Narayan Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Και εν τέλει γουστάρεις την λαθρομετανάστευση έτσι? Σου έχουν κλέψει τρεις φορές το σπίτι' date=' αποδεδειγμένα από Εισαγγελέα Αλβανοί να δεις τι ωραία που είναι??? [/color'] Διότι ως γνωστόν, όλοι οι λαθρομετανάστες είναι κλέφτες. Όχι δεν είμαστε εμείς ρατσιστές, αυτοί είναι Αλβανοί :roll:
Fan Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Διότι ως γνωστόν' date=' όλοι οι λαθρομετανάστες είναι κλέφτες. Όχι δεν είμαστε εμείς ρατσιστές, [b']αυτοί[/b] είναι Αλβανοί :roll: Κανένας δεν γεννιέται ρατσιστής.........απλώς γίνεται μετά από κάποιες καταστάσεις
kostastnt Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Όχι δεν είναι όλοι κλέφτες, όπως δεν είναι και σύντροφοι και αδέρφια μας και συμπατριώτες που μας χώρισε ο επεκτατισμός του 1821. Και το δεύτερο που είπες ισχύει για εμένα. Από την στιμγή που είναι λαθρομετανάστης δεν έχει κανένα δικαιώμα, η δημοκρατία που θέλανε κάποιοι προστατεύει τους νομοταγείς, όχι τα κοπρόσκυλα. Κατανοητό???
Narayan Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Κανένας δεν γεννιέται ρατσιστής.........απλώς γίνεται μετά από κάποιες καταστάσεις Συμφωνώ... έρευνες έχουν δείξει πως οι τάσεις για φυλετικές διακρίσεις προκαλούνται κυρίως από το οικογενειακό περιβάλλον στο οποίο μεγαλώνει ο καθένας, καθώς και το μορφωτικό του υπόβαθρο.
Narayan Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Όχι δεν είναι όλοι κλέφτες, όπως δεν είναι και σύντροφοι και αδέρφια μας και συμπατριώτες που μας χώρισε ο επεκτατισμός του 1821. Και το δεύτερο που είπες ισχύει για εμένα. Από την στιμγή που είναι λαθρομετανάστης δεν έχει κανένα δικαιώμα, η δημοκρατία που θέλανε κάποιοι προστατεύει τους νομοταγείς, όχι τα κοπρόσκυλα. Κατανοητό??? Επομένως όλοι οι λαθρομετανάστες εκτός από κλέφτες είναι και κοπρόσκυλα. Παράξενο, βλέπω καθημερινά πολλούς οικονομικούς μετανάστες να εργάζονται σε θέσεις που δεν θα ήθελαν πολλοί Έλληνες πολίτες. Προφανώς ήρθαν με σκοπό να κλέψουν και έπειτα βαρέθηκαν και είπαν να το ρίξουν στη δουλειά, ή δουλεύουν διπλοβάρδια το βράδυ ανοίγωντας μεζονέτες :roll:
dkangel000039 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Κάποιο εδώ μέσα δεν σέβονται ΤΙΠΟΤΑ. Ρε φίλε εσένα τι σε κόφτει που είναι από τις Ελληνικές Γραμμές? Είναι εθνικιστική εφημερίδα και καλά κάνει... Αν ήταν από το Ριζοσπάστη και έλεγε "Τούρκος σύντροφος καττέριψε Έλληνα στρατόκαβλο" θα σε ικανοποιούσε? Σου άρεσε που πέθανε ένας Έλληνας στρατιωτικός? (Δεν έχει σημασία τι έγινε' date=' πώς έγινε, γιατί έγινε. Αυτά δεν θα τα μάθει κανένας ποτέ. Σημασία έχει το αποτέλεσμα.) Και εν τέλει γουστάρεις την λαθρομετανάστευση έτσι? Σου έχουν κλέψει τρεις φορές το σπίτι, αποδεδειγμένα από Εισαγγελέα Αλβανοί να δεις τι ωραία που είναι??? Και αν δεν καταλάβατε ανεφέρομαι στον [u']dkangel000039[/u]. χιχι μαλον κανεις λαθος σιχενομαι το ριζοσπαστη και οχι δεν εισαι ρατσιστης οπως λες αυτοι ειναι "ξενοι"? δηλαδη απο πιο πλανητη ειναι? ξυπνα ολοι γηινοι ειμαστε! που τους ειδες τους εξωγηινους?
kostastnt Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Αυτό με την οικογένεια σβήστο αμέσως. Γιατί κι εγώ μπορώ να πιάσω τους γονείς σου και το σόι σου στο στόμα μου. Και τότε δεν θα μπορείς να κρυφτείς! Όσο για το μορφωτικό υπόβαθρο που λες δεν μπορείς να ξέρεις τι ξέρω εγώ.
kostastnt Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 @dkangel000039 Δεν είδα εξωγηίνους...Ναι για εμένα είναι ξένοι. Όπως θα είμαι κι εγώ ξένος, αν πήγαινα στην χώρα τους.
