vandermonde Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 τα πρωτα 10 λεπτα (στα γερμανικα) http://www.gamestar.de/index.cfm?pid=1589&pk=13801
anamenos Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 [ame]http://www.youtube.com/watch?v=6UjQCfheRsQ&feature=player_embedded[/ame] [ame]http://www.youtube.com/watch?v=MIdCY2JS9Fg&feature=player_embedded[/ame] μακράν τα καλύτερα γραφικά που είδα στο 360 και πολύ κοντα στο U2...
skanjos Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 χαμός γίνεται στα φόρουμ για την ανάλυση και τα γραφικά(που κάποιοι εδω τα βλέπετε ίσια/κοντά με το U2....)547p το κλασικό subHD με 4χ MSAA.τα βίντεο του παιχνιδιού έχουν καλύτερη ανάλυση και character models όπως έχει πει η ίδια η remedy. http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=20809732&postcount=415 έβγαλε ανακοίνωση η remedy για το παραπάνω θέμα, http://n4g.com/xbox360/NewsCom-509888.aspx?CT=1 (μην ξεχνάμε οτι και η square είπε οτι το ffxiii δεν έτρεχε σε μικρότερη ανάλυση στο 360 μετά τις αναλύσεις).στην τελική βέρσιον θα δούμε με τα μάτια μας τι παίζει και θα φανεί ποιός λέει ψέματα.720p και 4χ MSAA δεν ακούγεται πολύ ρεαλιστικό πάντος για το hardware.5 χρόνια development time όμως ποτέ δεν ξέρεις. ακούγονται φοβερά σχόλια για την υπόθεση του παιχνιδιού όμως και στην τελική είναι αυτό που μετράει για μένα.σε καμιά δυο εβδομάδες στον θείο λογικά,για να το δούμε και απο κοντά,cant wait.
anamenos Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 εδώ βγαίνει ο εκπρόσωπος της Remedy και ταπώνει όλα τα fanboys της SONY και εσύ ακόμη ασχολείσαι... on topic , ο φωτισμός του παιχνιδιού έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο , κάνει ακόμη και το KZ2 να φαίνεται αρχαίο...
skanjos Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 όπως τάπωσε και η squareenix όταν βγήκε το Pixelcounting ε?είδαμε στην τελική τους παπάδες. το συγκεκριμένο pixelcounting έγινε απο πολύ έγκυρο άτομο που κάνει pixelcounting για την digital fountry(ή όπως λέγεται τελως πάντων).το όλο θέμα γίνεται για το βίντεο που είχε το γερμανικό site,είχε γίνει encoded ?και κατα πόσο έβλαψε το τελικό αποτέλεσμα.δεν έχει να κάνει με sony fanboys. όσο για τον φωτισμό διαφωνώ,έχει ωραία day/night mechanics,αλλα καμία σχέση ο φωτισμός και τα εφέ του k2.στον τεχνικό τομέα το κ2 πατάει κάτω και το u2.αν και δεν είναι και τόσο καλό παιχνίδι για μένα overall.
ikaruga24 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 576p και βλακειες, εγω βλεπω οτι το παιχνιδι ειναι αρτιο οπτικα. Δεν θα καθησω καν να συγκρινω λεπτομερειες μεταξυ του ενως και του αλλου αν μιλαμε για τετοια ποιοτητα. Μακαρι ολα τα παιχνιδια να ειχαν τετοια ποιοτητα και διαυγεια (καθως και art direction) και θα ημασταν μια χαρα. Τωρα το αν φενεται εξωτερικα απο το παντελονι οτι το αριστερο παπαρι του Alan Wake ειναι ποιο χαμηλα απο το δεξι ή αν διακρινω την (κατω) χωριστρα της Chloe Frazer εξωτερικα λιγο με ενδιαφερει. Σημασια εχει το γενικο αποτελεσμα και ολα τα υπολοιπα να τα χεσω. Ο ηχος διχνει να ειναι πολυ προσεγμενος και αυτο σε εμενα εχει μεγαλυτερη σημασια απο οποιοδηποτε γραφικο.
darhe13 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 όπως τάπωσε και η squareenix όταν βγήκε το Pixelcounting ε?είδαμε στην τελική τους παπάδες. το συγκεκριμένο pixelcounting έγινε απο πολύ έγκυρο άτομο που κάνει pixelcounting για την digital fountry(ή όπως λέγεται τελως πάντων).το όλο θέμα γίνεται για το βίντεο που είχε το γερμανικό site,είχε γίνει encoded ?και κατα πόσο έβλαψε το τελικό αποτέλεσμα.δεν έχει να κάνει με sony fanboys. όσο για τον φωτισμό διαφωνώ,έχει ωραία day/night mechanics,αλλα καμία σχέση ο φωτισμός και τα εφέ του k2.στον τεχνικό τομέα το κ2 πατάει κάτω και το u2.αν και δεν είναι και τόσο καλό παιχνίδι για μένα overall. ειλικρινα δεν εχω λογια...κοιτας το δεντρο κ χανεις το δασος φιλε ξεκολλα!
