Προς το περιεχόμενο

ΕΚΕΠΙΣ

mjmj

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

300 ώρες αλλά δεν το έχω παρακολουθήσει κι εγώ ακόμα.. Τα γράφει αναλυτικά σε ένα "Ενημερωτικό Σημείωμα - Εκπαιδευτές.doc" που έχει στο site.

Δημοσ.

Αφου δεν το εχεις παρακολουθησει, πως πιστοποιηθηκες(post οκτώ) ? Μαλλον μπερδευτηκαμε λιγο!

Anyway, σκεφτομαι αν αξιζει τελικα τον κοπο.

Μηπως ειναι ...πολυ κακο για το τιποτα. Μια εκπαιδευτικη δομη ακομη, χωρις στοχο?

Δημοσ.
Αφου δεν το εχεις παρακολουθησει' date=' πως πιστοποιηθηκες(post οκτώ) ? Μαλλον μπερδευτηκαμε λιγο!

Anyway, σκεφτομαι αν αξιζει τελικα τον κοπο.

Μηπως ειναι ...πολυ κακο για το τιποτα. Μια εκπαιδευτικη δομη ακομη, χωρις στοχο?[/quote']

Έχεις δίκιο. Τώρα έχουν κάνει διαχωρισμό σε εγγεγραμμένους (μητρώο Α) και πιστοποιημένους (μητρώο Β), ενώ παλιότερα το μητρώο ήταν ενιαίο. Ήσουν η αφορμή να διαβάσω αναλυτικά τι ισχύει από εδώ και στο εξής. Έχω δηλώσει συμμετοχή στα παραπάνω σεμινάρια, οπότε έχει δρομολογηθεί και η πιστοποίηση...

Αν σε ενδιαφέρει να διδάξεις σε ΚΕΚ, τότε γράψου κι εσύ. Αν δεν το έχεις ανάγκη, τότε μην ασχολείσαι.

Τόσο απλά...

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια, η αντιμισθια ειναι καλη? Μου ειπαν οτι ειναι η υψηλοτερη της αγορας. Δεν ξερω αν αληθευει. Τα λεφτα ποσα ειναι, που κυμαινονται?

Πχ σε ιεκ πριν 5-6 χρονια ηταν αν θυμαμαι καλα γυρω στις 3000δρχ/ωρα.

Οταν καποιος ειναι πιστοποιημενος στο εκεπις και διδασκει σε κεκ, για τι χρηματα μιλαμε?

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...