Narayan Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 @dkangel000039 Δεν είδα εξωγηίνους...Ναι για εμένα είναι ξένοι. Όπως θα είμαι κι εγώ ξένος, αν πήγαινα στην χώρα τους. Και θα σου άρεσε να σε αποκαλούν κλέφτη και κοπρόσκυλο σε αυτή τη χώρα, επειδή μερικοί Έλληνες που πήγαν πριν από εσένα επέδειξαν τέτοια συμπεριφορά;
kostastnt Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δεν μου αρέσει, αλλά έτσι είναι. Έχεις μείνει στο εξωτερικό για μεγάλο χρονικό διάστημα? Όχι για διακοπές.... Οπότε σε αυτήν την περίπτωση ισχύει το οφθαλμός αντί οφθαλμού... Αυτό με την οικογένεια μάλλον δεν το κατάλαβες καλά. Οι στατιστικές έχουν δείξει ότι όποιος έχει πρόβλημα κατανόησης οφείλεται στο οικογενειακό του περιβάλλον.
Mithrantir Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Παρακαλώ αν γίνεται να είμαστε πιο ήρεμοι. Δεν υπάρχει λόγος να φτάνουμε σε προσβλητικά λόγια. @ Narayan Φίλε μου όπως και να το κάνεις αν περάσεις κάποιες δύσκολες καταστάσεις λόγω οποιουδήποτε τείνεις (όλοι μας) να γενικεύουμε το μίσος μας προς όλους αυτούς που μοιράζονται το ίδιο γνώρισμα. Δηλαδή πιστεύεις ότι όλοι οι αστυνομικοί είναι αναιδείς και όλα αυτά που τους σέρνουμε? Το ίδιο συμβαίνει και με τουσ Αλβανούς, Πακιστανούς, Πολωνούς κτλ Και συγκεκριμένα με τους Αλβανούς όταν είχαν πρωτανοίξει τα σύνορα οι πιο πολλοί που περασαν ήταν τα μπουμπούκια που είχαν στις φυλακές τους και αποφάσισαν να κάνουν μεταφορά του προβληματός τους. Παρόλο λοιπόν που δεν είναι όλοι οι άνθρωποι από την Αλβανία εγκλήματίες εξ ορισμού, λόγω των πρώτων και κυρίως λόγω του γεγονότος οτι αυτοί συνεχίζουν τη δράση τους εδώ, είναι σύνηθες πλεον να αντιμετωπίζονται όλοι με καχυποψία. Τέλος πάντων για το θέμα τώρα. Αυτό που συνέβει δεν είναι πρωτόγνωρο και δυστυχώς όπως πάνε τα πράγματα στη Τουρκία μάλλον δεν είναι και κάτι που δε θα ξαναγίνει. Να δούμε γιατί στη τελική αν ποτέ γίνει κανά χοντρό επεισόδιο και καταλήξει σε πόλεμο, εμείς θα είμαστε στη πρώτη γραμμή και κάτι τέτοιο δεν θα είναι καθόλου ευχάριστο, ίσως να αποβεί και μοιραίο για κάποιους.
dkangel000039 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Αυτό με την οικογένεια σβήστο αμέσως.[/size'] Γιατί κι εγώ μπορώ να πιάσω τους γονείς σου και το σόι σου στο στόμα μου. Και τότε δεν θα μπορείς να κρυφτείς! Όσο για το μορφωτικό υπόβαθρο που λες δεν μπορείς να ξέρεις τι ξέρω εγώ. ας ειμαστε πιο ηρεμοι δε νομιζω να σε εθιξε ο narayan Από την στιμγή που είναι λαθρομετανάστης δεν έχει κανένα δικαιώμαΚατανοητό??? hello κανενας ανθρωπος δεν ειναι λαθραιος στη ζωη!-καθε ανθρωπος εχει δικαιωματα!ανεξαρτητως εθνικοτητας! ξεφευγεις λιγο μου φαινεται.
