PrOkLiTiKoS Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2001 Παιδιά sorry που ανοίγω κι άλλο topic για το ίδιο θέμα αλλά σε αυτό που είχα θέσει αρχικά το ερώτημα δεν πήρα απάντηση και έτσι ανοίγω ένα δικό μου για να θέσω ξανά το ερώτημα.<P>Λοιπόν η ερώτησή μου είναι η εξής:<BR>Το partition Magic 7 παίζει σε windows 2000 server και αν ναι πώς γιατί εμένα δεν μου παίζει.<BR>Στην περίπτωση που δεν παίζει, με ποιο άλλο πρόγραμμα μπορώ να ενώσω partitions ή να τα χωρίσω χωρίς να χρειαστεί format στο δίσκο μου.<P>Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2001 Φιλε μου λυπαμαι που δεν μπορω να βοηθησω...Μαλλον δε θα ξαναπαρεις απαντηση...Σε εμενα στα win me και win xp παντως δουλευει...μαγικά.
PrOkLiTiKoS Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2001 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2001 Σε ποια έκδοση των XP το έχεις δοκιμάσει Platano?
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2001 Και στις δυο εκδοσεις το εχω δοκιμασει.Pro και Home<BR>
doukas Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2001 To exo doulepsei se 2000pro kanonika se server i advanced server oxi,pantos den vrisko logo na min trexei.Fantazomai oti oute kapoio mynyma sfalmatos vlepeis aplos den trexei.Syndeesai san admin;
PrOkLiTiKoS Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2001 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2001 Φίλε doukas μου βγάζει error message ότι δεν μπορεί να το εγκαταστήσει σε server έκδοση αλλά ήθελα να μάθω αν σωστά μου βγάζει αυτό το μύνημα ή έχει κάποιο πρόβλημα το pc μου.Πάντως μου φαίνεται παράλογο το να μην παίζει σε 2000 server και να πάιζει σε professional έκδοση.
HdkiLLeR Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2001 Emena mou exei doulepsei kanonika se 2000.Ipostirizei pliros to NTFS opote den tha prepei na exeis prob ean xrisimopeieis auto to fs.Stin periptwsi toy FAT32 den to sizitame kan den iparxoun problimata.Tora opos leei kai o filos doukas mipos den exeis ta katalila permisons?(sindesou san Admin)
ODT Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2001 dsytyxws file mou den ypostirizei win2k server ta leitourgika poy ypostirizei einai ta ekshs:Windows XP,Windows 95/98,Windows Me,Windows 2000 Professional,NT 4.0 workstation,DOS opws leei kai sto site ths powerquest
savnik20 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2001 giati den xrisimopiis to OS selector 5 poy kanei ta panta se ola ta windows kai ta XP akomh kai se Linux kanei oti to partition magic kai akomh perissotera
PrOkLiTiKoS Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2001 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2001 Παίδες σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες σας.Με βοηθήσατε τελικά να ανακαλύψω ότι η microsoft είναι για τα μπ@.. Τέλος πάντων θα δοκιμάσω και το πρόγραμμα που μου πρότεινε ο savnik20 γιατί ακούγετε καλό. Και πάλι ευχαριστώ και νομίζω ότι μπορεί να κλείσει πλέον τι post αυτό αφού έχω πάρει τις απαντήσεις μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.