Προς το περιεχόμενο

7800gs

jimarass

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Paidia kalispera.Exo epeksergasti AthlonXP 2400+ kai memory 1GB. An agoraso tin 7800GS AGP tha mporeso na ekmetalefto 100% tis dinatotites tis kartas or tha einai anofelo kai tsampa ta lefta?Thanks!!

Δημοσ.

Και μία 6600GT υπεραρκετή είναι.Απλώς έχουν μικρή διαφορά στην τιμή

Κυκλοφορύσε μία Asus 6800 128MB DDR3 στο e-shop Νομίζω με 150 ευρά.

Δημοσ.

Thanks.Dedomenou oti me endiaferei kai i ipostiriksi shader 3.0 ,pia einai i kaliteri karta pou mporo na paro,dedomenou oti exo epeksergasti 2,4ghz kai 1gb ram?Otan mou protinetai x800 tote pame se kaliteres epidoseis apo 6800 ,an de kano lathos.ostoso mia ati1600 ipostirizei shader 3.0 an kai me xeiroteres epidoseis.Ostoso tin 1600 tha tin aksiopoiiso sigoura me tetion epeksergasti pou exo.Ti pistevetai?Einai sigouro mia 7800gs ,otan i timi tis pesei sta 200 euros mou einai axristi?

Δημοσ.

Η 7800 είναι ότι καλύτερο υπάρχει αυτην τη στιγμή για AGP. Αν τα λεφτά δεν είναι πρόβλημα τότε πάρε αυτήν. Αν τα λεφτά είναι πρόβλημα τότε μια 6600GT θα σου κάτσει μια χαρά.

Δημοσ.
Η 7800 είναι ότι καλύτερο υπάρχει αυτην τη στιγμή για AGP. Αν τα λεφτά δεν είναι πρόβλημα τότε πάρε αυτήν. Αν τα λεφτά είναι πρόβλημα τότε μια 6600GT θα σου κάτσει μια χαρά.

Nai ,200 euro ta dino molis pesei, giati thelo na mou kratisei kana 3xrono i karta.Tora na fantasteis exo fx5200.Ostoso me 2400+ cpu kai 1gb ram pou exo ,mipos einai petamena lefta?

Δημοσ.

Οι επιδόσεις του μηχανήματος σου θα τριπλασιαστούν. Αντί να περιμένεις να πέσει η 7800, πάρε τώρα μια 6600GT. Η διαφορά θα είναι τεράστια!! Εγώ είδα τουλάχιστον τριπλάσια επίδοση, όταν άλλαξα την 5700LE με μια 6800 απλή (24 fps στο Doom3, 800X600 ----> 74 fps Doom3 1280X1024).

Δημοσ.

proteinw 7800.i 6800 ta psiloftinei se kainouria paixnidia ( se sxesi me auta pou einai 1 xronou to poli, oxi oti dn einai polu kali), pare 7800 pou einai mia seira mprosta kiolas.shader 3.0 ipostirizoun kai oi 2

Δημοσ.

Exo 7800gs kai proteino 6800 opoiadipote 6800 gia AGP.Paromoio sustima me to diko sou exo.Den aksizei ta fraga gia liges epidoseis parapano.Ego tin pira giati tin brika me 200 eura!!(Metaxeirismeni).

Δημοσ.

Το γεγονός οτι η 7800gs δέν θα αποδώσει ΠΟΤΕ (και το τονίζω αυτό) πάνω απο το 75-80% των δυνατοτήτων της, το σκέφτηκε κανέις;

Δέν λέω,σκυλί,καλός και άξιος ο 2400+,αλλά ταυτόχρονα και το "αδύνατο" σημείο το συστήματος.Λόγω bottleneck,η vga θα εχεί χαμηλώτερες επιδόσεις απο τις αναμενόμενες γιατί πολύ απλά δέν θα μπορεί η cpu να την ακολουθήσει!

Με λίγα λόγια θα έχεις ένα πανάκριβο υποσύστημα γραφικών χωρίς το απαραίτητο υπόβαθρο για να το υποστηρίξει σωστά...σάν να παίζεις ποδόσφαιρο με τσόκαρα ένα πράμα.

Απο την στιγμή λοιπόν που με μια 6800/Χ800 θα έχεις παραπλήσιες επιδόσεις με κατα πολύ μικρότερο κόστος,ποιός ο λόγος να δαπανήσεις 150+ παραπάνω ευρώ για μια κάρτα που ουσιαστικά δέν μπορείς να αξιοποιήσεις;

Δημοσ.

Ουσιαστικά δεν θέλω εδώ και τώρα, διότι η κάρτα μόλις βγήκε.Απλά ψάχνω την καλήτερη κάρτα αυτή τη στιγμή, η οποία βέβαια να συμβαδίζει και με το σύστημά μου και μόλις πέσει στα 200 ευρώ θα την πάρω. Αν δω ότι αργεί θα πάω για 6800. Έχετε κάποια να μου προτείνεται?Είχα δει στο πλαίσιο μία asus N6800 512ΜΒ με 170. Αξίζει?Ευχαριστώ για τις συμβουλές σας.

Δημοσ.

οτιδήποτε κ αν πάρεις ανάμεσα σε ati Χ800gto,nvidia 6800gs,ati x1600,nvidia 6600gt ούτως η άλλως θα δεις πολυ μεγάλη διαφορά οπότε βλέπεις το Budjet σου διαλέγεις κ παίρνεις

κ 7800gs να πάρεις αναλόγως τι απαιτήσεις έχεις από γραφικά, αν είσαι xtreme player όλα full κ τα ρέστα θα βγει πάλι το γμτo παιχνιδάκι κ θα σέρνεται οπότε πάλι δεν αξίζει τον κόπο τόσα λεφτά εκτός αν την πάρεις μεταχειρισμένη όπως είπες.

skroutzαρέ το με αυτό το budjet σύγκρινέ τις κάρτες κ επιλέγεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...