ErnestoGr Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Άκουσα ότι μπορεί να υπάρξει πρόβλημα με την μπαταρία αν εχω το laptop συνεχώς στην μπρίζα γιαυτό έβγαλα την μπαταρία για να αποφύγω κάτι τέτοιο. υπάρχει πρόβλημα σε αυτή την περίπτωση ;
Mavronasel Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 kanonika otan xrisimopoieis to laptop gia poli kairo me reuma prepei na vgazeis tin mpataria kai na tin apothikeueis se ena drosero meros akoma kai sto psigeio outos oste na min xasei pano apo 2% tis energeias tis.omos kalo einai na tin afiseis ekei pou kathetai giati se periptosi diakopis reumatos tha leitourgisei os ups kai den tha svisei to pc.episis i mpataria leitourgei kai san statheropoiitis reumatos.ase pou tha gemisoun kai skoni oi ipodoxes mpatarias to pc kai mporei na exei problem argotera.
mrFrodo Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 psygeio=ygrasia bouta to sti mpaniera an einai na kaneis kanena tetoio palabo
tonyp Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 i mpataria tou foritou an den einai aparaithto einai kalo na thn bgazeis apo to laptop otan to douleueis me to reuma.apla den einai kai kalo na kaneis megala xronika diasthmata pou na min ti xrisimopoieis. thelei peripou mia fora ti bdomada mia pliri fortisi kai apofortisi.auta einai logia enos gnwstou mou texnikou upologistwn.
ErnestoGr Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 isxuei omos oti an leitourgei sinexeia o upologisths me reuma xalaei h mpataria ? kai mia allh erwthsh , ena laptop antexei ateleiwtes ores anoixto h tha dimiourgithei provlima ???
Mavronasel Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 file mou exo entrifisei pano sto thema mpataria.kalo einai na min tin bgaleis gia na min fas kana paketo me to reuma kai xaseis oti kaneis ekeini ti stigmi.ean exeis skopo na tin vgaleis omos tilikse tin me ena alouminoxarto kai valtin sto psigeio.oso gia tin deuteri erotisi sou den pathainei tipota to pc oses ores kai na to afiseis anoikto,kai meres mi sou po.
ErnestoGr Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 apla annarotiemai gia to an antexei anoixto ateleiwtes wres epeidh exo akousei polla gia ta sistimata psixis twn lap top kai exo merikes amfivolies
Mavronasel Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 den pathainei tipota file mou.ego to afino ta vradia kai katevazei averta kai den katalavainei tipota
laantonios Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Αυτή την στιγμή ζώ με το 3 laptop. Δοκίμασα όλους τους τρόπους για μακροβιωσιμότητα μπαταρίας. Το καλύτερο είναι αυτό που αναφέρθηκε παραπάνω για τουλάχιστον 1 με 2 βδομάδες πλήρη φόρτιση και αποφόρτιση και ας λένε για τις πολυμερούς λιθίου. Τη στιγμή που σας γράφω την έχω αποσυνδεδεμένη. Παρεπιπτόντως αναγκάστηκα στο bios να δηλώσω μέγιστη απόδοση και όταν έχει την μπαταρία επάνω γιατί έτσι συνήθισα με την συνεχή παροχή, κάτι που όμως "έριξε" τη διάρκεια. Πολλές φορτίσεις βέβαια ισοδυναμούν και με μικρότερο κύκλο ζωής της μπαταρίας.
joulisg Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Θα συμφωνήσω κι εγώ. Μία πλήρη αποφόρτιση-φόρτιση κάθε δυό εβδομάδες είναι ότι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε. Και σε καινούρια μπαταρία 5-6 πλήρεις κύκλους. Η φόρτιση ειναι καλό να γίνεται με το laptop κλειστό.
Power21 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Θα συμφωνήσω κι εγώ. Μία πλήρη αποφόρτιση-φόρτιση κάθε δυό εβδομάδες είναι ότι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε. Α και που εισαι, μπορεις να την βαζεις και στην καταψυξη. Ετσι κανω εγω με τις εφημεριδες και τις διαβαζω μετα απο 3 μερες και ειναι τα νεα ολοφρεσκα !!!!!!!!
abakas7 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Να ρωτήσω κι εγώ κάτι: όταν βγάζουμε την μπαταρία για να την αποθηκεύσουμε, πρέπει να είναι φουλ φορτισμένη, μισοφορτισμένη ή αφόρτιστη;
yiah Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Να ρωτήσω κι εγώ κάτι: όταν βγάζουμε την μπαταρία για να την αποθηκεύσουμε, πρέπει να είναι φουλ φορτισμένη, μισοφορτισμένη ή αφόρτιστη; σε manual κατασκευαστη ειχα διαβασει οτι αν προκυται να μην χρησιμοποιηθει για μεγαλο χρονικο διαστημα να ειναι μισοφορτισμενη! εγω ενα παλιο compaq presario 700 εχω και το αφηνω ανοιχτο μεχρι να γεμισει η μνημη και να κολλησει! δηλαδη αναλογα τη χρηση μπορει απο 2 μερες εως και 5 μερες, 1 εβδομαδα. βεβαια δεν το βαζω να κανει και τιποτα divx ή βαριες δουλειες για να παρει και φωτια
_BASSstarlet_ Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Είναι σίγουρο ότι δεν υπάρχει πρόβλημα αν λειτουργεί το laptop χωρίς την μπαταρία? Ξέρω πως η μπαταρία λειτουργεί σαν ups και προστατεύει το laptop όσο είναι στο ρεύμα..
abakas7 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Δεν ξέρω αν όντως η μπαταρία του laptop είναι σαν UPS. Εγώ πάντως όταν το έχω χωρίς μπαταρία το βάζω πάνω στο κανονικό μου UPS
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.