mjmj Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Κάνω πολλά τηλέφωνα υπεραστικά. Θελω να εκμεταλλευτω το ανοιγμα της ελληνικης τηλεπικοινωνιακης αγορας χωρις ομως να δεσμευθω με κανενα εναλλακτικο παροχο. Πχ, θα με βολευε αν υπηρχε μια καρτα, ή κατι αναλογο, και επιλεκτικα, οποτε εγω το θελησω, να δρομολογω τα υπεραστικα μου τηλεφωνα μεσα απο εναλλακτικο φορεα, χωρις ομως καμια αλλη δεσμευση περαν απο την καρτα που θα αγορασω. Ανώνυμα, περιστασιακά, χωρίς να μιλώ με κανεναν υπευθυνο εταιρίας κλπ. Αυτονομα και ανεξαρτητα, χωρις δεσμευσεις. Ουτε να δωσω πουθενα τα στοιχεία μου, ούτε να μου έρθει κανενας λογαριασμός, ούτε να εχω την παραμικρη δεσμευση. Να μιλω με προνομιακη και οικονομικα συμφερουσα(πιο πολυ απο αυτες του οτε) χρεωση, απο σταθερο σε σταθερο. Δεν γνωριζω τι σχετικο υπαρχει στην αγορα. Τι μου προτεινετε?
sotris99 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Χρονοκάρτα και smile και web έχουν καλή χρέωση... Talk Talk από την acn και Ya! νομίζω είναι οι πιο δημοφιλείς...
grigas Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Δεν υπάρχουν κάρτες με δέσμευση. Δες και στο myphone.gr
mjmj Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Δηλαδη δεν υπαρχουν 'ψιλα γραμματα' και παρομοια απροβλεπτα?
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Τι εννοείς "ψιλά γράμματα"? Όταν αγοράζεις μια χρονοκάρτα απο περίπτερο, σου δίνει να υπογράψεις συμβόλαιο?
backup Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 mjmj εφόσον δεν θέλεις καμία δέσμευση...δεν θα σε παντρέψουμε Λοιπόν, εφόσον θέλεις να δρομολογείς τις κλήσεις σου με διαφορετική εταιρία (την πιο οικονομική) το μόνο που μπορεί να γίνει, είναι να κάνεις αίτηση στους εναλλακτικούς παρόχους που θέλεις εσύ π.χ. στην Tellas, Lannet, Teledome κτλ. ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗ ΦΟΡΕΑ κι έτσι κάθε φορά που θέλεις να πραγματοποιήσεις μία κλήσει θα πληκτρολογείς το πρόθεμα της έταιριας που έχει την χαμηλότερη χρέωση. Έτσι θα ξέρεις ότι πχ με την Tellas θα πέρνω αστικές, με την Lannet υπεραστικά, με την τάδε κλήσεις προς κινητά κτλ κτλ κτλ.....είναι χρονοβόρο και σπαστικό μπορώ να πω αλλά ζήτησες μία λύση.
mjmj Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Δεν θελω να κανω αιτηση. Θελω να μην εχω προσωπικη επαφη με την εταιρια. Να ειμαι ανωνυμος για αυτες. Πχ, οπως αγοραζω μια τηλεκαρτα και τηλεφωνω απο καρτοτηλεφωνο χωρις να με ξερει κανεις. Μπορει να γινει κατι παρομοιο πχ αγοραζοντας μια καρτα και απο το τηλεφωνο μου-χωρις αιτησεις ή άλλη προτερη συνενοηση με καμια εταιρια- να τηλεφωνο(με καποιο προθεμα) χρησιμοποιοντας το δικτυο αλλου φορεα?
vagpap Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Αυτό που ζητάς, σου το είπανε πιο πάνω. Αγοράζεις καρτούλα από το περίπτερο. Δεν δίνεις λογαριασμό, δεν παίρνεις λογαριασμό, όπως έλεγε και ένα moto παλαιότερα για καρτοκινητή τηλεφωνία. Μόλις τελειώσει η κάρτα, απλά την πετάς στα σκουπίδια.
worldcitizen Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Εδώ θα βρεις αρκετές από αυτές που ψάχνεις... Κάνει ένα google για αυτές, και για πες μου κι εμένα πόσο πάνε οι χρεώσεις γιατί μ'ενδιαφέρει..
mjmj Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Μολις βρω χρονο λεω να περασω απο γερμανο να δω τι παιζει.
mandipl Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 πες μας αν θες σε ποιον γερμανο θα πας και τι ωρα . πληρωνω και εισιτηριο για να παρακολουθησω το σκηνικο με τον πωλητη
Highlander Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 πες μας αν θες σε ποιον γερμανο θα πας και τι ωρα . πληρωνω και εισιτηριο για να παρακολουθησω το σκηνικο με τον πωλητη Εγώ έχω όλη την καλή διάθεση να πληρώσω τα χάπια του πωλητή !!! :mrgreen:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.