Προς το περιεχόμενο

Alan Wake (Xbox360)

psilos2000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ελπιζω να μην μοιαζει με το Alone in the Dark και το Nocturne για οσους το ξερουν

και το θυμουνται τα οποια απο πλευρας Gameplay ηταν για να πετας το χειριστηριο-

keyboard στην τουαλετα.

Kαλα να ειναι ποιοτητας Alone in the Dark το οποιο ειναι υπερτατο σκουπιδι (το Nocturne δεν το εχω παιξει) δεν νομιζω κ αυτο γιατι μιλαμε για την Remedy που μεχρι τωρα εχει βγαλει πολυ καλα παιχνιδια.

Βεβαια ποτε δεν ξερεις...:P

• Απαντ. 399
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ελπιζω να μην μοιαζει με το Alone in the Dark και το Nocturne για οσους το ξερουν

και το θυμουνται τα οποια απο πλευρας Gameplay ηταν για να πετας το χειριστηριο-

keyboard στην τουαλετα.

όπα όπα το nocturne κάτσε καλά jrpg είναι,απο τα ποιό δύσκολα κιόλας,ενα απο τα καλύτερα shin megami tensei παιχνίδια.παίζει και ο dante χεχεχε.

drthotd και εγώ είπα περιμένουμε και ανυπομονώ να δω πως θα φαίνεται .το μόνο που έχω πει οτι είναι σίγουρο είναι οτι το παιχνίδι δεν είναι native 720p.αυτό είναι fact δεν είναι η άποψη μου.αυτό ανάφερα και πήγατε να με φάτε λες και είπα οτι το παιχνίδι θα είναι χάλια ή έχει γραφικά haze....

απο βίντεο έχω δει,το συγκεκριμένο τράιλερ δεν μου λεει πολλά γιατι αλλάζει ανα 2-3 δέυτερα η εικόνα.

[ame]http://www.gametrailers.com/video/exclusive-police-alan-wake/58984[/ame] αυτό το βίντεο μάλιστα δείχνει καθαρό gameplay για αρκετή ώρα.2 πράγματα παρατήρησα στο βίντεο.

1 καλό και 1 κακό.

το κακό .στο 1:40 και για 5 δεύτερα έχει αρκετό screen tearing και λίγο framedrop(αν και πάει σε slow movement πάλι το ξεχωρίζεις απο τις κινήσεις των φυτών)

το καλό.στο 2:26 έμεινα μα@@κας απο τα εφφέ στα δέντρα,δεν θυμάμαι να έχω δει κάτι παρόμοιο

Δημοσ.
όπα όπα το nocturne κάτσε καλά jrpg είναι,απο τα ποιό δύσκολα κιόλας,ενα απο τα καλύτερα shin megami tensei παιχνίδια.παίζει και ο dante χεχεχε.

drthotd και εγώ είπα περιμένουμε και ανυπομονώ να δω πως θα φαίνεται .το μόνο που έχω πει οτι είναι σίγουρο είναι οτι το παιχνίδι δεν είναι native 720p.αυτό είναι fact δεν είναι η άποψη μου.αυτό ανάφερα και πήγατε να με φάτε λες και είπα οτι το παιχνίδι θα είναι χάλια ή έχει γραφικά haze....

απο βίντεο έχω δει,το συγκεκριμένο τράιλερ δεν μου λεει πολλά γιατι αλλάζει ανα 2-3 δέυτερα η εικόνα.

αυτό το βίντεο μάλιστα δείχνει καθαρό gameplay για αρκετή ώρα.2 πράγματα παρατήρησα στο βίντεο.

1 καλό και 1 κακό.

