Προς το περιεχόμενο

Programa gia Apodoxi sto Windows Live Messenger

Iliaszou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Gia sas pedia mipos yparxei kanenas programa to opoio na to vazo p.x sto pc mou ke otan pao se ena allo pc ke stilo kati na pataei apodoxi xoris ego na to patiso!!! Pos ginete auto? Episis to thelo poli afto gia na kano remote to pc mou apo allo pc xoris na vriskome sto diko mou!!!

Euxaristo ek ton proteron!!!

Δημοσ.

ma ama kaneis remote ti se noiazei na exei automath apodoxh xo messenger...

tes pa.. gia remote xrhsimopihse to logmein pantws... ---> http://www.logmein.com

oso gia to allo pou einai kai to vasiko erwthma sou.. gmt kapou kati kapote eixa dei kai prospathw na thymithw.. gia to msn messenger omws.. alla tes pa.. tha psaksw ligo kai an vrw edw eimaste..

Δημοσ.

aha.. okeik paides en katalava..

an kai auto to remote assistance twn windows pote den to katafera na leitourghsei .. . antitheta me ena - dyo alla progs exw kanei douleia.. douleia dhladh twra.. oxi oti me noiazei to rmote assitance , alla etsi na ksreoume mpas kai xreiastei..

kai pali omws.. den katalavainw.. an theles na kaneis remote assistance.. ti se noiazei i automath apodoxh .. i akoma.. an to prob sou einai na kanei automath apodoxh se oti esy stelneis apo allou.. ti to thes to remote assistance...

an to thema twra einai na kaneis automath apodoxh sthn klhsh gia assistance apo to allo pc [prama pou apo th diatypwsh sou den mporw na symperanw]ekeino pou proteina pio panw.. an to rythmiseis.. de xreiazetai apodoxh.. apo to allo PC.. se ena allo post gia remote assistance elaxista pio palio molis apanthsa.. kai edwsa merika tips gia to ti paizei me to en logw prog

auta - hope na voithisa twra..an pali oxi den kserw kati allo.

Δημοσ.

to remote assisstance tou bet messsenger eine poli kalo sxetika!!! To exo doulepsei omos gia na mporo p.x apo ena alo pc na do to pc mou ke na to diaxiristo prepei kapios na patisei apodoxi!!! Ke etsi thelo ena programa to opoio na kano remote apo allo pc to diko mou xoris na vriskome sto pc mou!!! Mipos ginete auto pou leo?

Δημοσ.

hahahaahah kalos o filos twra katalava pou to pas :D

fisika kai DEN ginete afto pou les giafto uparxoun alla programmata gia na vazeis ena kwdiko kai na beneis,......

Δημοσ.

vre file.. auto pou eipa einai auto pou leei kai o agaphtos tsakonas .. hope na phges sto post to allo pou sou eipa..

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=146246

etsi ginetai i douleia.. de mporei na ginei alliws.. enas filos mou to epsaxne kairo.. kai den vrike kati to opoio tha ton ikanopoiouse to logmein to xrhsimopoise omws kyrille eleipe gia kapoio diasthma apo to spiti kai empaine to elgxe to pc kanonika kai me to nomo..

twra gia auto pou les an sou vroun ta pass ktl ktl ti na sou pw..?? ?

kai gw to exw skeftei auto.. alla an to exeis to pc offline [i mean oson afora to logmein - dhladh apla to keineis to prog] den exeis provlima.. to anoigeis mono otan prokeitai na leipseis.. den kserw alla auta.. egw apla to exw xrhsimopohsei - den exw liwsei gia to sygkekrimeno thema giati amesa de me endiaferei..

Δημοσ.

snape pou les to dokimasa me ena pedi evale to programa mou eipe user ke pass ke mpika apo ton mozilla alla den ksero argouse!!! Ti les na eftege ke oi dio exoume 384/128!!!

Δημοσ.

den kserw.. egw me 2ara[2048/192] kai o aderfos mou me 384/128 .. me meiwmena uploads.. phgaine gamw .. den kserw..ti na pw.. ?? proanws xreiazetai taxytha gia na treksei..

Δημοσ.

nai hah.. vasika autos o logariasmos epishs pou xrhsimopoiw twra einai tou aderfou mou.. kai oti stoixeia einai sto profile mou einai tou bro.. egw eimai ouggaria.. kai einai ligo poio fthna edw oi syndeseis..

to logariasmo auto ton xrhsimopoiw giati me ton diko mou den mporousa na postarw.. kai den kserw giati.. esteila kai mnm prin polu kairo stous admin alla den phra apanthsh giati den exw ta pronomia.. tou na postarw na kanw reply ktl kai mias kai htan anagkh na grapsw kati ekana log in me auton..

sorry gia to asxeto alla pragamtika eixa aporia giati de mou douleue to allo.. to opoio wra molis dokimasa oute login mporesa na kanw.. tes pa.. thelw na kanw neo account.. kai tha allaksw pali . .

twra katafera kai mpika sto allo acount ala to parakseno pou parathrhsa einai oti sthn arxikh selida http://www.insomnia.gr de mou leei oti eimai logged in.. mou leei epithymeite na eggrafeite i na syndetheite.. kai den katalavainw pali.. mono otan paw as poume stous subs.. mou dinei thn entypwsh oti eimai logged in mias kai mporw na kanw DL.. opws kai sta forums me exei connected - mono pou den mporw na postarw k na kane tpt..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...