gtsia Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Και εγω το πηρα χθες και ειναι και σε μενα γρατζουνισμενο!!Βεβαια ειχα ενα προβλημα στις πρωτες 12 ωρες χρησης του!!Εκανα το firmware update της forthnet!!Το αφησα το βραδυ να κατεβαζει το μtorrent το οποιο δεν κατεβαζε και πολυ σταθερα!!Η ταχυτητα ανεβοκατεβαινε και εκτος αυτου ξυπνησα και ενω αναβαν ολα τα λαμπακια δεν ηταν στο ιντερνετ!! Ειχε αποσυνδεθει!!Υπαρχει καποια ρυθμιση που δεν εχω κανει?? Το λαμπακι του ιντερνετ ακετα συχνα το βλεπω να αναβοσβηνει!!Αυτο ειναι καλο ή κατι παιζει??
caveneo Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Δεν μπορώ να θυμηθώ τί σημαίνει όταν αναβοσβήνει το φωτάκι. Αλλά καμιά φορά τρώει που και που κανά κόλημα. Το βγάζω την μπρίζα για κανα 10 δευτερόλεπτα και το ξαναβάζω και είναι εντάξει. Αλλά εγώ έχω επάνω 5 υπολογιστές συνδεδεμένους.
tempo Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 παιδιά εγώ έχω το router αυτό Linksysy WAG354G άλλα δεν το έχω πάρει απο forthnet. Πως μπορώ να κάνω firmware update? Που θα βρω τα απαιτούμενα αρχεία? Ποιά η διαδικασία?
capthookb Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Και εγω το πηρα χθες και ειναι και σε μενα γρατζουνισμενο!!Βεβαια ειχα ενα προβλημα στις πρωτες 12 ωρες χρησης του!!Εκανα το firmware update της forthnet!!Το αφησα το βραδυ να κατεβαζει το μtorrent το οποιο δεν κατεβαζε και πολυ σταθερα!!Η ταχυτητα ανεβοκατεβαινε και εκτος αυτου ξυπνησα και ενω αναβαν ολα τα λαμπακια δεν ηταν στο ιντερνετ!!Ειχε αποσυνδεθει!!Υπαρχει καποια ρυθμιση που δεν εχω κανει?? Το λαμπακι του ιντερνετ ακετα συχνα το βλεπω να αναβοσβηνει!!Αυτο ειναι καλο ή κατι παιζει?? Όταν το λαμπάκι αναβοσβήνει σημαίνει οτι υπάρχει κίνηση δεδομένων. Καμιά φορά κολάει βέβαια και αντι να αναβοσβηνει ειναι μονιμα αναμμενο αλλα δεν παιζει κανενα ρολο στην ταχύτητα ή στη σύνδεση. Όσο για το disconnect κοίτα μήπως δεν έχεις επελεγμένο το keep alive στην πρώτη σελίδα (setup) του web interface του router.
poulinos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 to dsl tha einai stathero to internet ama aposindethei tha ginei kokino i tha mini svisto.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.