KaizerSoze Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 BATTLE #1 JULES WIENNFIELD Samuel L Jackson in "Pulp Fiction" VS BILLY "THE BUTCHER" CUTTING Daniel Dey Lewis in "Gangs of New York" BATTLE #2 DARTH VADER David Prowse/James Earl Jones in "Star Wars" series VS SGT. ELIAS GRODIN William Dafoe in "Platoon" BATTLE #3 JEFFREY LEBOWSKI aka THE DUDE Jeff Bridges in "The big Lebowski" VS JESUS QUINTANA John Torturo in "The Big Lebowski" BATTLE #4 DR.STRANGELOVE Peter Sellers in "Dr.Strangelove" VS NEIL McCAULEY Robert DeNiro in "Heat" ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΜΕ 4 ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΛΗΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23:59
theobabis Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 1. Δεν εχω δει το gangs οποτε προσπερναω 2. Καθαρμα Μητσο, τις δυο επιλογες μου, μεταξυ τους τις εβαλες; Tεσπα... μια ψηφο στην αδυναμια μου τον William. 3. that's easy, Jesus all the way 4. DeNiro
stranger_77x Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 1.JULES WIENNFIELD 2.DARTH VADER 3.JESUS QUINTANA 4.NEIL McCAULEY
revil Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 1)JULES WIENNFIELD 2)DARTH VADER 3)JEFFREY LEBOWSKI aka THE DUDE 4)NEIL McCAULEY
konnak Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 BATTLE #1: BILLY "THE BUTCHER" CUTTING (tough one...) BATTLE #2: DARTH VADER (easy one...) BATTLE #3: JEFFREY LEBOWSKI aka THE DUDE (He is the dude, man...) BATTLE #4: NEIL McCAULEY
sniper_206 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 1.JULES WIENNFIELD all the way! 2.DARTH VADER 3.Δενεχωδειτομπιγκλεμποφσκι... 4.NEIL McCAULEY
theobabis Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 sniper, οσο αφορα το 3 μπορεις να στηριχθεις στη κριση μου αφοβα. Aλλος εχει το ονομα, αλλος ομως εχει τη χαρη.
worldcitizen Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 1) Billy "the Butcher" Cutting 2) Darth Vader 3) The Dude 4) Dr.strangelove
stranger_77x Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 sniper' date='οσο αφορα το 3 μπορεις να στηριχθεις στη κριση μου αφοβα. Aλλος εχει το ονομα, αλλος ομως εχει τη χαρη. [/quote'] simfonw o Jesus itan theos. P.S. Kaizer den einai kalytera me 8 battles kathe fora na teliwnoume pio grigora?
LL_NEO Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 ρε μ*λ*κ* μήτσο γιατί δεν κάνουμε ομίλους των 8 απο τους οποίους θα περάσουν στην επόμενη φάση 4 με τους δυο πρώτους σε όμιλο ως ισχυροί και τους 2 τελευταίους ως αδύνατους; Πάλι τις ίδιες γκρίνιες θα έχουμε edited by kopykat,loveya ll.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 BATTLE #1 JULES WIENNFIELD BILLY "THE BUTCHER" CUTTING Αν και δεν έχω δει με ιδιαίτερη προσοχή το Gangs of NY (ξέρετε τώρα. Μια σκηνή απο 'δω, μια σκηνή από 'κει, τέτοια πράγματα), νομίζω ότι ο Jules θα είναι έτσι κι αλλιώς από τις αγαπημένες μου επιλογές. BATTLE #2 DARTH VADER SGT. ELIAS GRODIN Αν και πολύ θα ήθελα να ψηφίσω τον Darth, δεν έχω δει το Platoon, οπότε δεν έχω δικαίωμα ψήφου. BATTLE #3 JEFFREY LEBOWSKI aka THE DUDE JESUS QUINTANA Αμα σας πω ότι ούτε καν θυμάμαι τον δεύτερο χαρακτήρα από αυτήν την ταινία; Ούτε και την ίδια την ταινία δηλαδή θυμάμαι ιδιαίτερα (προφανώς), αλλά τον Lebowski τον θυμάμαι. Άρα thumbs up! BATTLE #4 DR.STRANGELOVE NEIL McCAULEY To heat δε μου άρεσε ρε παιδιά. Ούτε ο Πατσίνο, ούτε ο ΝτεΝίρο. Μπορείτε να μου την πείτε, αλλά δεν την θυμάμαι καθόλου αυτήν την ταινία και αυτούς τους δύο τους έχω δει σε πολύ καλύτερα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υπάρχει ένας σχετικός ντόρος γύρω από αυτήν την ταινία. Αλλά επειδή είμαι μόνος μου σ'αυτό το θέμα, δε θα επιχειρήσω να κοντράρω. Dr. Strangelove λοιπον! "Mein Fuhrer, I can walk!"
KaizerSoze Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 @στρειντζερ,ΛΛ Ρε σεις,τωρα εβαλα 4 γιατι βιαζομουν,οι επομενες θαναι απο 8(συγκεκριμενα η επομενη θαναι 12) ΛΛ ετσι που το περιγραφεις θα παρει πολυ.Γιαυτη την φαση εβγαλα ισχυρους-αδυνατους,στην επομενη φαση γουατεβερ
LL_NEO Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 ίσα ίσα που με 8 ψηφοφορίες θα μείνουν οι μισοί ενώ στην αντίθετη περίπτωση χρειαζόμαστε 32 ψηφοφορίες. Αλλά που να το πάρεις χαμπάρι αφού είσαι γιωτάς :razz:
Sanctu82 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 1. JULES WIENNFIELD 2. SGT. ELIAS GRODIN 3. JEFFREY LEBOWSKI aka THE DUDE 4. NEIL McCAULEY
KaizerSoze Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 εσυ λες μαλακιες γιωτομπαλισιους! θα μας επερνε 8 μερες,1 για καθε ομιλο ρε κλαπαναρα ενω τωρα,με 8 ζευγαρια ανα μερα,σε 4 μερες καθαρισαμε Θαταν πιο ευκολο το δικο σου αλλα θαπρεπε να βαζουμε 2 ομιλους μαζι για να προλαβουμε. Ασε την αλλη μπουρδα,οτι αμα ειχαμε φαινομενα οπως οταν διαλεγαμε?Με ισοψηφιες? Ανοητε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.