Forensick Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 εκανα ενα προχειρο σερτσ(:-π) και δεν ειδα κατι αντιστοιχο... ενα απο τα αγαπημενα μου συγκροτηματα, οι Haunted, απλα εχουν ενα γαματο τργουδακι το "forensick", το οποιο αν και δεν εχω δει τι σημαινει, καθεται ωραια να το ακους. εχει και ωραιους στιχους. ετσι απλα... εσεις?
paschalia Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Νομιζω οτι υπαρχει ενα τετοιο τοπικ στο insomnia site forum ( αλλα δεν ειμαι σιγουρη )
aledjo Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 ale-djo το ονομα μου ειναι Αλέξης, ετσι βγαινει το ale το επιθετο μου ειναι Τσο......., ετσι απο κει πηρα το tso οποτε εχουμε και λεμε ale και tso = aletso! επειδη ομος το aletso ακουγεται καπως βλαχικο και επισης εγω εψαχνα ενα nick για να το χρησιμοποιησω ως DJ, αντικατεστησα το ts me dj. ετσι βγενει το ale-dj-o = aledjo! μερικοι μου λενε οτι το εβγαλα επιτηδες ετσι επειδη θυμηζει TIESTO! ΜΕΓΑ λαθος!
MariaTs. Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Νομιζω οτι υπαρχει ενα τετοιο τοπικ στο insomnia site forum ( αλλα δεν ειμαι σιγουρη ) Να είσαι σίγουρη γιατί υπάρχει και το θυμάμαι γιατί είχα απαντήσει τότε κι εκεί!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.