το κακό .στο 1:40 και για 5 δεύτερα έχει αρκετό screen tearing και λίγο framedrop(αν και πάει σε slow movement πάλι το ξεχωρίζεις απο τις κινήσεις των φυτών)

το καλό.στο 2:26 έμεινα μα@@κας απο τα εφφέ στα δέντρα,δεν θυμάμαι να έχω δει κάτι παρόμοιο

1. Eιπα εγω οτι δεν ειναι fact οτι το παιχνιδι ειναι sub-HD? η διαφορα ειναι τι μεθοδο εχουν επιλεξει για να γινεται display το παιχνιδι...μακαρι να εχουν επιλεξει κατι κοντα στην τεχνικη της Ιnsomniac γιατι με αυτο τον τροπο η εικονα ειναι πολυ καλυτερη.

2. To video που εβαλες IIRC ειναι απο build ενος χρονου πριν, οποτε tearing και drops λογικα θα ειναι σε καλυτερη κατασταση στην τελικη εκδοση.

Δημοσ.

http://www.gametrailers.com/video/exclusive-police-alan-wake/58984 αυτό το βίντεο μάλιστα δείχνει καθαρό gameplay για αρκετή ώρα.2 πράγματα παρατήρησα στο βίντεο.

1 καλό και 1 κακό.

Το Nocturne που λεω εγω δεν εχει καμμια σχεση με JRPG, ειναι παιχνιδι στο υφος του

Alone in The Dark και του Alan Wake αλλα πολυ παλιοτερο.

http://www.gamespot.com/pc/action/nocturne/

Δημοσ.
είναι δεν είναι 720p native μάλλον μιλάμε για το καλύτερο action horror των τελευταίων ετών...

με την άνοδο των πωλήσεων των fps όλο και περισσότερα genres την πληρώνουν,απο platform/jrpg/action/horror games δεν υπάρχουν πολλές επιλογές,γιαυτό χαίρομαι με προσπάθειες όπως της remedy και νευριάζω με τα casualised/dumped down scc/ffxiii/re5 κτλπ. όσο για το αν θα είναι το καλύτερο,έχει τα προσόντα,το σενάριο ξεκινάει με αρκετά ενδιαφέρουσα πλοκή και αν δεν τα σκατώσουν αργότερα το βλέπω να κερδίζει πολλά βραβεία.

offtopic.ένα ακόμα παιχνίδι που περιμένω σαν τρελός και δεν έχει αρκετό Hype είναι το castelvania απο την team kojima,το οποίο άκουσα σε συνέντευξη οτι κρατάει μουσική και αντιπάλους απο παλιά castelvania games.

χαχα hollow νομιζα μιλούσες γιάυτό http://www.gamespot.com/ps2/rpg/shinmegamitenseinocture/index.html?tag=result%3Btitle%3B1

Δημοσ.
με την άνοδο των πωλήσεων των fps όλο και περισσότερα genres την πληρώνουν,απο platform/jrpg/action/horror games δεν υπάρχουν πολλές επιλογές,γιαυτό χαίρομαι με προσπάθειες όπως της remedy και νευριάζω με τα casualised/dumped down scc/ffxiii/re5 κτλπ. όσο για το αν θα είναι το καλύτερο,έχει τα προσόντα,το σενάριο ξεκινάει με αρκετά ενδιαφέρουσα πλοκή και αν δεν τα σκατώσουν αργότερα το βλέπω να κερδίζει πολλά βραβεία.

offtopic.ένα ακόμα παιχνίδι που περιμένω σαν τρελός και δεν έχει αρκετό Hype είναι το castelvania απο την team kojima,το οποίο άκουσα σε συνέντευξη οτι κρατάει μουσική και αντιπάλους απο παλιά castelvania games.

χαχα hollow νομιζα μιλούσες γιάυτό http://www.gamespot.com/ps2/rpg/shinmegamitenseinocture/index.html?tag=result%3Btitle%3B1

ξέρεις τι , με όλο αυτό το σούσουρο που έγινε σχετικά με την ανάλυσή του Alan Wake , πράγματι πρέπει να έχει ανεβάσει στα ύψη το hype του παιχνιδιού. Βλέπω να είναι προς όφελος της remedy στο τέλος...

Δημοσ.

