4saken Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Αντε και επειδή ο καθένας γράφει ότι παπαριά του κατεβαίνει ας γράψω και εγώ κάτι καλό μιας και το βγάλετε πάλι off topic και θα κλειδωθεί ΠΑΣ ΟΛΕ ΠΑΣ ΟΛΕ ΝΑ 'ΧΑΜΕ ΕΝΑΝ ΑΡΓΥΛΕ ΦΥΣΑ ΡΟΥΦΑ ΤΡΑΒΑ ΤΟΝΕ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΟΛΑ ΜΠΛΕ Ο παγουρας μας ελειπε...:roll: :roll: :roll:
N1ghtW0lf Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 καλα διαβαζα το ποστ, αλλα μετα την 2η-3η σελιδα περισσοτερο γελαγα παρα διαβαζα....να ειστε καλα παιδια, ευχαριστω γιατι ξυπνησα λιγο μιζερα σημερα... ΥΓ. Εχω και εγω κατι συνταγες, για κοτοπουλο με καρυ στη γαστρα, αμα τις βρω 8α ποσταρω
ktgeorge Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Eλεος ρε παιδιά. Ξεκινάνε εδώ μια σοβαρή συζήτηση, και μετά την μαμάτε τελείως... Δεν μπορεί να επιληφτεί κανένας moderator? Εδώ στην Ελλάδα μας έχει φάει η δημοκρατία και η ισότητα, ο κάθε λαθρομετανάστης έρχεται, και καλά κάνει και τον δύσκολο, ότι δεν του αρέσει η Ελλάδα. Αλλά αν είχει @@ ας πήγαινε στην Ιταλία και με πλοίο μάλιστα. Αλλά εδώ έχουμε ξεχάσει την ιστορία μας, και πόσο καλή ήταν η Αλβανία στο παρελθόν. Ας δουλέψουν εδώ με τους δικούς μας όρους, αφού καλώς ή κακώς ήρθανε. Αν δεν τους αρέσει σπίτι τους ή αλλού. Στο χωρίο μου λέγαμε "δώσε θάρρος στον χωρίατη..." και εμείς όχι έχουμε δώσει θάρρος αλλά και άλλα πολλά. Όλοι καλοί είναι στην αρχή, μετά μας μαμάνε, αλλά τότε θα είναι αργά... Και όσο αφορά τους Τούρκους, όπως είπε κάποιος, πάντα είχε η μοίρα μας σαν έθνος να είμαστε λίγοι και να τα βάζουμε με πολλούς, αλλά πάντα νικούσαμε, γιατί έχουμε ψυχή, γιατί είμαστε Έλληνες, και γιατί οι ήρωες πολεμάνε σαν Έλληνες. Μην τα ισωπεδώνουμε όλα μην χάνουμε το ηθικό μας, απλά να αναρωτιόμαστε τι συμφέροντα εξυπηρετούν όσοι ψηφίζουμε...
4saken Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 αλλά πάντα νικούσαμε 23 Aπριλίου 1941 γιατί έχουμε ψυχή Το επιχειρημα αυτο στεκει αν και μονο αν ειμαστε ο μονος λαος που εχει ψυχη.Μπορεις να αναφερεις 5 λαους (απο τους εκατονταδες που δεν εχουν? οι ήρωες πολεμάνε σαν Έλληνες. Το οτι το ειπε ο Τσορτσιλ μου αρκει.Απο τσιτατα αλλο τιποτα...
ktgeorge Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 23 Aπριλίου 1941 Το επιχειρημα αυτο στεκει αν και μονο αν ειμαστε ο μονος λαος που εχει ψυχη.Μπορεις να αναφερεις 5 λαους (απο τους εκατονταδες που δεν εχουν? Το οτι το ειπε ο Τσορτσιλ μου αρκει.Απο τσιτατα αλλο τιποτα... Το ότι ή Ιταλία δεν τα κατάφερε, και ότι καθυστερήσαμε την Γερμανία τόσο, για εμένα νίκη είναι (Όλη η υπόλοιπη ιστορία, σου διαφεύγει?). Όσο για το δεύτερο, ότι έχουμε εμείς ψυχή μου αρκεί, και όσο για το τρίτο εμένα σαν Έλληνα με τιμά.. Εντάξει, ας τα πουλήσουμε όλα.. με την πολιτική που ακολοθούμε εδώ και χρόνια, δεν το θεωρώ και απίθανο...
