εγώ αν επρόκειτο να κυκλοφορήσω το πιο αναμενόμενο game της χρονιάς θα έκανα leak όχι 3 αναλύσεις αλλά 13.

Free marketing (free like beer).

Δημοσ.
Και εγώ αν επρόκειτο να κυκλοφορήσω το πιο αναμενόμενο game της χρονιάς θα έκανα leak όχι 3 αναλύσεις αλλά 13.

Free marketing (free like beer).

Αληθές...

.......................

Δημοσ.
Οι τύποι που ασχολούνται με αυτά, πρέπει οπωσδήποτε να βρουν γκόμενα...

Xαχαχαχα, ειπα και εγω δεν μπορει να ειμαι ο μονος που το σκεφτηκε :lol:

Δημοσ.

Δηλαδη το νεο συμπερασμα ειναι οτι οποιος ξερει 2-3 πραγματα παραπανω για το τι βλεπει οταν παιζει δεν εχει γκομενα.

Οποτε οταν καποιος ξερει τι ειναι το 4xΑΑ, το 540p και το motion-blur (aka nerd gamer) δεν γινεται να εχει γκομενα ενω αυτος που δεν εχει ιδεα (badass gamer) πηδαει σιγουρα...ΟΚ. :lol:

Μερικοι που δεν τους ενδιαφερει το συγκεκριμενο θεμα καταφεραν κ "πηδηξαν" μια ανθρωπινη κουβεντα (που σπανια γινεται εδω μεσα), καλη φαση.

Δημοσ.

Αλλο 2-3 πραγματα παραπανω και αλλο να προσπαθουν να βγαλουν απο τη μυγα ξυγκι και μαλιστα απο κατι που θα εχει 0, zero, nadda, μηδεν σημασια στο τελικο αποτελεσμα.

Δημοσ.
Αλλο 2-3 πραγματα παραπανω και αλλο να προσπαθουν να βγαλουν απο τη μυγα ξυγκι και μαλιστα απο κατι που θα εχει 0, zero, nadda, μηδεν σημασια στο τελικο αποτελεσμα.

H αναλυση του παιχνιδιου εχει μηδεν σημασια στο τελικο αποτελεσμα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...