Προς το περιεχόμενο

no 9 pin serial port se DFI Lanparty sli-d??wtf?

DIMERR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον εψαξα να βρω καποια serial port(συγκεκριμενα 9πινι) απο πισω αλλα τιποτα!!πως ειναι δυνατο??αν καποιος γνωριζει κατι επι του θεματος ας βοηθησει!ειναι δυνατο να μην εχει καθολου serial port??

Δημοσ.

Dklearhos thanx gia tin apantisi.Apo oti diabasa ki egw paizei eswteriki serial port dipla sta diagnostic leds tis mobo!to thema einai twra ti kalwdio xreiazomai...

Δημοσ.

tha zitiseis ena seriako 9pin kalwdio apo mobo thiliko se arseniko bysma.pantws mou fainete periergo pou i fdi den eixe mesa kalwdio...synithos to kalwdio den to bazoun se ftines ilopoihseis logo kostous...

Δημοσ.

Kai omws den to eixe!to idio provlima antimetopizoun kai alloi pou exoun dfi.kala tha mou peis xathikan ta usb?edw einai to provlima i douleia mou ginete mono mesw seiriakis thiras.Sigekrimena thelw na sindesw ena serial programmer!

Δημοσ.

Κι εγώ έμεινα μ4λ4κας όταν συνειδητοποίησα ότι δεν έχει καλώδιο για Serial Port μέσα στο κουτί, οικονομία κάνουνε? Βέβαια το πρόβλημα λύθηκε γρήγορα, πήγα σ' ένα συνοικιακό κομπιουτεράδικο και μου έδωσαν ένα τσακ μπαμ - είχε 100άδες!

Δημοσ.
Κι εγω αυριο θα παω στον κομπιουτερα της γειτονιας μου!ελπιζω κατι να βρεθει...!

χαχα πλεον τα μαγαζια πληροφορικης ειναι τοσο πολλα οπου καθε γειτονια παλια ειχε τον μπακάλη της πλεον εχει τον κομπιουτερά της :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :P

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παντως θα επρεπε να εχει.Εδω Asus A8NSli και ειχε...

Τωρα θα πρεπει να παρω και εγω αυτο το καλωδιο, αφου αυριο μου ερχεται μια DFI LANPARTY NF4 SLI-D.

Δημοσ.

Den xreiazetai na pareis, logika to kalwdio tis asus sou tairiazei mia xara.Apla prosekse na baleis to kokkino kalwdio tou kalwdiou sto pin 1(des kai mesa sto manual tis dfi pio einai to pin 1).Gia na eisai 100% sigouros omws des an ta pins apo tin asus exoun tin idia diataksi me ayta tis dfi.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...