AbreLosOjos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 300 ώρες αλλά δεν το έχω παρακολουθήσει κι εγώ ακόμα.. Τα γράφει αναλυτικά σε ένα "Ενημερωτικό Σημείωμα - Εκπαιδευτές.doc" που έχει στο site.
mjmj Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Αφου δεν το εχεις παρακολουθησει, πως πιστοποιηθηκες(post οκτώ) ? Μαλλον μπερδευτηκαμε λιγο! Anyway, σκεφτομαι αν αξιζει τελικα τον κοπο. Μηπως ειναι ...πολυ κακο για το τιποτα. Μια εκπαιδευτικη δομη ακομη, χωρις στοχο?
AbreLosOjos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Αφου δεν το εχεις παρακολουθησει' date=' πως πιστοποιηθηκες(post οκτώ) ? Μαλλον μπερδευτηκαμε λιγο! Anyway, σκεφτομαι αν αξιζει τελικα τον κοπο. Μηπως ειναι ...πολυ κακο για το τιποτα. Μια εκπαιδευτικη δομη ακομη, χωρις στοχο?[/quote'] Έχεις δίκιο. Τώρα έχουν κάνει διαχωρισμό σε εγγεγραμμένους (μητρώο Α) και πιστοποιημένους (μητρώο Β), ενώ παλιότερα το μητρώο ήταν ενιαίο. Ήσουν η αφορμή να διαβάσω αναλυτικά τι ισχύει από εδώ και στο εξής. Έχω δηλώσει συμμετοχή στα παραπάνω σεμινάρια, οπότε έχει δρομολογηθεί και η πιστοποίηση... Αν σε ενδιαφέρει να διδάξεις σε ΚΕΚ, τότε γράψου κι εσύ. Αν δεν το έχεις ανάγκη, τότε μην ασχολείσαι. Τόσο απλά...
admin.iekep Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 ακριβως οπως τα ειπε ο φιλος εχεις σκοπο να διδαξεις σε Κ.Ε.Κ? αν ναι προχωρα αλλιως σκεψου το.
mjmj Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Παιδια, η αντιμισθια ειναι καλη? Μου ειπαν οτι ειναι η υψηλοτερη της αγορας. Δεν ξερω αν αληθευει. Τα λεφτα ποσα ειναι, που κυμαινονται? Πχ σε ιεκ πριν 5-6 χρονια ηταν αν θυμαμαι καλα γυρω στις 3000δρχ/ωρα. Οταν καποιος ειναι πιστοποιημενος στο εκεπις και διδασκει σε κεκ, για τι χρηματα μιλαμε?
mjmj Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Παιδια, μπερδευτηκα και θελω τη βοηθεια σας. Το ΙΔΕΚΕ τι σχεση εχει με το ΕΚΕΠΙΣ?
Cue Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 One topic, 22 posts, mj vs the rest: 12 - 10. Σημειώσατε 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.