Προς το περιεχόμενο

Καλύτερο adventure απο Lucasarts

privateer

Καλύτερο adventure απο Lucasarts  

2 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Καλύτερο adventure απο Lucasarts

• Day of the Tentacle
      6
    • The Secret of Monkey Island
      30
    • Indiana Jones and the Fate of Atlantis
      35
    • Grim Fandango
      24
    • Sam & Max Hit the Road
      3
    • Maniac Mansion
      4
    • Monkey Island 2:LeChuck's Revenge
      19
    • Full Throttle
      16
    • Loom
      8
    • The Dig
      13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δυστυχώς λόγω του περιορισμού σε 10 επιλογές άφησα έξω το Zak McKracken. :(

Πιστεύω όμως πως αυτά είναι τα τοπ 10 της lucasarts

Αν διαφωνείτε ποστάρετε ποιο εσείς θεωρείτε το καλύτερο της.

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πολυ δυσκολη επιλογη ρε Privateer... Αλλα παντα πιστευα οτι το Fate Of Atlantis ηταν και θα ειναι το κορυφαιο adventure ολων των εποχων...

Επισκέπτης
Δημοσ.

πραγματικά πολύ δύσκολη επιλογή...νομίζω όμως ότι το Grim Fandango έχει μια λίγο καλύτερη θέση στην καρδιά μου (αν και τα Monkey Island ήταν τα πρώτα που έπαιξα, οπότε...)

Δημοσ.

Ρε παιδια ειναι πραγματικα απιστευτα δυσκολο να επιλεξεις... Ολα αυτα τα παλια σου δημιουργουσαν τετοια τρομερα συναισθηματα που δε το καταφερνει κανενα καινουριο game. Εχω περασμενα στο κινητο μου το Fate of Atlantis και το Monkey Island, ενω στο PDA το Day of the Tentacle και το Sam 'n' Max. Και οποτε μου τη βαραει πλακωνομαι :P

Δημοσ.

Νομίζω πως το monkey island έχει μπει στην καρδιά μου πιο βαθειά από τα άλλα.

(Αξέχαστε Guybrush Threepwood)

Αν κάποιος που δεν έχει παίξει adventure και διαβάσει αυτό το topic σίγουρα θα νομίζει ότι είμαστε τρελοί !

Δημοσ.

Σχεδον κανενα απο τα παραπανω δεν ηταν true 3d ρε παιδες. Μονο το Grim Fandango. Tα υπολοιπα 'και καλα' 3d πχ. Sam 'n' Max ηταν κανονικα point 'n' click.

Δημοσ.
Νομίζω πως το monkey island έχει μπει στην καρδιά μου πιο βαθειά από τα άλλα.

(Αξέχαστε Guybrush Threepwood)

Αν κάποιος που δεν έχει παίξει adventure και διαβάσει αυτό το topic σίγουρα θα νομίζει ότι είμαστε τρελοί !

Οχι και τρελοι! Βλεπω ολους τους συγχρονους πιτσιρικαδες που παιζουν στα internet cafe και ξερουν ενα lineage η ενα DOTA και νομιζουν οτι ειναι gamers. Οχι οτι εγω ειμαι πολυ μεγαλυτερος απο αυτους, ειμαι 22 χρονων, αλλα αμα τους πεις τη φραση 'Space Quest' για παραδειγμα θα σου πουν "τι ειν'αυτο τρωγεται?" Γι'αυτο τσαντιζομαι. Οποτε οχι και εμεις τρελοι. Αυτοι ανιδεοι για τις ριζες του gaming.

Δημοσ.

Μα γιατί κουράζεστε... Ιndy rules ρεεεεεεεε!!!

To Fate of Atlantis to έχω περάσει και στο pocket pc και στο psp μου!!!

Δημοσ.
Οχι και τρελοι! Βλεπω ολους τους συγχρονους πιτσιρικαδες που παιζουν στα internet cafe και ξερουν ενα lineage η ενα DOTA και νομιζουν οτι ειναι gamers. Οχι οτι εγω ειμαι πολυ μεγαλυτερος απο αυτους, ειμαι 22 χρονων, αλλα αμα τους πεις τη φραση 'Space Quest' για παραδειγμα θα σου πουν "τι ειν'αυτο τρωγεται?" Γι'αυτο τσαντιζομαι. Οποτε οχι και εμεις τρελοι. Αυτοι ανιδεοι για τις ριζες του gaming.

Συμφωνώ !!!

Ψηφίζω Grim Fandango. Δεν ξερω, αλλά είχα φάει τρελλό κόλλημα και απίστευτο ξενύχτι (και με εξεταστική) τότε. Εννοείται οτι ξεχωρίζω και το Monkey Island :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...