Προς το περιεχόμενο

Partition Magic 7

PrOkLiTiKoS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά sorry που ανοίγω κι άλλο topic για το ίδιο θέμα αλλά σε αυτό που είχα θέσει αρχικά το ερώτημα δεν πήρα απάντηση και έτσι ανοίγω ένα δικό μου για να θέσω ξανά το ερώτημα.<P>Λοιπόν η ερώτησή μου είναι η εξής:<BR>Το partition Magic 7 παίζει σε windows 2000 server και αν ναι πώς γιατί εμένα δεν μου παίζει.<BR>Στην περίπτωση που δεν παίζει, με ποιο άλλο πρόγραμμα μπορώ να ενώσω partitions ή να τα χωρίσω χωρίς να χρειαστεί format στο δίσκο μου.<P>Ευχαριστώ προκαταβολικά. cool.gif" border="0

Δημοσ.

To exo doulepsei se 2000pro kanonika se server i

advanced server oxi,pantos den vrisko logo na min trexei.Fantazomai oti oute kapoio mynyma sfalmatos

vlepeis aplos den trexei.Syndeesai san admin;

Δημοσ.

Φίλε doukas μου βγάζει error message ότι δεν μπορεί να το εγκαταστήσει σε server έκδοση αλλά ήθελα να μάθω αν σωστά μου βγάζει αυτό το μύνημα ή έχει κάποιο πρόβλημα το pc μου.Πάντως μου φαίνεται παράλογο το να μην παίζει σε 2000 server και να πάιζει σε professional έκδοση. cool.gif" border="0

Δημοσ.

Emena mou exei doulepsei kanonika se 2000.Ipostirizei pliros to NTFS opote den tha prepei na exeis prob ean xrisimopeieis auto to fs.Stin periptwsi toy FAT32 den to sizitame kan den iparxoun problimata.Tora opos leei kai o filos doukas mipos den exeis ta katalila permisons?(sindesou san Admin)

Δημοσ.

Παίδες σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες σας.Με βοηθήσατε τελικά να ανακαλύψω ότι η microsoft είναι για τα μπ@..

Τέλος πάντων θα δοκιμάσω και το πρόγραμμα που μου πρότεινε ο savnik20 γιατί ακούγετε καλό.

Και πάλι ευχαριστώ και νομίζω ότι μπορεί να κλείσει πλέον τι post αυτό αφού έχω πάρει τις απαντήσεις μου. smile.gif" border="0 cool.gif" border="0

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...