skanjos Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 576p και βλακειες, εγω βλεπω οτι το παιχνιδι ειναι αρτιο οπτικα. Δεν θα καθησω καν να συγκρινω λεπτομερειες μεταξυ του ενως και του αλλου αν μιλαμε για τετοια ποιοτητα. Μακαρι ολα τα παιχνιδια να ειχαν τετοια ποιοτητα και διαυγεια (καθως και art direction) και θα ημασταν μια χαρα. Τωρα το αν φενεται εξωτερικα απο το παντελονι οτι το αριστερο παπαρι του Alan Wake ειναι ποιο χαμηλα απο το δεξι ή αν διακρινω την (κατω) χωριστρα της Chloe Frazer εξωτερικα λιγο με ενδιαφερει. Σημασια εχει το γενικο αποτελεσμα και ολα τα υπολοιπα να τα χεσω. Ο ηχος διχνει να ειναι πολυ προσεγμενος και αυτο σε εμενα εχει μεγαλυτερη σημασια απο οποιοδηποτε γραφικο. συμφωνώ ρε φίλε αλλα οι συγκρίσεις με u2/k2 δεν ξεκινάνε απο μένα.... εγω ειδήσεις μετέφερα(dont shoot the messenger).το παιχνίδι φαίνεται φοβερό και όπως έχω αναφέρει άποιρες φορές είναι ένας λόγος που χαίρομαι που έχω xbox. ειλικρινα δεν εχω λογια...κοιτας το δεντρο κ χανεις το δασος φιλε ξεκολλα! απαγορέυεται να έχω άποψη για τον φωτισμό?ή διαφωνείς για τα παραπάνω περι Pixel counting?
darhe13 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 καλα μην χαιρεσε τοσο πολυ...!τεσπα τις αποψεις σου να τις κρατησεις κ για μετα την κυκλοφορια του παιχνιδιου...εχω την εντυπωση οτι θα σε αναζητουν πολλοι να σου πουν ποσο δικιο εχεις...βεβαια το καποιος να εχει αποψη χωρις να εχει δει το τελικο προιον η τουλαχιστον να εχει παιξει ενα demo ειναι αλλο θεμα που δεν αξιζει να κατσω να στο αναλυσω..!
skanjos Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 καλα μην χαιρεσε τοσο πολυ...!τεσπα τις αποψεις σου να τις κρατησεις κ για μετα την κυκλοφορια του παιχνιδιου...εχω την εντυπωση οτι θα σε αναζητουν πολλοι να σου πουν ποσο δικιο εχεις...βεβαια το καποιος να εχει αποψη χωρις να εχει δει το τελικο προιον η τουλαχιστον να εχει παιξει ενα demo ειναι αλλο θεμα που δεν αξιζει να κατσω να στο αναλυσω..! μάλλον δεν είδες οτι δεν είμαι εγώ αυτός που λέει οτι "τα γραφικά είναι πολύ κοντά στο υ2" και "ο φωτισμός του παιχνιδιού έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο , κάνει ακόμη και το KZ2 να φαίνεται αρχαίο... " άλλοι ξεκινάνε τις συγκρίσεις χωρίς να δούν το τελικό προιόν.άλλους τσούζουν αυτά τα παιχνίδια φαίνεται και δεν μπορούν να το δουν το παιχνίδι individual και ξεκινάνε τις συκρίσεις μπας και βρουν στην κονσόλα τους καλύτερο/παρόμοιο με την άλλη κονσόλα.εκείνοι πρέπει να ξεκολήσουν και απορώ που με είδες να χαίρομαι και για ποιό λόγο...? όσο για τον φωτισμό μιλάμε για ότι έχουμε δει στα βίντεο,και δεν είμαι εγώ αυτός που ξεκίνησε την κόντρα ,απλά λέω οτι στο k2 έχει καλύτερο φωτισμό σε σχέση με αυτά τα βίντεο(αυτή είναι η άποψη μου),όχι γιατί στην τελική άλλα γράφω και άλλα καταλαβαίνουν κάποιοι εδω μέσα....