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 οχι ο μπατμαν ο σουπερμανο μπατμαν δε μπορει να πεταξει για πολυ' date='που να καλυψει ολη τη θαλασσα[/quote'] Εχει την super bat boat ομως μαζι με τον robin.
4saken Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Το ότι ή Ιταλία δεν τα κατάφερε, και ότι καθυστερήσαμε την Γερμανία τόσο, για εμένα νίκη είναι (Όλη η υπόλοιπη ιστορία, σου διαφεύγει?). Όσο για το δεύτερο, ότι έχουμε εμείς ψυχή μου αρκεί, και όσο για το τρίτο εμένα σαν Έλληνα με τιμά.. Εντάξει, ας τα πουλήσουμε όλα.. με την πολιτική που ακολοθούμε εδώ και χρόνια, δεν το θεωρώ και απίθανο... Aλλα λογια να αγαπιομαστε...
konnak Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Όσα δεν φτάνει η αλεπού, πηδάει και τα φτάνει*. * Το πιάσατε το υπονοούμενο, ε;
Narayan Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Δεν ήθελα να προσβάλλω κανένα όταν ανέφερα τα αίτια του ρατσισμού. Ενδεικτικά ανέφερα κάποια από αυτά επειδή ο Fan -σωστά- ανέφερε πως ρατσιστής δεν γεννιέσαι αλλά γίνεσαι. Οι λόγοι που οδηγούν τον καθένα στον ρατσιμό διαφέρουν: http://en.wikipedia.org/wiki/Racism Anyway είναι offtopic αυτή η κουβέντα, ίσως να αξίζει να ανοιχτεί ένα νέο topic με θέμα τα στερεότυπα, τις προκαταλήψεις και τον ρατσισμό.
konnak Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Παίδες, θα έχουμε σημαντικότερα προβλήματα σε 4 μέρες...Ποιος ρατσισμός, ποιοι Τούρκοι...ktgeorge, μην στενοχωριέσαι που οι γύρω σου έχουν ξεπουλήσει την Ελλαδάρα σου. Άλλωστε, σύμφωνα με έγκυρες πηγές: ...The 6th day, of the 6th month, of the 6th year, the Evil will present itself upon humanity. Έπεται η Δευτέρα Παρουσία. Μπορεί πάνω στην αναμπουμπούλα, εκεί που θα σχίζονται βουνά και θα βουλιάζουν πόλεις, να κάνουμε και ένα ντου στην Πόλη. Beware. Ποτέ δεν κατάφερα να μην παίρνω τους συνομιλητές μου στα σοβαρά, όταν δεν πρέπει. paredwse, you gotta teach me that...
N1ghtW0lf Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 ίσως να αξίζει να ανοιχτεί ένα νέο topic με θέμα τα στερεότυπα, τις προκαταλήψεις και τον ρατσισμό. η την μαγειρικη και τις παροιμιες :mrgreen:
Super Moderators paredwse Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 [...]Ποτέ δεν κατάφερα να μην παίρνω τους συνομιλητές μου στα σοβαρά' date=' όταν δεν πρέπει. paredwse, you gotta teach me that...[/size'] Ιδιωτικά μαθήματα κατ'οίκον. Θα σου κοστίσει κάτι παραπάνω βέβαια αλλά θα κερδίσεις ψυχική ηρεμία.
N1ghtW0lf Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 και ισως χασεις κατι αλλο...... no offense φιλε μου
Super Moderators paredwse Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 και ισως χασεις κατι αλλο...... Κρύβε λόγια' date=' κρύβε λόγια! :-P no offense φιλε μου None taken (όσον αφορά εμένα).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.