Μονο ενας Ιεροσυλος θα το λεγε κακο παιχνιδι αυτο :lol:

Δημοσ.
ξέρεις τι , με όλο αυτό το σούσουρο που έγινε σχετικά με την ανάλυσή του Alan Wake , πράγματι πρέπει να έχει ανεβάσει στα ύψη το hype του παιχνιδιού. Βλέπω να είναι προς όφελος της remedy στο τέλος...

δεν νομίζω σε μεγάλο βαθμό,οι hardcore gamers ξέραν απο πριν τι είδους παιχνίδι θα είναι. για μένα αν δεν βγει το gt5 φέτος(ε είναι για γέλια η polyphony ,είπαμε υπομονή να γίνει τέλειο αλλα πόσο πια....)το παιχνίδι που περιμένω περισότερο απ'οσα εχουν ανακοινωθεί είναι το alan wake.το όλο σούσουρο με βάζει σε αμφιβολίες ομως,π.χ. είναι τα βίντεο που μας έδειξαν απο 360 βέρσιον ή σε μεγαλύτερη ανάλυση στο pc?,ποιές εικόνες αντιπροσωπέυουν πραγματικά το παιχνίδι?απο την παλιά βέρσιον (που πόσταρα το βίντεο και ήταν 720p)αναγκαστήκαν να ρίξουν την ανάλυση για να τρέχει πιο Smooth αλλα κρατήσανε τα εφφέ σε υψηλά επίπεδα?

γενικά για τον τεχνικό τομέα έχουμε να δούμε πολλά,και μόνο οταν το δούμε απο κοντά θα ξέρουμε

για παιχνίδι φετινό είχα και πολλές ελπίδες και για το heavy rain,αλλα μετά απο 1 Playthrough δεν είχα ενδιαφέρον για 2ο.αν είχε διαφορετικό δολοφόνο καθε φορά θα ήταν μαμάτο,αλλα τώρα δεν έχεις λόγο να επιστρέψεις.και γενικά η ιστορία δεν με τράβηξε τόσο.

το Hype απλά ανεβαίνει επειδή θα κυκλοφορίσει σύντομα το παιχνίδι,καλό είναι αυτό φυσικά και όσο περισσότερες συζητήσεις τόσο το καλύτερο.όλο και κάποιος που δεν το ήξερε θα το πάρει το αυτί του.και καλύτερα να πηγαίνουν λεφτά σε τέτοιες προσπάθειες παρά στο OMG fps king την χρονιάς (συνήθως cod..)απορώ πως πουλάει τόσο.....

Δημοσ.

ενα βιντεο απο την αρχη τοθ παιχνιδιου με μπολικο real gameplay.

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=GjnkclynHRg&feature=player_embedded[/ame]

κριμα ειστε ατυχοι το εσβησαν τωρα προσφατα

ηταν το μονο βιντεο που ηταν σαν κανονικο walkthrough ηταν κανονικοτατο gameplay στην αρχη της ιστορια του παιχνιδιου ακομα και με τα button istructions που εχουν τα game στην αρχη.

Δημοσ.

Νεα pixel counts:

288tdhh.jpg

dfnbsfd.jpg

WTF? :rolleyes:

Η πρωτη εικονα ειναι απο το ιδιο source με την εικονα που εκανε post ο skanjos η οποια ηταν κ η πρωτη που εδειχνε το pixel count που "εβγαζε" 547p....δηλαδη μεχρι τωρα εχουμε 3 διαφορετικες μετρησεις: 540p, 640p και 720p.

Oι pixel-counters εχουν λαλησει - το πιθανοτερο ειναι οτι εκει στην Remedy πρεπει να εχουν πεθανει στο γελιο με το μπερδεμα που επικρατει στα tech-sites. :lol:

Δημοσ.

εχουν πεθανει στα γελια γιατι ολος ο κοσμος ασχολειται με μ@λακιες ...

Λες και θα επηρεασει την εμπειρια του παιχνιδιου αν θα ειναι 640 η 720 ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...