Προς το περιεχόμενο

Κάρτες για τηλεφωνήματα. Χωρίς δεσμεύσεις

mjmj

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πηγα γερμανο σημερα.

Προς μεγαλη μου απογοητευση, μου ειπαν οτι δεν φερνουν καμια απο τις γνωστες προαναφερθεισες καρτες!!! Απο τη νεα εβδομαδα ισως φερουν χρονοκαρτα του οτε. Μονο του οτε ομως. Απο αλλες εταιριες σταθερης, τιποτε!!! :(

'Μα εσεις -τους λεω-φερνετε ολα τα τηλεπικοινωνιακα ειδη, πως δεν φερνετε και αυτες τις καρτες?'

Και η απαντηση: ολα ειναι θεμα συμφωνιων που γινονται σε κεντρικο επιπεδο.

Που να εβρισκα ενα καταστημα που να τις πουλα ολες(οι τις περισσοτερες) και να επιλεξω οποια με συμφερει?

Δημοσ.
Εγώ βρίσκω στα περίπτερα...

Απλα στο περιπτερο πρεπει να ξερεις τι θες για να το αγορασεις. Στο γερμανο θα μου ελεγαν και δυο πραγματα να δω τι με συμφερει να αγορασω.

Εσυ vagpap, για υπεραστικα τηλεφωνα ποια θα προτιμουσες και γιατι?

Δημοσ.
Επαθα πλακα οταν μου ειπε οτι δεν εχει καθολου καρτες...

Ε, δεν κατάλαβες γιατί στο είπε...; tongue.gif

Δημοσ.
Εσυ vagpap, για υπεραστικα τηλεφωνα ποια θα προτιμουσες και γιατι?

Στα υπεραστικά τηλέφωνα έχω πρόγραμμα τηλεφωνίας που με δεσμεύει. Για διεθνείς κλήσεις χρησιμοποιώ TalkTalk

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αγορασα τηλεφωνικη καρτα με ενα ονομα που εχω ηδη ξεχασει(δεν την εχω και προχειρη, δεν την βρισκω τωρα).

Την πηρα απο περιπτερο της ομονοια, αφου σε Γερμανο δεν βρηκα, και μου ειπε οτι εχει καλες χρεωσεις σε υπεραστικα τηλεφωνα.

Οι κλασικες εταιριες Internet, δινουν τηλεφωνια σταθερη μονο με παγιο?

Αν οχι, γιατι πουθενα δεν βρισκω να διαθετουν τις καρτες τους?

Δημοσ.
Αγορασα τηλεφωνικη καρτα με ενα ονομα που εχω ηδη ξεχασει(δεν την εχω και προχειρη' date=' δεν την βρισκω τωρα).

Την πηρα απο περιπτερο της ομονοια, αφου σε Γερμανο δεν βρηκα, και μου ειπε οτι εχει καλες χρεωσεις σε υπεραστικα τηλεφωνα.

Οι κλασικες εταιριες Internet, δινουν τηλεφωνια σταθερη μονο με παγιο?

Αν οχι, γιατι πουθενα δεν βρισκω να διαθετουν τις καρτες τους?[/quote']

Το να μην έχει μια εταιρία πάγιο για τις υπηρεσίες σταθερής τηλεφωνίας, δεν συνεπάγεται πως θα έχει και κάρτες.

Η teledome, η telepassport και δεν ξέρω ποιες ακόμα, δεν έχουν πάγιο (τουλάχιστον σε κάποια πακέτα τους).

Δημοσ.
Το να μην έχει μια εταιρία πάγιο για τις υπηρεσίες σταθερής τηλεφωνίας' date=' δεν συνεπάγεται πως θα έχει και κάρτες.

Η teledome, η telepassport και δεν ξέρω ποιες ακόμα, δεν έχουν πάγιο (τουλάχιστον σε κάποια πακέτα τους).[/quote']

ok, καταλαβα, το πιο πιθανο σεναριο ειναι 'οχι παγιο αλλα οχι και καρτες'.

Σωστη η διευκρινηση σου γιατι θεωρουσα περιπου αυτονοητη την σχεση 'οχι παγιο=με καρτες':-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...