anamenos Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 δεν είπα κάτι για να αρχίσω flame , ούτε καν είπα ότι είναι καλύτερο τεχνικά από U2 , απλά το ανάφερα γιατί όλα δείχνουν ότι το AW είναι ότι καλύτερο έχει να επιδείξει το 360 από τεχνικής άποψης και ότι ποιο κοντινό στο αρτιότερο μέχρι στιγμής παιχνίδι το U2, το flame αρχίζει κάπου εδώ... χαμός γίνεται στα φόρουμ για την ανάλυση και τα γραφικά(που κάποιοι εδω τα βλέπετε ίσια/κοντά με το U2....)547p το κλασικό subHD με 4χ MSAA.τα βίντεο του παιχνιδιού έχουν καλύτερη ανάλυση και character models όπως έχει πει η ίδια η remedy.http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=20809732&postcount=415 έβγαλε ανακοίνωση η remedy για το παραπάνω θέμα, http://n4g.com/xbox360/NewsCom-509888.aspx?CT=1 (μην ξεχνάμε οτι και η square είπε οτι το ffxiii δεν έτρεχε σε μικρότερη ανάλυση στο 360 μετά τις αναλύσεις).στην τελική βέρσιον θα δούμε με τα μάτια μας τι παίζει και θα φανεί ποιός λέει ψέματα.720p και 4χ MSAA δεν ακούγεται πολύ ρεαλιστικό πάντος για το hardware.5 χρόνια development time όμως ποτέ δεν ξέρεις. ακούγονται φοβερά σχόλια για την υπόθεση του παιχνιδιού όμως και στην τελική είναι αυτό που μετράει για μένα.σε καμιά δυο εβδομάδες στον θείο λογικά,για να το δούμε και απο κοντά,cant wait.
darhe13 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 μάλλον δεν είδες οτι δεν είμαι εγώ αυτός που λέει οτι "τα γραφικά είναι πολύ κοντά στο υ2" και "ο φωτισμός του παιχνιδιού έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο , κάνει ακόμη και το KZ2 να φαίνεται αρχαίο... " άλλοι ξεκινάνε τις συγκρίσεις χωρίς να δούν το τελικό προιόν.άλλους τσούζουν αυτά τα παιχνίδια φαίνεται και δεν μπορούν να το δουν το παιχνίδι individual και ξεκινάνε τις συκρίσεις μπας και βρουν στην κονσόλα τους καλύτερο/παρόμοιο με την άλλη κονσόλα.εκείνοι πρέπει να ξεκολήσουν και απορώ που με είδες να χαίρομαι και για ποιό λόγο...? όσο για τον φωτισμό μιλάμε για ότι έχουμε δει στα βίντεο,και δεν είμαι εγώ αυτός που ξεκίνησε την κόντρα ,απλά λέω οτι στο k2 έχει καλύτερο φωτισμό σε σχέση με αυτά τα βίντεο(αυτή είναι η άποψη μου),όχι γιατί στην τελική άλλα γράφω και άλλα καταλαβαίνουν κάποιοι εδω μέσα.... νομιζω οτι το σχολιο το δικο σου εχει μεγαλυτερη βαρυτητα εδω μεσα μιας κ ασχολησε ρε φιλε..!δεν μπορω να παρω στα σοβρα τον anameno εναν ανθρωπο που λεει οτι το καλυτερο παιχνιδι της γενιας ηταν το fifa 10!εσυ ομως που εισαι ψαγμενος δεν γινεται να μπαινεις συνεχεια σε αστοχες συγκρισεις!αδικεις τον εαυτο σου με αυτα που λες..!
skanjos Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 νομιζω οτι το σχολιο το δικο σου εχει μεγαλυτερη βαρυτητα εδω μεσα μιας κ ασχολησε ρε φιλε..!δεν μπορω να παρω στα σοβρα τον anameno εναν ανθρωπο που λεει οτι το καλυτερο παιχνιδι της γενιας ηταν το fifa 10!εσυ ομως που εισαι ψαγμενος δεν γινεται να μπαινεις συνεχεια σε αστοχες συγκρισεις!αδικεις τον εαυτο σου με αυτα που λες..! όσοι έχουν παίξει το κ2 καταλαβαίνουν οτι δεν λεω μπούρδες.το παιχνίδι στον τεχνικό τομέα είναι ότι ανώτερο κυκλοφορεί(καλύτερο απο u2/gow3/heavy rain/geow3/mass effect2) ,και είναι fps δεν πρόκειται να το περάσει 3rd person shooter.οι συγκρίσεις του αλαν wake με το κ2 αδικούν το αλαν wake που προσπαθεί πάρα πολύ και φαίνεται να είναι μακράν το καλύτερο παιχνίδι του 360 . απο τα 2 παιχνίδια το αλαν wake θα είναι το καλύτερο παιχνίδι για μένα.δεν έχει να κάνει με γραφικα/lightning/AA/textures/resolution...έχει να κάνει με την υπόθεση.το αλαν wake έχει φοβερό σενάριο,πολύ καλά γραφικά και όπως έχω ξαναπεί πάει για goty 2010. τσάμπα flame wars ξεκινάνε με τις χαζές συγκρίσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.