Προς το περιεχόμενο

gia opoion exei parei to wifi linksys ths Forthnet...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Phra shmera me thn prosfora to wireless modem poy dinei h forthnet sto adsl in a plus alla to modem htan elafros gratzounismeno...

Phra to plaisio kai eipa ston ypefthino oti perasa prin misi wra kai agorasa to tade proion omws einai elafra gratzounismeno kai mou apantise oti ola afta ta modem exoun bgei etsi apo thn syskevasia tous. To idio exei kai aftos , to idio exei leei kai o aderfos tou kai genika osa kserei einai etsi.

Exei kaneis to idio modem na mou pei an mou poulaei mparoufes o ypefthinos h an ontos etsi einai ?

thanks.

Δημοσ.

Αμάν αυτοί οι πωλητές (γενικά). Όταν πάς να πάρεις κάτι, το έχουν οι ίδιοι και όλο τους το σόι.

Είχε γίνει μεγάλο θέμα με αυτά τα router. Φαντάζομαι αναφέρεσε στο WAG354G. Λόγω του προβλήματος των αποσυνδέσεων που είχαν πολλοί απαίτησαν και το επέστρεψαν στη Forthnet. Τώρα αν αυτοί τα ξαναπούλησαν δε γνωρίζω.

Από περιέργεια, τι έκδοση Firmware έχει το router;

Δημοσ.

Το δικό μου που το πήρα Φεβρ. 2006 ΔΕΝ είναι γρατζουνισμένο.Btw με το firmware της forthnet δουλεύει τέλεια το δικό μου .Πιάνω 37-40 σε torrent/emule - για 384 μιλάμε πάντα.Είμαι βέβαια πιθανότατα και σε καλό Dslam

Δημοσ.

Σε δύο πακέτα In-A-Box που έχω ανοίξει πρόσφατα το Linksys είχε κάτι που φαίνεται σαν μία μάυρη γρατζουνιά εκ πρώτης όψεως, στην κάτω δεξιά γωνία της άνω όψης του (εκεί που έχει τα led). Μια προσεκτικότερη μελέτη αποκάλυψε πως πρόκειται για υπόλοιπο κόλλας από κάποιο αυτοκόλλητο.

Δημοσ.

Μετράει η συγκεκριμένη συσκευή? Γιατι σκεφτομουν την λύση του ασύρματου δικτύου στο σπίτι και μου φάνηκε καλό.Να προχωρήσω στην αγορά του (60ευρώ) ή να πάρω το ενσύρματο alcatel sppedtouch 510i (που το είχα και παλιά και ήταν κομπλέ)

Δημοσ.
Μετράει η συγκεκριμένη συσκευή? Γιατι σκεφτομουν την λύση του ασύρματου δικτύου στο σπίτι και μου φάνηκε καλό.Να προχωρήσω στην αγορά του (60ευρώ) ή να πάρω το ενσύρματο alcatel sppedtouch 510i (που το είχα και παλιά και ήταν κομπλέ)

opos ipan meta to firmware ine mia xara.exei kai tin dinatotita exoterikis kereas ama thes gia kalitero sima.

Δημοσ.

Κι εγώ που το έχω έχει μια μικρή μαύρη γρατσουνιά κοντά στα leds. Αγορασμένο κάπου πέρυσι το Σεπτέβρη. Και μου είχε κάνει εντύπωση, μιας και η συσκευασία του ήταν άψογη, σφραγισμένη κλπ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...