kostastnt Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Λες να μην με έθιξε και απλά να έβαλα τεράστια γράμματα??? Αν πραγματικά είναι τόσο μάγκας ας έρθει να το πει μπροστά μου... Φυσικά και κανένας άνθρωπος δεν είναι λαθραίος, στη χώρα του όμως. Από τη στιγμή που πηγαίνει σε μία ξένη χώρα ΠΑΡΑΝΟΜΑ είναι λαθραίος.
kostastnt Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Παρακαλώ αν γίνεται να είμαστε πιο ήρεμοι. Δεν υπάρχει λόγος να φτάνουμε σε προσβλητικά λόγια.@ Narayan Φίλε μου όπως και να το κάνεις αν περάσεις κάποιες δύσκολες καταστάσεις λόγω οποιουδήποτε τείνεις (όλοι μας) να γενικεύουμε το μίσος μας προς όλους αυτούς που μοιράζονται το ίδιο γνώρισμα. Δηλαδή πιστεύεις ότι όλοι οι αστυνομικοί είναι αναιδείς και όλα αυτά που τους σέρνουμε? Το ίδιο συμβαίνει και με τουσ Αλβανούς' date=' Πακιστανούς, Πολωνούς κτλ Και συγκεκριμένα με τους Αλβανούς όταν είχαν πρωτανοίξει τα σύνορα οι πιο πολλοί που περασαν ήταν τα μπουμπούκια που είχαν στις φυλακές τους και αποφάσισαν να κάνουν μεταφορά του προβληματός τους. Παρόλο λοιπόν που δεν είναι όλοι οι άνθρωποι από την Αλβανία εγκλήματίες εξ ορισμού, λόγω των πρώτων και κυρίως λόγω του γεγονότος οτι αυτοί συνεχίζουν τη δράση τους εδώ, είναι σύνηθες πλεον να αντιμετωπίζονται όλοι με καχυποψία. Τέλος πάντων για το θέμα τώρα. Αυτό που συνέβει δεν είναι πρωτόγνωρο και δυστυχώς όπως πάνε τα πράγματα στη Τουρκία μάλλον δεν είναι και κάτι που δε θα ξαναγίνει. Να δούμε γιατί στη τελική αν ποτέ γίνει κανά χοντρό επεισόδιο και καταλήξει σε πόλεμο, εμείς θα είμαστε στη πρώτη γραμμή και κάτι τέτοιο δεν θα είναι καθόλου ευχάριστο, ίσως να αποβεί και μοιραίο για κάποιους.[/quote'] Να παρακαλάμε να μην γίνει πόλεμος! Γιατί το μόνο βέβαιο είναι ότι θα χάσουμε δυστυχώς... Οι Τούρκοι είναι φανατισμένοι κατά των Ελλήνων. Επειδή έχω γνωρίσει αρκετούς μπορώ με σιγουριά να το πω αυτό. Και τα Τουρκάκια είναι πιο πολύ φανατισμένα από τους μεγαλύτερους κάτι που δεν συμβαίνει με τα αντίστοιχα Ελληνάκια που αρκετά σκέφτονται μόνο την ξάπλα...
dkangel000039 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Φυσικά και κανένας άνθρωπος δεν είναι λαθραίος' date=' στη χώρα του όμως. Από τη στιγμή που πηγαίνει σε μία ξένη χώρα ΠΑΡΑΝΟΜΑ είναi λαθραίος.[/color'] δεν ειναι λαθραιος,μεταναστης ειναι(τεσπα ας μη κολαμε στις λεξεις) και αυτο του αφαιρει καθε δικαιωμα?γιατι αυτο ειπες πιο πανω για του λογου το αληθες Από την στιμγή που είναι λαθρομετανάστης δεν έχει κανένα δικαιώμαΚατανοητό??? μπορει να μην εχει ολα τα δικαιωματα ενος πολιτη της χωρας στην οποια εχει μεταναστευσει ομως εχει ολα τα βασικα δικαιωματα που εχει καθε ελληνας,τουρκος,αλβανος κτλ(εβραιος)χιχι αστειευομαι. ελπιζω τωρα που εισαι πιο ηρεμος να το καταλαβαινεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.